تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1178 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من از خیلی جاها قیمت گرفتم ولی یکی از دوستام بهترین قیمت رو بهم داده تا حالا. من از اون می گیرم . نت بوکهای اون رو من دیدم و چون جعبه شون آکبند است و جلوی خودت بازش می کنه خیالت راحته که چیزی از توش کش نمی رن , منظورم سریال و کپی DVD ویندوزت است . نت بوک ها دارای ضمانت بین المللی هستند و ضمانت ایران ندارند ولی نت بوک جلوت باز میشه و هر تستی که خواستی بکن و خوبیش اینه که نت بوک رو حتی با داشتن یک پیکسل سوخته هم واست تعویض می کنه , چیزی که شرکت های گارانتی دهنده تو ایران از زیرش شانه خالی می کنن و می گویند که تا 3 پیکسل سوخته شامل تعویض می شه.
    قیمتش خیلی مناسب تر از بازار است . مثلا شما برو FZ490NFB رو قیمت کن ببین چند تو بازار بهت قیمت میدهند , قیمت دوست من 2.030.000 است. نت بوک FZ490NGB رو هم 2.285.000 بهم قیمت داد.

قیمت نت بوک تهران با دوبی معمولا زیاد فرقی با هم نمی کنن , فقط یک سری نت بوک های خاص مثل APPLE هستند که به علت کم وارد کردن و کم بودن خواهان قیمتشون با تهران اختلاف اساسی دارن.

من سری SZ رو برای این می پسندم که این نت بوک مصرف فوق العاده پایینی داره و شما تا 6 ساعت می تونی از باطریش استفاده کنی در صورتی که سری FZ خیلی کار کنه 2 ساعت است. کانفیگ اساسی SZ و FZ هایی که عنوان کردم یکی است ولی چون سبکی و باطری برای من خیلی حیاتی است من سری SZ رو انتخاب کردم. شما پشت یک SZ بشینی اون 2 اینچ رو زیاد احساس نمی کنی و مطمئن هستم که وزن کم و عمر طولانی باطری SZ نظرتو عوض می کنه همانطور که نظر منو از FZ490NGB عوض کرد.
    شما اگه می خواهی سری FZ رو بگیری یا FZ490NFB بگیر و یا FZ490NGB . فرقشون تو فرکانس CPU هست .(2.5 و 2.6) قیمتشون هم حدود 250 تومان اختلاف داره. (LCD 15.4 با درایو BluRay)

سری های AR سری های Multimedia سونی هستند ولی هم سنگین هستند و هم باطری کم دوام. ببین چقدر یک نت بوک کارت رو راه می اندازه و بیخود پولت رو هدر نده چون 2 سال بعد یک سری دیگه وارد بازار می شه که هم کارایی بالاتری داره و هم قیافه قشنگ تر.

در آخر اگه خواستی از مغازه تهیه کنی گول حرف های فروشنده در مورد گارانتی متفرقه رو نخور و تنها گارانتیی که میشه بهش اطمینان کرد ایران رهجو هست که اون هم توش اگه و اما داره ولی بهتر از این متفرقه ها است. هرچند که باید بالاتر پول بدی.
    آدرس دوستت رو ندادی که؟البته اگه دوست داشتی ها
    هر جایی که میدونی خوبه رو معرفی کن؟
    خیلی ممنونم از لطفت
    باتشکر
    BYE

داره خودمونی میشه marco250's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد SONY vgn -CR353 چیه؟گرافیکش ATI x2300 هست..قدرتش به پای 8600GT میرسه؟
    GPU سری 8600GT قوی تر و جدید تر از X2300 است.
    8600GT از Dx10 پشیبانی می کنه و X2300 از Dx09

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

لطف می کنی یه لب تاپ پیشنهادی به من بگی دوستان ممنون.

خوشگل باشه ال سی دیش بزرگ باشه ترجیحا 17 و با کیفیت. هاردش هر چی بیشتر بهتر(بالای 100).رنج قیمت هم دو نوع باشه 500-600 700-800 بیشتر نباشه. ممنون چیزای دیگه اش واسم مهم نیست.

در تهران جا و مکانش برای خرید(ارزونت ترین جا ؟
    مرسی

داره خودمونی میشه mojrem3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    کسی قیمت fz 290 n3 سونی رو داره ؟

داره خودمونی میشه marco250's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیلی ممنونم از لطفت
    باتشکر
    BYE
    به نظر من برای خرید نت بوک گارانتی دار اول برو مجتمع پایتخت (میرداماد) قیمتت هاتو بگیر و بعد با دانستن قیمت و انتخاب مدل مورد علاقه برو مرکز کامپیوتر ایران (میدان ولی عصر) و بازار رضا (چهارراه ولی عصر) در آخر قیمت ها رو مقایسه کن .
    اینجوری خرید خوبی خواهی داشت و توصیه می کنم که عجله واسه خرید نکن چون بعدا مطمئنا پشیمون می شوی که چرا بیشتر تحقیق نکردی.
    اگر نت بوک بدون گارانتی هم خواستی بعد از اینکه مدل و قیمت ها دستت آمد بهم PM بزن و پایین ترین قیمت بازار و مدل رو برام بفرست. من قیمت نهایی دوستم رو بهت اطلاع می دهم.

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

سلام
    کسی قیمت fz 290 n3 سونی رو داره ؟
    قیمتش 1350000 تومنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

خیلی ممنونم از لطفت
    باتشکر
    BYE
    من همین دیروز یه لپ تاپ سونی از مرکز کامپیوتر ایران گرفتم با گارانتیه ایران رهجو که تو ایران معتبر ترینهمغازه ای که هم ازش گرفتم مورد اطمینانهاگه خواستی بگو تا ادرسش رو واست بفرستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام قيمت اين ميني لپ تاپ چنده ؟
    Msi U100

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

سلام قيمت اين ميني لپ تاپ چنده ؟
    Msi U100
    این مشخصاتشه :
    قیمتشم 550 تومنه ( GHz1.6 Intel Atom Processor, 1 GB RAM, 80 GB Hard Drive, XP Home, 3 Cell Battery)
    Last edited by reza fontana; 17-07-2008 at 13:47.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

1. xps 1530 با بالاترین کانفینگش در ایران باز هم مشکل وایر لس داره ؟ این مشکل جدی هست ؟

2. اگه تو مغازه 5 دقیقه ای سیستم رو ازمایش کنم صدای هارد خودش رو نشون میده ؟

3. اگه از گارانتی معتبرمثل زیگورات بگیرم بازم احتمال صدا هست؟ یا کمتره ؟

4. قیمت 2 تا بالاترین کانفیگ اون رو در ایران با رنگهاشون و مشخصات کامل اونها رو میخاستم ؟

مرسی
    Last edited by ravani_13; 17-07-2008 at 14:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •