تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 587 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مرسی
    seymour جان من فردا میخوام ایپاد 3g رو بخرم..
    به نظرت با کدوم برنامه و روشی jb کنم؟
    راستی این مشکل حل شده که بعد از اینکه jb کنیم و دستگاه احیانا خاموش بشه jb میپره؟
    مرسی
    Last edited by DaRyUsH AkRaMi; 15-01-2010 at 18:40.

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    بعد از خرید 2 تا آیپاد تاچ و حماقتی که 2 بار تکرار شد و هیچ وقت نمی فهمم چرا!؟
    باید تجربیاتم رو بهتون بگم.
    این دستگاه نه تو صفحه ، نه تو صدا ، نه تو بازی بهترین نیست. حتی متوسط هم نیست
    مشکلات صفحه:
    Black Level افتضاح بطوری که با روشنایی 30% همچنان رنگ مشکی چیزی بین طوسی نسبتا روشن و آبی روشنه
    زاویه دید معمولی و افتضاح برای استفاده دو نفره
    رنگ های بی جان و شسته شده (Washed out بهش میگن نمیدونم چی بگم فارسی شو ، "رنگ و رو رفته")
    پیکسل ها کم هستن البته اذیت کننده نیستن
    مثلا صفحه این دستگاه رو با 5530 نوکیا مقایسه کنید گریه تون میگیره
    *تنها مزیت (تنها) مزیت صفحه این دستگاه روشنایی خوب زیر نور آفتابه که اونهم باید روشنایی رو تا ته بالا ببرید که منجر به تموم شدن باطری تو 3 سوت میشه.
    مشکلات باطری:
    هر 2 آیپادم ، شب میزدم به شارژ صبح با خودم میبردم بیرون از ساعت 9 که از شارژ قطع می شد تا ساعت 10 آهنگ گوش می دادم ، ساعت 10 بیست دقیقه بازی می کردم. دستگاه رو قفل می کردم. یک ساعت بعد به مدت نیم ساعت ویدئو نگاه می کردم و شارژ حدود 65 درصد مصرف شده بود! 20-30 دقیقه دیگه بازی کردم Low battery داد... حالا شارژش هم تموم شه جیلبریکش میپره. حالا بگرد کافی نت پیدا کن که آیتونز رو دستگاهش نصب باشه بتونی جیلبرک کنی دوباره...
    مشکلات صدا : با این همه ادعا و هزینه هنگفت شما میرید یک MP3 پلیر می خرید که حتی اکوالیزر دستی نداره ، بیس خیلی کمی داره و اگه بزارید رو حالت Bass Booster صدای بیس زیاد میشه ولی به شدت صدا زیر میشه و کر می کنه آدمو...
    کیفیت ، بلندی و تفکیک پذیری صدا در حد MP3 Player های Leono با قیمت 30-40 تومنی هست! یعنی من چندین مورد با هدفون های ارزون و گرون تست کردم که اینو میگم. مطمئن باشید اگر یک MP3 کریتیو یا سونی 80 تومنی بخرید به مراتب صدایی بهتر از این آیپاد لعنتی می گیرید.
    هدفون های خودش رو هم که از تو جعبه در نیارید سنگین ترین (مثل من که در نیاوردم)
    بازی ها به هیچ وجه مثل دستگاهی مثل PSP سرگرم کننده نیستن و صرفا مرحله دارن و قابل جلو رفتن هستن ، همین!
    دقیقا بازیهای موبایل هستن با گرافیک بالاتر ، PSP کنسوله ، بازیهاش کامل هستن حتی اگه گرافیکشون از آیپاد کمتر باشه
    بازیهای آیپاد خام هستن و صرفا وقت پر کن ، هیچ وقت یک بازی حرفه ای نیستن ، PSP دستگاهیه که شرکت ها با زحمت میشینن تمام تلاششون رو می کنن تا براش بازی بسازن و بعد شاهکار هایی مثل God of War براش میاد. ولی بازی های آیپاد فقط اسم بازی رو دارن و فقط ساخته شدن تا با استفاده از اسمشون پول در بیارن.
    بازی های آرکید نسبتا جالب مثل پک من و اینا که رو همه کنسول ها هستن ، ولی بقیه بازی ها به هیچ وجه کامل و جدی نیستن و اکثرا به شدت کوتاه و فاقد داستان خاصی هستند. اگر یک استثنا هم وجود داشته باشه که فکر نکنم ، بعد از 2 ساعت بازی با هدفون و روشنایی متوسط شارژ باطری خالی میشه
    این بازیها به این علت معروف شدن که شما رو آیفون بگی : ببین ، گوشیم بازی داره مثل PSP ، نه که بری بیشتر از PSP پول بدی بازی های نیم ساعته تقلیدی مضخرف و بی اصالت رو بازی کنی...
    و مشکلات دیگه ای که پدر من رو در آوردن
    -عدم دسترسی به حافظه بصورت درایو USB (با برنامه هم مشکل خاص خودشو داره که هر چقدر USB Drive بهش حافظه بدین اون مقدار از حافظه اصلی تون حذف میشه و بطور مشترک کار نمی کنه)
    حتی با برنامه نمی تونید به فیلم ها / آهنگ ها و تصاویرتون دسترسی داشته باشید فقط با برنامه خودش ، یعنی اگر این برنامه 100 مگی همراهتون نباشه ، دستگاه رو نمیتونید به کامپیوتر دوستتون وصل کنید
    سینک منیجر افتضاح! ، برای ریختن عکس تو آیپاد قابلیت ریختن عکس های دلخواه از کامپیوتر به آیپاد وجود نداره! برای این که عکس بریزید باید عکسهای دلخواهتون رو بریزید تو یه فولدر و اون فولدر رو با آیپاد سینک کنید ، هر دفعه کامپیوتر رو وصل کنید سینک میشه و عکسهای آیپادتون میشه عکسهایی که الان تو اون فولدر هستن و تفاوتشون از رو آیپاد پاک میشه!!!.
    یعنی امروز 20 تا عکس از کامپیوترت میریزی تو آیپاد ، بعد عکسها رو از رو کامپیوترت پاک می کنی ، بعد هفته دیگه میای 13 تا دیگه بریزی ، برنامه مخصوصش میاد میبینه تو اون فولدره 20 تای قبلی نیستن جاش 13 تای دیگه هستن.
    20 تا عکس تو آیپاد رو پاک می کنه!! و 13 تا رو جایگزین میکنه!!!!!
    ---------------
    فایل منیجر نداره و برنامه های فایل منیجر به درد عمه شون می خورن
    --------------
    مدریریت فایل در این حد نابوده که حتی نمی تونی عکس هات رو از تو آیپاد پاک کنی! ، فقط با کامپیوتر!!!!
    -------------
    چیزی به اسم فولدر تو آیپاد وجود نداره ، فایلهات رو هیچ رقمه نمی تونی دسته بندی کنی!
    -------------
    عکسهایی که تو آیپاد میریزی همگی Downscale میشن یعنی عکس 12 مگاپیکسل میریزی روش که از جزئیاتش لذت ببری. آیپاد برای نرم موندن حرکات تصویر و زوم ، میاد این رو می کنه 1 مگاپیکسل و در ضمن همه عکس ها حتی عکس آهنگ ها که تو موزیک پلیر میان و کلا همه تصاویر بطور عجیبی بی کیفیت ، کمرنگ و دون دون میشن انگار برای کم کردن حجمشون با فرمت Gif کیفیت پایین کمپرس میشن.
    -------------
    عدم وجود برنامه DivX پلیر که مثل آدم کار کنه...

والا دیگه موندم چی بگم.
    از بالا به پایین مشکلات از لحاظ اهمیت سیر نزولی دارن...
    در نظر داشته باشید اینها مشکلات آیفون هم هستن
    و اگه همچین مبلغی هزینه می کنید یا واقعا یه وسیله بگیرید که همه کاره باشه مثل Omnia HD
    یا واسه اون مصرفی که بیشترین تاکید رو روش دارین بهترین وسیله رو بخرین
    موزیک و فیلم میخوای Cowon S9 بخر
    بازی میخوای PSP بخر
    هر چی میخری بخر ، این دستگاه چرت و پرت رو نخر

3. 2 کاربر از Mahbod91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    seymour جان من فردا میخوام ایپاد 3g رو بخرم..
    به نظرت با کدوم برنامه و روشی jb کنم؟
    راستی این مشکل حل شده که بعد از اینکه jb کنیم و دستگاه احیانا خاموش بشه jb میپره؟
    مرسی
    ایشالا بخری و حالش رو ببری.

الان همه دارن با همین black rain جیل بریک می کنن..

نخیر - با خاموش و روشن کردن جیل بریک نمی پره.
    دوستان میخاستم بدونم برنامه ای برای ویرایش عکس هست یا نه که اگه هست لینک بهترینش را معرفی کنید عالی میشه . همچنین یه سایتی برای دانلود ipa بجز سایت appulo ...
    با تشکر.......................................... .................................................. ..................
    برنامه Mobisnap رو ببین میتونی گیر بیاری یا نه.. در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه به چند گزینه دیگه هم اشاره شده

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نخیر - با خاموش و روشن کردن جیل بریک نمی پره.
    جیل برک نمی پره ولی گوشی وارد Restore Mode میشه و تا زمانی که به کامپیوتری که روش iTunes و Blackra1n نصب باشه وصلش نکنی و Blackra1n رو اجرا نکنی دستگاهت بی استفاده میشه...
    اشتباه گفتم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

جیل برک نمی پره ولی گوشی وارد Restore Mode میشه و تا زمانی که به کامپیوتری که روش iTunes و Blackra1n نصب باشه وصلش نکنی و Blackra1n رو اجرا نکنی دستگاهت بی استفاده میشه...
    اشتباه گفتم؟!
    این مشکل هیچ راه حلی نداره؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دقیقا الان مشکلت چیه بگو تا حلش کنم .

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قیمت Apple iPod Touch چنده ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منظورم iPod Touch 8GB بود

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ناگهانی تصمیم گرفتم iPod Touch 8GB بگیرم یکی لطف کنه دربارش توضیح بده که اگر creative ZEN X-Fi2 بگریم یا cowon-d2 بهتره یا همین ipod رو
    و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟

یه توضیح کامل اگه میشه بدین چون من چیز زیادی از ipod نمیدونم.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟
    فک کنم باید حدود 220-25 باشه. من 225 گرفتم، 3 ماه پیش. تنها تفاوتش اینکه 3G نیست به اونصورت یعنی رمش پایینتره و OpenGL نداره. اما به مراتب سرتر از نسل دومشه. دیگه اینکه هدفونش میکروفونم نداره. من که ازش راضیم. اون صحبتهای دو سه خط بالای دوستمون هم درسته هم اقرار آمیز. بیشتر محدودیتهایی که از لحاظ نرم افزاری داره بخاطر مسئله security و copyright شرکت اپل هست. اتفاقا تو این نسل باتریش تقویت شده. من خودم اصلا خاموشش نمیکنم و یه کله standby ولی اگه باهاش Game بزنی قبول دارم که زود خالی میشه اما نمیشه این قضیه رو انکار کرد که هنوزم تهنا MultyTouch به معنای واقعی دنیاست. هدفونش درسته که بیس بالایی نداره که اونم اتفاقا بخاطر Outter بودنشه اما در عوض من خیلی باهاش حال میکنم چون تفکیک صدای بالا و شفافیت خوبی داره که یکی از دوستان هم که 5530 داره به شدت باهاش حال کرد. بنظر من همین 8 رو بخر و حالشو ببر .

12. 3 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •