سلام
ای کاش دوباره از این مدل ریویرا بسازند..
سلام
یا اشتباه کردید یا اینکه با صند جعلی مثلا با سند کامارو 69 این کارو کردند خیلی این مساله پیچیده هستش من کامل نمیدونم که توضیح واضحی بدم یه کوروت پلاک اصفهان هم است عکسشو میزارم مدل 2007 هستش اینم همینطوره که الان کارشون به دادگاه کشیده شده... با پارتی و پول هم نمیشه کاری کرد مطمئن هستم 100%والا چی بگم. من خودم کاماروی مدل 2007 اگه اشتباه نکنم دیدم
این مدل ریوریا که فوق العاده است اما یه چیزی رو بگم زیبایی این ماشینا به کلاسیک بودنشه... مثلا الان تو سال 2009 به یه ماشینه دهه 60 - 70 یا حتی 80 سوار میشی یه حس خوبی بهت میده که تو ماشینای جدید بهت نمیده... شاید یک سوناتای 2009 با بیوک ریوریا پای به پای بره اما هیچ وقت لذت سواری بیوک ریوریا رو بهت القا نمیکنه و من ماشینا قدیمی رو به 3 کلمه خلاصه میکنم: طراحی بینظیر - کیفیت ساخت ممتاز - لذت رانندگی مثال زدنی که اینا رو تو بیوک ریوریا یا کامارو 69 میتونی پیدا کنی...سلام
کسانی هم که پول و وقتشون رو صرف میکنن برای این ماشینا مثلا 15 تومن خرج اینجور ماشینامیکنه فقط میخواد 1% از لذت رانندگی اون دوران رو تجربه کنه تنها همه چیز سرعت نیست لذت سوار شدن اینجور ماشینا حکایت و داستانی واسه خودش داره که فقط امریکایی باز ها میدونند من چی میگم....
والا فرشاد جان اشتباه که نکرده ام در مورد پلاک اون کامارو. فقط در مورد مدل 2007 بودنش مشکوکم. راستش خودم هم موندم که چطور این اتفاق افتاده چون شخصا خیلی دنبال کردم این مساله رو. که البته جواب منفی بود و به قول شما حتما یه کلکی در کار بوده. اما مثلا همون موقع که حتی با دادن گمرکی هم ورود خودروهای خارجی ممنوع بود میشد ماشین های روز خارجی را دید که پلاک شده اند.
متاسفانه با این وضعیتی که در مورد ارتباط با آمریکا وجود داره فکر نمی کنم عمر من یکی قد بده که یک پلاک شدن آمریکایی ها رو ببینم. در مورد کلاسیک بودن هم که 100 در 100 باهات موافقم. اما مساله اینه که اگر بخواهیم ماشین مدل سال بخریم هم من ماشین آمریکایی رو ترجیح میدم. مثلا همین جمس یوکن. یا وانت فورد 150. در این مدل ها هنوز روح اصیل آمریکایی وجود داره.
یادش بخیر اینجا یه ایمپالای سبز روشن مدل 72 بود که متعلق به برادر سیاوش زندگانی نوازنده قدیمی ویولن بود. ازون ماشین هایی بود که هنوز باد کمپانی تو لاستیک هاش بود.
کودکی من با دیدن این ماشین ها گذشت. کلا تا همین چند سال پیش هم خوزستان بهشت آمریکایی سوارها بود مدل های مختلف از کادیلاک ایران تا ریویرا یا پونتیاک های ترانزم بسیار تمیز گرفته تا کاپریس های زیبای دارای سقف وینیلی که من عاشقشون بودم به وفور دیده میشد که نمیدونم چی شد همه غیب شدن!
اصولا روز به روز روح اصالت و هویت از این مملکت داره رخت بر میکشه و به جاش بی هویتی و پوچی جایگزین میشه.
ادیت : راستی 2 سال پیش هم دبی که رفته بودم یکی از دوستان یک فورد ادج خریده بود که کمی باهاش گشت زدیم. اما اصلا روح آمریکایی نداشت و انگار سوار میتسوبیشی پاجرو شده بودم!
Last edited by siavash78_HU; 12-12-2009 at 01:51.
از ممد خبری نیس!! کجایی ممد ؟؟
===============================================
البته دوستان شما که بهتر می دونید اینجا در و پیکر نداره... با پارتی و دودره بازی هر کاری شدنی هستش... بعضی افراد از طریق قانونی کلاهبرداری های میلیاردی می کنن... دیگه پلاک گرفتن واسه ماشین که کاری نداره! بالاخره واسه یه عده یه سری میان بر هایی فراهم هست که بتونن ماشین رو پلاک کنن...
من بعضی راه ها برای وارد کردن ماشین های سنگین رو شنیدم (راه هایی که جواب داده، نه راه حل هایی در حد یه طرز فکر) که واقعا شاخ در آوردم!! پلاک گرفتن هم راه های خودش رو داره ( از اون راه ها !!) اگه تو بعضی جاها آشنا هم داشته باشی که دیگه غمت نباشه..
مثلا چند وقت پیش بحث شده بود که این ماشین های پارکینگی که یه عمر تو پارکینگه رو چطوری میشه بیرون آورد؟ برای من روشن شد که با یه نفوذ یا پارتی یا آشنا تو فلان جا میشه به راحتی ماشین پارکینگی رو بیاری بیرون!! در مورد پلاک کردن هم همینطوره..
همینطور در مورد معاینه فنی و .......
خنده داره !! پول میدی ، معاینه فنی میاد در خونه ات !
مجددا مساله خرید کامارو در خونه ما مطرح شد!!! و موفقیت آمیز !!!! (البته با 3 میلیون)
دنبال یه کامارو تا 3 تومن (در تهران) هستم... به نظرتون سالمش پیدا میشه رفقا؟!
جاتون خالی دیروز تو ولنجک با ماشین دوستم بودیم که یه کروت دیدیم.. اعصاب و روانم ریخت به هم...!!! اونم فهمیده بود ما زیادی تو کف ماشینشیم.. با سرعت 30-40 یه تیکاف با ماشینش کرد و ما رو از صدای منبع اگزوز خودش منتفیض ساخت... واقعا حالی بردیم و زندگی کردیم... عجب قدرتی! عجب صدایی!
موقعی که این ماشینو دیدم همش تو فکرم این بودم که کاش یه کامارو 70 با منبع اگزوز دستکاری شده ( با اون چراغ های عقب دلبرانه اش که شبیه چراغ های کروت هم هست ) در کنار این کروت با هم حرکت می کردند !!!! عجب صحنه ای میشد !! کلاسیک در مقابل مدرن !! وحشی دیروز در کنار جوان امروز!!!
تو چه کردی با دل جوانان ای جنرال موتورز !!
عکس :
![]()
Last edited by mard_khasteh; 12-12-2009 at 13:40.
به به. والا بنده هم یک بار سعادت داشتم کورس گذاشتن یک بی ام و m5 و یک کوروت 2006 مشکی دلبرانه را در دبی ببینم. البته از نتیجه کورس بی خبرم اما این صدایی که فرمودید رو ما هم در عمرمان یک بار شنیدیم. حداقل ناکام از دنیا نمیریم.
سلام
یکی از دوستان من هم یک فورد موستانگ کبرا سفید احتمالا مدل 2008 توی اهواز دیده که پلاک ایران داره!!می گفت که صاحبش خودش رو گرفته بود و زیاد چیزی نمیگفت اما از دور از اون عکس گرفت..عکس را گیر آوردم می زارم اینجا..
من کامارو خودمو میخوام .......................![]()
بله درسته.. منم کاماروی شما رو می خوام![]()
خوب سعيد جان به سلامتي ايشالا كه ماشين مورد علاقت گير بياد و بخري ي ي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)