کرک رو نمیدونم توی dvd هست و نمیدونم که مال کدوم گروهه
در مورد ویندوز هم که دفعه قبل sp2 بود همین مشکل رو داشت الان هم که sp3 نصب کردم همین مشکل رو داره.
بعضی های میگن شاید مشکل از کرک باشه ، اگه کرکش رو داری محبت کن
مرسی
کرک رو نمیدونم توی dvd هست و نمیدونم که مال کدوم گروهه
در مورد ویندوز هم که دفعه قبل sp2 بود همین مشکل رو داشت الان هم که sp3 نصب کردم همین مشکل رو داره.
بعضی های میگن شاید مشکل از کرک باشه ، اگه کرکش رو داری محبت کن
مرسی
نه نمی تونه از کرک باشه من با همین کرک که الان دارم قبلا بازی کرده بودم روی sp2 حالا اینطوری شده نمیدونم مشکل چیه
من این بازی رو تازه خیدم موقع بازی کامپیوتز ریست می کنه مشکلش چی هست
شما لطف می کنی مشخصات سیستمتون رو بگید؟
رم شما پايين هست براي اين بازي بخصوص اگه روي ويستا بازي كنيد كه واقعا رم شما تكميل پر ميشه ولي همين هم نميتونه دليل خوبي براي كرش ناگهاني در داخل بازي باشه مطمئني تمام قطعات سخت افزاري شما سالم هست يعني سابقه داشته كه در محيط اينترنت يا همون ويندوز سيستم ريستارت بشه؟
این بازی گرافیکش خیلی خیلی مزخرف هست ، اما قابل تحمله .
پچی یا چیز دیگه ای برای افزایش گرافیک نیست ؟
این مدال هائی که میده به چندتا باید برسه ؟ من تو تریلرش دیدم که صحنه های واقعی مثل فیلم هم توشه !
مدال من 14 هست البته 1 مسابقه دیگه بدم میشه 15 ، چقدر دیگه باید برم جلـــو ؟
چقدر سخت شده ! پلیس هاشم از هرچیزی برای متوقف کردن استفاده می کنن ، مثل مور و ملخ می ریزن سر آدم ، اون ریل هائی که واسه پنچر کردن هست که دیگه از همه ضدحال تره .
و نمیشه خودمون آهنگ واردش کنیم ؟ با استفاده از نرم افزار یا ریختن آهنگهامون تو یه پوشه خاص ، مثل : GTA iV , GTA s.a
Last edited by شـیـفــو; 22-04-2009 at 07:16. دليل: ترفیع
نه تا حال ریست نشده بود بازیرو راحت اجرا می کند ولی یک دفعه ریست میشرم شما پايين هست براي اين بازي بخصوص اگه روي ويستا بازي كنيد كه واقعا رم شما تكميل پر ميشه ولي همين هم نميتونه دليل خوبي براي كرش ناگهاني در داخل بازي باشه مطمئني تمام قطعات سخت افزاري شما سالم هست يعني سابقه داشته كه در محيط اينترنت يا همون ويندوز سيستم ريستارت بشه؟
اگه بازيت دمو و فيلم نداره يعني حذفش كردن
خيلي عجيبه براي من كه تا حالا چنين مشكلي پيش نيومده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)