سلام . بله ,درسته . سنسور اکسیژن خیلی مهم هست که سالم و تمیز باشه وگرنه اطلاعاتِ غلط میده به کامپیوتر.باید چند وقت یک بار باز بشه تمیز بشه خصوصا تو ایران
سلام . بله ,درسته . سنسور اکسیژن خیلی مهم هست که سالم و تمیز باشه وگرنه اطلاعاتِ غلط میده به کامپیوتر.باید چند وقت یک بار باز بشه تمیز بشه خصوصا تو ایران
شمع و وایر شمع خوب چی بگیرم برا سمند
فکر کنم سنسور اکسیژن 206 دم دست باشه...
چطوری باید تمیز بشه؟؟
اینی هست که دورش خط قرمز کشیده شده؟
![]()
بعد یه چیزی ماشین ما توی شهر 100/10 میسوزونه.البته این برای زمانی هست که خیلی نرمال رانندگی میکنم
شمع ها عوض شده!سوزن ها شستشو شده پارسال هم دوتاش رو عوض کردم.جلوبندی تازه درست شده.فیلتر هوا فیلتر روغن خود روغن فیلتر بنزین هم تعویض شده ولی باز هم ماشین مصرفش
بالاست!ولی توی جاده 6 تا 7میسوزونه!مشکل از کجاست؟
زیاد می سوزونه
وایر کی عوض کردی ؟
چند تا کار کرده ماشین ؟
سلام . توی عکس درست پیدا نیست اما اگر به گلوی اگزوز وصل هست و سیم داره پس خودشه .باید سیمش رو جدا کنید بعد بازش کنید . اگر پوسیده و خورده شده دیگه عمرش تمومه باید عوض بشه اما اگر سالمه و فقط دود زده و سیاه هست دو سه ساعت بذارینش تو یه استکان بنزین تا خوب خیس بخوره بعدش با تکانهای شدید خوب بشورینش توی بنزین و بعد بذارید خوب خشک بشه و ببندینش .
دوستان عزیز حتماً اطلاع دارید که ماشین روی دور آروم (در حالتِ ایستاده) و سرعت کم بیشتر بنزین مصرف میکنه .
برای همینه که مصرفش توی شهر بیشتر از جاده هست .
حالا اگر سنسور اکسیژن خراب یا کثیف باشه یا وایر شمعها و شمعا درست نباشه یا فیلتر هوا خیلی کثیف باشه یا سنسور مپ ایراد داشته باشه یا برنامه ی کامپیوتر درست نباشه یا بنزین غیر استاندارد باشه یا فیلرها تنظیم نباشه یا دلکو میزان نباشه یا کیتِ کاربراتور کهنه باشه یا کویل ضعیف باشه یا اُرینگِ انژکتورها کهنه باشه و بنزین ازش نشت کنه و تبخیر به یا دربِ باک خراب باشه و تبخیر بنزین شدید باشه یا ارینگِ پمپ داخل باک(شناور) خراب باشه و تبخیر شدید باشه یا لوله های باک تا موتور نشتی و تبخیر داشته باشه , مصرف بنزین بالا میره .
تازه چیزهای دیگه هم اثر داره :
لاستیک کم باد
- رانندگی روی شن و برف و یخ
- خرابی جلوبندی
-بار و مسافر زیاد
- خرابی سیستم کولر و فشار زیاد به موتور (خرابی کمپروسور , کثیفی کندنسر کولر که جلوی ماشین هست و له شدن منافذش و گرفتن منافذش با شن و سنگریزه و حشرات)
- استفاده از کولر
- استفاده از همه ی چراغهای پر مصرف و پروژکتور
- بادِ مخالف
- سربالائی
- بلبرینگهای خراب چرخها
- ترمز دستی که میزان نباشه
- رطوبتِ زیادِ هوا(شرجی)
- موتور خسته و فرسوده (دارایِ پیستونِ گشاد و رینگ خراب) که ضریب کمپرسش پائین اومده
- خرابیِ دیسک و صفحه
-....
وایر فرانتک بگیر
شمع هم ایکیوم بگیر
با سلام
بچه ها یه سوال وقتی اب میریزی داخل رادیات ماشین حتما باید هردوتا پیچ را باید هواگیری کرد؟؟
درضمن ماشین ما رادیات بخاریش سوراخ شده بود که عوضش کردیم اب رادیات کم میشد و میومد تو اطاق که تالان دبگه درست شد.
ولی من دیروز رادیات ماشین را پر از اب کردم یه دوری زدم وقتی دوباره رادیات راباز کردم دیدم اصلا اب پیدا نیست با چشم.
میخاستم ببینم این عادیه؟درضمن من فقط یه پیچ ها را هواگیری کردم.
یا اینکه جایی دیگه ماشین اب کم میکنه؟
ماشینم پرشیاست
سلام .گمان نکنم ماشینهای امروزی که منبع انبساط داره احتیاجی به هواگیری داشته باشه چون سیستم طوری طراحی شده که حبابهای هوا بالاخره به منبع انبساط میرسه . در مورد اینکه بعد از دور زدن دیدین آب کم شده , اگر باز هم آب ریختین و باز هم پس از مدتی کم بشه دیگه از هوا نیست بلکه موتور نشتی داره . اما اگر فقط بار اول کم کرد و دیگه کم نکرد , از هوای توی لوله ها بوده و سیستم خنک کننده مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)