اره-براي منم همينطوري -3 احتمال داره
1-باگ داره اساسي
2-اين قابليت اضافه شده
3-برادران كخ مي ريزن
اره-براي منم همينطوري -3 احتمال داره
1-باگ داره اساسي
2-اين قابليت اضافه شده
3-برادران كخ مي ريزن
از آخرین ورژنش استفاده میکنم...
برو منوي Action بعد گزينه ي send my messenger list...... بعد از اونجا ميتوني اونايي كه ميخواي رو انتخاب كني و بفرستي!!!
ديگه نميدونم چه راهنمايي كنمت!!! نسخه فارسيش هم كه نيست؟؟؟ نميدونم ديگه !! اساتيد ديگه راهنمايي كنين!!
دوستان من چند تا سوال دارم ممکنه لطفا پاسخ دهید:
یه نفر به من پی ام داده که ای دی منو هک کرده و تموم ای دی های منو برداشته میخواستم مطمئن بشم که امکان همچنین کاری هستش و اگه اینجوریه چه جوری میشه همین کار رو با خودش انجام داد
و راهی هستش که ای دی های اد شده تو لیست اونو پاک کرد
من یه جایی خوندم که اگه 15 بار ای دی یه نفر رو تو یاهو با پسورد اشتباه sing in کنیم ای دی اون طرف برای مدتی حدود دو هفته از کار می افته لطفا بفرمایید که این کار واقعا عملیه
یاهوو من مشکل پیدا کرده و تو صفحه چت روم نمیره یه پیغام میده که yes va noداره اما نمیره
درود
چطور میشد یه متنی رو برا همه افرادی که add من هستند فرستاد من از ctrl استفاده میکنم به غیر از این روشی نیست
موفق باشید
روی گروهی که می خوای براشون پیغام بفرستی کلیک راست کن و بعد گزینه Broadcast an IM to this Group رو انتخاب کن ، بعد تو کادری که باز میشه پیغامت رو بنوس و ارسال کن
کسی نیست راهنمایی کنه![]()
دوستان کسی تونسته با ياهو که فقط برای windows ويستا ،7 هست وارد روم های ياهو بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)