تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1135 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ای کاش دوباره از این مدل ریویرا بسازند..

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا چی بگم. من خودم کاماروی مدل 2007 اگه اشتباه نکنم دیدم
    یا اشتباه کردید یا اینکه با صند جعلی مثلا با سند کامارو 69 این کارو کردند خیلی این مساله پیچیده هستش من کامل نمیدونم که توضیح واضحی بدم یه کوروت پلاک اصفهان هم است عکسشو میزارم مدل 2007 هستش اینم همینطوره که الان کارشون به دادگاه کشیده شده... با پارتی و پول هم نمیشه کاری کرد مطمئن هستم 100%
    سلام
    ای کاش دوباره از این مدل ریویرا بسازند..
    این مدل ریوریا که فوق العاده است اما یه چیزی رو بگم زیبایی این ماشینا به کلاسیک بودنشه... مثلا الان تو سال 2009 به یه ماشینه دهه 60 - 70 یا حتی 80 سوار میشی یه حس خوبی بهت میده که تو ماشینای جدید بهت نمیده... شاید یک سوناتای 2009 با بیوک ریوریا پای به پای بره اما هیچ وقت لذت سواری بیوک ریوریا رو بهت القا نمیکنه و من ماشینا قدیمی رو به 3 کلمه خلاصه میکنم: طراحی بینظیر - کیفیت ساخت ممتاز - لذت رانندگی مثال زدنی که اینا رو تو بیوک ریوریا یا کامارو 69 میتونی پیدا کنی...
    کسانی هم که پول و وقتشون رو صرف میکنن برای این ماشینا مثلا 15 تومن خرج اینجور ماشینامیکنه فقط میخواد 1% از لذت رانندگی اون دوران رو تجربه کنه تنها همه چیز سرعت نیست لذت سوار شدن اینجور ماشینا حکایت و داستانی واسه خودش داره که فقط امریکایی باز ها میدونند من چی میگم....

6. 4 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

والا فرشاد جان اشتباه که نکرده ام در مورد پلاک اون کامارو. فقط در مورد مدل 2007 بودنش مشکوکم. راستش خودم هم موندم که چطور این اتفاق افتاده چون شخصا خیلی دنبال کردم این مساله رو. که البته جواب منفی بود و به قول شما حتما یه کلکی در کار بوده. اما مثلا همون موقع که حتی با دادن گمرکی هم ورود خودروهای خارجی ممنوع بود میشد ماشین های روز خارجی را دید که پلاک شده اند.
    متاسفانه با این وضعیتی که در مورد ارتباط با آمریکا وجود داره فکر نمی کنم عمر من یکی قد بده که یک پلاک شدن آمریکایی ها رو ببینم. در مورد کلاسیک بودن هم که 100 در 100 باهات موافقم. اما مساله اینه که اگر بخواهیم ماشین مدل سال بخریم هم من ماشین آمریکایی رو ترجیح میدم. مثلا همین جمس یوکن. یا وانت فورد 150. در این مدل ها هنوز روح اصیل آمریکایی وجود داره.
    یادش بخیر اینجا یه ایمپالای سبز روشن مدل 72 بود که متعلق به برادر سیاوش زندگانی نوازنده قدیمی ویولن بود. ازون ماشین هایی بود که هنوز باد کمپانی تو لاستیک هاش بود.
    کودکی من با دیدن این ماشین ها گذشت. کلا تا همین چند سال پیش هم خوزستان بهشت آمریکایی سوارها بود مدل های مختلف از کادیلاک ایران تا ریویرا یا پونتیاک های ترانزم بسیار تمیز گرفته تا کاپریس های زیبای دارای سقف وینیلی که من عاشقشون بودم به وفور دیده میشد که نمیدونم چی شد همه غیب شدن!

اصولا روز به روز روح اصالت و هویت از این مملکت داره رخت بر میکشه و به جاش بی هویتی و پوچی جایگزین میشه.

