تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 905 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بله دیروز سهمیه ای 50لیتر زدم لیتری 500 .... ممنون از شما یه تعمیر کار یکم ترسوندم ولی تنظیم موتور که البته هنوز پیشش نبردم و آشناست گفت که ممکنه از سنسور o2 باشه که با قطع کردن فیشش می خواد تست کنه که خرابه یا نه .
    سلام . بله ,درسته . سنسور اکسیژن خیلی مهم هست که سالم و تمیز باشه وگرنه اطلاعاتِ غلط میده به کامپیوتر.باید چند وقت یک بار باز بشه تمیز بشه خصوصا تو ایران

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شمع و وایر شمع خوب چی بگیرم برا سمند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام . بله ,درسته . سنسور اکسیژن خیلی مهم هست که سالم و تمیز باشه وگرنه اطلاعاتِ غلط میده به کامپیوتر.باید چند وقت یک بار باز بشه تمیز بشه خصوصا تو ایران
    فکر کنم سنسور اکسیژن 206 دم دست باشه...

چطوری باید تمیز بشه؟؟

اینی هست که دورش خط قرمز کشیده شده؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

بعد یه چیزی ماشین ما توی شهر 100/10 میسوزونه.البته این برای زمانی هست که خیلی نرمال رانندگی میکنم

شمع ها عوض شده!سوزن ها شستشو شده پارسال هم دوتاش رو عوض کردم.جلوبندی تازه درست شده.فیلتر هوا فیلتر روغن خود روغن فیلتر بنزین هم تعویض شده ولی باز هم ماشین مصرفش

بالاست!ولی توی جاده 6 تا 7میسوزونه!مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بعد یه چیزی ماشین ما توی شهر 100/10 میسوزونه.البته این برای زمانی هست که خیلی نرمال رانندگی میکنم

شمع ها عوض شده!سوزن ها شستشو شده پارسال هم دوتاش رو عوض کردم.جلوبندی تازه درست شده.فیلتر هوا فیلتر روغن خود روغن فیلتر بنزین هم تعویض شده ولی باز هم ماشین مصرفش

بالاست!ولی توی جاده 6 تا 7میسوزونه!مشکل از کجاست؟
    زیاد می سوزونه
    وایر کی عوض کردی ؟
    چند تا کار کرده ماشین ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم سنسور اکسیژن 206 دم دست باشه...چطوری باید تمیز بشه؟؟اینی هست که دورش خط قرمز کشیده شده؟
    سلام . توی عکس درست پیدا نیست اما اگر به گلوی اگزوز وصل هست و سیم داره پس خودشه .باید سیمش رو جدا کنید بعد بازش کنید . اگر پوسیده و خورده شده دیگه عمرش تمومه باید عوض بشه اما اگر سالمه و فقط دود زده و سیاه هست دو سه ساعت بذارینش تو یه استکان بنزین تا خوب خیس بخوره بعدش با تکانهای شدید خوب بشورینش توی بنزین و بعد بذارید خوب خشک بشه و ببندینش .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز حتماً اطلاع دارید که ماشین روی دور آروم (در حالتِ ایستاده) و سرعت کم بیشتر بنزین مصرف میکنه .
    برای همینه که مصرفش توی شهر بیشتر از جاده هست .
    حالا اگر سنسور اکسیژن خراب یا کثیف باشه یا وایر شمعها و شمعا درست نباشه یا فیلتر هوا خیلی کثیف باشه یا سنسور مپ ایراد داشته باشه یا برنامه ی کامپیوتر درست نباشه یا بنزین غیر استاندارد باشه یا فیلرها تنظیم نباشه یا دلکو میزان نباشه یا کیتِ کاربراتور کهنه باشه یا کویل ضعیف باشه یا اُرینگِ انژکتورها کهنه باشه و بنزین ازش نشت کنه و تبخیر به یا دربِ باک خراب باشه و تبخیر بنزین شدید باشه یا ارینگِ پمپ داخل باک(شناور) خراب باشه و تبخیر شدید باشه یا لوله های باک تا موتور نشتی و تبخیر داشته باشه , مصرف بنزین بالا میره .

تازه چیزهای دیگه هم اثر داره :
    لاستیک کم باد
    - رانندگی روی شن و برف و یخ
    - خرابی جلوبندی
    -بار و مسافر زیاد
    - خرابی سیستم کولر و فشار زیاد به موتور (خرابی کمپروسور , کثیفی کندنسر کولر که جلوی ماشین هست و له شدن منافذش و گرفتن منافذش با شن و سنگریزه و حشرات)
    - استفاده از کولر
    - استفاده از همه ی چراغهای پر مصرف و پروژکتور
    - بادِ مخالف
    - سربالائی
    - بلبرینگهای خراب چرخها
    - ترمز دستی که میزان نباشه
    - رطوبتِ زیادِ هوا(شرجی)
    - موتور خسته و فرسوده (دارایِ پیستونِ گشاد و رینگ خراب) که ضریب کمپرسش پائین اومده

- خرابیِ دیسک و صفحه
    -....

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شمع و وایر شمع خوب چی بگیرم برا سمند
    وایر فرانتک بگیر
    شمع هم ایکیوم بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    بچه ها یه سوال وقتی اب میریزی داخل رادیات ماشین حتما باید هردوتا پیچ را باید هواگیری کرد؟؟
    درضمن ماشین ما رادیات بخاریش سوراخ شده بود که عوضش کردیم اب رادیات کم میشد و میومد تو اطاق که تالان دبگه درست شد.
    ولی من دیروز رادیات ماشین را پر از اب کردم یه دوری زدم وقتی دوباره رادیات راباز کردم دیدم اصلا اب پیدا نیست با چشم.
    میخاستم ببینم این عادیه؟درضمن من فقط یه پیچ ها را هواگیری کردم.
    یا اینکه جایی دیگه ماشین اب کم میکنه؟
    ماشینم پرشیاست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام بچه ها یه سوال وقتی اب میریزی داخل رادیات ماشین حتما باید هردوتا پیچ را باید هواگیری کرد؟؟درضمن ماشین ما رادیات بخاریش سوراخ شده بود که عوضش کردیم اب رادیات کم میشد و میومد تو اطاق که تالان دبگه درست شد.ولی من دیروز رادیات ماشین را پر از اب کردم یه دوری زدم وقتی دوباره رادیات راباز کردم دیدم اصلا اب پیدا نیست با چشم.میخاستم ببینم این عادیه؟درضمن من فقط یه پیچ ها را هواگیری کردم.یا اینکه جایی دیگه ماشین اب کم میکنه؟ ماشینم پرشیاست
    سلام .گمان نکنم ماشینهای امروزی که منبع انبساط داره احتیاجی به هواگیری داشته باشه چون سیستم طوری طراحی شده که حبابهای هوا بالاخره به منبع انبساط میرسه . در مورد اینکه بعد از دور زدن دیدین آب کم شده , اگر باز هم آب ریختین و باز هم پس از مدتی کم بشه دیگه از هوا نیست بلکه موتور نشتی داره . اما اگر فقط بار اول کم کرد و دیگه کم نکرد , از هوای توی لوله ها بوده و سیستم خنک کننده مشکلی نداره

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •