يه سري چيزا رو درست گفته ولي ديگه زيادي اغراق كرده
در مورد كتاب ها و سختي امتحانات با اين متن موافقم
يه سري چيزا رو درست گفته ولي ديگه زيادي اغراق كرده
در مورد كتاب ها و سختي امتحانات با اين متن موافقم
سلام
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من امسال همراه با دانشگاه سرارسری پیام نور رو هم ثبت نام کردم
کیفیت پیام نور چطوره؟ارزش داره؟
تو هفته حدودا چند روز کلاس هست؟
بعد شنیدم که میگن شما میتونید مثلا اگه شیراز هستین یه شهر دیگه(مثلا از استان فارس یه شهرستان) رو انتخاب کنید بعد توی همون شیراز کلاسهاتون رو برید فقط واسه امتحان برید همون دانشگاهی که انتخاب کردید،درسته؟
ممنون میشم اگه یکم توضیح بدید
شهریه رشته های مهندسی چقدره؟
واسه اشتغال آیا اصلا مدرکشو داشته باشی نگات میکنن؟
سلام
مونده پيام نور رو با چي مقايسه كنيد،در مقابل روزانه مشخصه ارزش نداره
مونده چندتا واحد برداشته باشيد و درساتون چي باشه.اگه 20 واحد حساب كنيم و رشته مهندسي باشه تقريبا 2-3 روز تو هفته كلاس هست
برعكس اون حرفتون رو تاييد ميكنم ولي خودشو نميدونم.يعني اگه يكي از شهرهاي استان فارس باشيد و تو پيام نور شيراز قبول شيد،ميتونيد تو شهر خودتون كلاس ها رو بريد
بستگي داره به رشته و تعداد واحدها و درس هايي كه برميداريد.به طور معمول حدود 250 تومن.البته هر سال بيشتر ميشهشهریه رشته های مهندسی چقدره؟
واسه اشتغال آیا اصلا مدرکشو داشته باشی نگات میکنن؟
براي اشتغال امتحان نكردم ولي شنيدم بعضي جاها پيام نور رو بيشتر قبول دارن و بعضي جاها آزاد رو
با روزانه که میدونم
با غیر انتفاعی و آزاد
حتی من شنیدم کسایی که پیام نور میخونن از یه بایت بیشتر از روزانه ارزش داره
اونم موقعی هست که ارشد امتحان میده
چون طرف قبلا با این حالت نبود منابع درست و جزوه آشنا بوده و هرچی یاد گرفته واقعا یاد گرفته
روزانه یکم کیلویی نمره میدن،بابام استاد ادبیات هست و خیلی به دانشجواش حال میده
سلام
من شنیدم تو کنکور کارشناسی ارشد تعدادی قبولیهای پیام نور با 30 درصد بعد از دولتی ها بود
در مقايسه باغير انتفاعي و آزاد زياد فرقي نداره،بعضي جاها ميگن پيام نور بهتره و بعضي جاها ميگن آزاد
بله براي كنكور ارشد پيام نور درصد قبوليهاش بيشتره چون كل كتاب رو دانشجو بايد براي امتحانش بخونه و مثل جاهاي ديگه به جزوه كفايت نميتونه بكنه
باباتون نمياد پيام نور تدريس كنه؟ اصلا نگران اين نباشيد كه استاد ادبيات هستن،تو پيام نور 1 استاد كه پيدا كنن هر درسي رو كه بخواد بهش ميدن
درصدش رو نميدونم ولي درسته بعد از دولتي ها پيام نور بيشترين قبولي رو دارهسلام
من شنیدم تو کنکور کارشناسی ارشد تعدادی قبولیهای پیام نور با 30 درصد بعد از دولتی ها بود
Last edited by MCSE MAN; 04-08-2010 at 17:30.
من شنیدم قراره قانون 12 واحد حذف بشه یعنی مشروطی ها هم میتونن تا 20 واحد بردارن
میخواستم ببینم این قضیه صحت داره یا نه؟؟
خوبه دیگه. رسما سر درش رو وردارن بزارن هتل پیام نور، بیا مدرک بگیر اونم به زور!
یه ذره به فکر اعتبار این مدارک تخیلی با این معدل های ناپلئونی ما نیستن!
من كه همچين چيزي نشنيدم.......كلا زياد شايعه درست ميكنن كه فكر ميكنم اينم يكي از اون شايعاته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)