ادیت : راستی 2 سال پیش هم دبی که رفته بودم یکی از دوستان یک فورد ادج خریده بود که کمی باهاش گشت زدیم. اما اصلا روح آمریکایی نداشت و انگار سوار میتسوبیشی پاجرو شده بودم!
    Last edited by siavash78_HU; 12-12-2009 at 01:51.

8. 3 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ممد خبری نیس!! کجایی ممد ؟؟

===============================================

البته دوستان شما که بهتر می دونید اینجا در و پیکر نداره... با پارتی و دودره بازی هر کاری شدنی هستش... بعضی افراد از طریق قانونی کلاهبرداری های میلیاردی می کنن... دیگه پلاک گرفتن واسه ماشین که کاری نداره! بالاخره واسه یه عده یه سری میان بر هایی فراهم هست که بتونن ماشین رو پلاک کنن...

من بعضی راه ها برای وارد کردن ماشین های سنگین رو شنیدم (راه هایی که جواب داده، نه راه حل هایی در حد یه طرز فکر) که واقعا شاخ در آوردم!! پلاک گرفتن هم راه های خودش رو داره ( از اون راه ها !! ) اگه تو بعضی جاها آشنا هم داشته باشی که دیگه غمت نباشه..

مثلا چند وقت پیش بحث شده بود که این ماشین های پارکینگی که یه عمر تو پارکینگه رو چطوری میشه بیرون آورد؟ برای من روشن شد که با یه نفوذ یا پارتی یا آشنا تو فلان جا میشه به راحتی ماشین پارکینگی رو بیاری بیرون!! در مورد پلاک کردن هم همینطوره..

همینطور در مورد معاینه فنی و .......
    خنده داره !! پول میدی ، معاینه فنی میاد در خونه ات !

مجددا مساله خرید کامارو در خونه ما مطرح شد!!! و موفقیت آمیز !!!! (البته با 3 میلیون )

دنبال یه کامارو تا 3 تومن (در تهران) هستم... به نظرتون سالمش پیدا میشه رفقا؟!

جاتون خالی دیروز تو ولنجک با ماشین دوستم بودیم که یه کروت دیدیم.. اعصاب و روانم ریخت به هم...!!! اونم فهمیده بود ما زیادی تو کف ماشینشیم.. با سرعت 30-40 یه تیکاف با ماشینش کرد و ما رو از صدای منبع اگزوز خودش منتفیض ساخت... واقعا حالی بردیم و زندگی کردیم... عجب قدرتی! عجب صدایی!

موقعی که این ماشینو دیدم همش تو فکرم این بودم که کاش یه کامارو 70 با منبع اگزوز دستکاری شده ( با اون چراغ های عقب دلبرانه اش که شبیه چراغ های کروت هم هست ) در کنار این کروت با هم حرکت می کردند !!!! عجب صحنه ای میشد !! کلاسیک در مقابل مدرن !! وحشی دیروز در کنار جوان امروز!!!

تو چه کردی با دل جوانان ای جنرال موتورز !!

عکس :

Last edited by mard_khasteh; 12-12-2009 at 13:40.

10. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به به. والا بنده هم یک بار سعادت داشتم کورس گذاشتن یک بی ام و m5 و یک کوروت 2006 مشکی دلبرانه را در دبی ببینم. البته از نتیجه کورس بی خبرم اما این صدایی که فرمودید رو ما هم در عمرمان یک بار شنیدیم. حداقل ناکام از دنیا نمیریم.

12. 3 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من هم یک فورد موستانگ کبرا سفید احتمالا مدل 2008 توی اهواز دیده که پلاک ایران داره!!می گفت که صاحبش خودش رو گرفته بود و زیاد چیزی نمیگفت اما از دور از اون عکس گرفت..عکس را گیر آوردم می زارم اینجا..
  14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من کامارو خودمو میخوام .......................

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کامارو خودمو میخوام .......................
    بله درسته.. منم کاماروی شما رو می خوام

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خوب سعيد جان به سلامتي ايشالا كه ماشين مورد علاقت گير بياد و بخري ي ي

18. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •