سلام،
یه گوشی ان 78 دارم وقتی تو موزیک پلیر میزنی refresh library یه کم جستجو می کنه و هیچی پیدا نمی کنه
فقط وقتی آهنگ با بلوتوث می گیری و سیو می کنی میاد تو موزیک پلیر. چی کارش کنم؟
سلام،
یه گوشی ان 78 دارم وقتی تو موزیک پلیر میزنی refresh library یه کم جستجو می کنه و هیچی پیدا نمی کنه
فقط وقتی آهنگ با بلوتوث می گیری و سیو می کنی میاد تو موزیک پلیر. چی کارش کنم؟
آقا یک فولدری توی private در ورژن 12 بود که وقتی هر چی توش بود پاک میکردیم سرعت گوشی زیاد میشد.
این فولدر توی ورژن 21 چیه؟ لطفا یکی بگه چون سرعت گوشیم خیلی کم شده مخصوصا همین که نمیتونم آپدیتش کنم به ورژن 30 اعصابمو خورد کرده!
یه سوال... اف ام ترنسمیتر من بیشتر اوقات از کار میفته. وقتی مستر ریست میکنم درست میشه اما بعد از یه مدت دوباره از کار میفته. یعنی روشن میکنم تو رادیو هر چی سرچ میکنم از روی اون موج رد میشه و نمیگیره.
با سلام.من این گوشی رو به مدت 5 ماهه که دارم.اونایی که قصد دارن این گوشی رو بخرن توجه کنن:1-گوشی من آپدیت شده ی 20 هستش.عموما گوشیای زیر این آپدیت تند تندد هنگ میکنن.من که میتونم بگم واقعا کم هنگ میکنه.برای اینکه کم هنگ کنه چند تا موضوع رو دقت کنین:یکی اینکه سعی کنین رم بالای 4 گیگ روش نندازین.دوم اینکه اصلا همه ی رم رو پر نکنین.مثلا رم من 2 گیگه.فقط 1.5 گیگشو همیشه پر میکنم واسه همین هیچ وقت مشکل ندارم.ثانیا زیاد برنامه روش نصب نکنین--همه میدونیم هزاران هزار نرم افزار هست.قرار نیست همه رو نصب کنیم.من فقط حدود 15 نرم افزار که مطمئنم به کارم میاد نصب کردم.خودشم توصیه میکنم همه ی نرم افزارا رو تو حافظه ی خود گوشی نصب کنین تا سرعت گوشی افت پیدا نکنه.
اما کجا ها این گوشی بعضی موقع ها هنگ میکنه؟1-من کلید پایینی چهارجهتی رو به شماره ی مخاطبین اختصاص دادم.بعضی وقتا این کلیدو فشار دادنی هنگ میکنه و خود به خود ری استارت می کنه. یکی هم هنگامی که تو قسمت فرستنده ی اف ام هستیم بعضی وقتا موقع تعویض موسیقی هنگ میکنه اگه خودمون بخوایم اهنگو بزنیم بعدی. این قسمت اگه هنگ کنه باید باطری رو کلا در بیاری ولی جاهای دیگه اگه هنگ کرد ری استارت کافیه.
به هیچ وجه کار کردن با دگمه هاش سخت نیست. برا من که سخت نبود. دوربینش چون محافظ نداره مثل مال من ممکنه خش برداره. مواظب باشید.فرستنده ی اف امش ضعیفه.
اکثر نرم افزار ها هم اگه تو هر سایتی نوشتن به این گوشی میخوره بدون مشکل نصب میشن.باطری این گوشی فوق العادس...من هم نوکیا و هم اریکسون داشتم از مدلای مختلف.تا حالا به این گوشی نرسیدن.
در کل اگه براتون میسره n79 بگیرین اگه نه این گوشی رو با گارانتی بگیرین محشره
حامد جان ما هم 2 ماهیی هست این گوشی رو داریم و هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی رو نداشته
بر عکس چیزی که اذیت میکنه همون عمر باتریشه
شما دوســـت عزيز آهنگ ها رو تو کدوم پوشه کپي ميکنيد ...
وقتي گوشيتو به کامپيوتر وصل کردي آهنگ ها رو تو پوشه Attachments کپي کن و بعد بيا همين کارا رو انجام بده مياد تو موزيک پليـر
موفق باشید!![]()
دوستان این fp2 بودن و version 3 بودن این گوشی هم مکافاتیه ها
امروز sega emulator هم نتونستم نصب کنم و گیر ceritified میداد![]()
خوب با hello ox2.2 هکش کن دیگه یه پتچ رو فعال می کنی راحت میشی!
حک که تو همون ساعت های اولیه کردیم
اما باز هم یا یک سری نرم افزار ها روش نصب نمیشه یا کار نمیکنه که گشتم دیدم همه اینطوریه![]()
مگه میشه؟
من الان 30.14 دارم خدا رو شکر همه رو مثل اب خوردن نصب می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)