سلام یه سوال.......مگه هر 3 هزار تومان 1 گیگ به حجم اضافه نمیشه......؟؟؟تعرفه اش اینه........اما حدود 1 ماه پیش..من 3 توم ریختم 3 گیگی اضافه کرد.........اما 2 روز پیش 3 تومن ریختم همون 1 گیگی رو اضافه کرد..چطوری هاستت>>>>>>؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام یه سوال.......مگه هر 3 هزار تومان 1 گیگ به حجم اضافه نمیشه......؟؟؟تعرفه اش اینه........اما حدود 1 ماه پیش..من 3 توم ریختم 3 گیگی اضافه کرد.........اما 2 روز پیش 3 تومن ریختم همون 1 گیگی رو اضافه کرد..چطوری هاستت>>>>>>؟؟؟؟
[-----------------------------------
Last edited by SevenCity; 22-02-2010 at 07:42.
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
1- تعرفه اسیاتک نامحدود 256 و 128 چیه ؟
2- من در عرض 1 ماه حدود 10 گیگم پرید در حالی که فوق فوقش 2 گیگ دانلود کرده بودم علت چی میتونه باشه ؟ ویروس این شکلی داریم ؟ راه حل ؟
ممنون
Last edited by ozondj; 26-02-2010 at 15:22.
بابا این آسیاتک دیگه خسته ام کرده از دو ماه پیش تا حالا وضعیت سرویس دهیشون داره روز به روز بدتر میشه!!! از دیروز تا حالا سرعت اینترنتم کلی افت کرده الان خیر سرش با سرعت 256 داره 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنهزنگ زدم پشتیبانیش طرف یه آدم شل و ول میگم مرکز مشکلی داره؟ میگه نه میگم سرعتم کنده میگه مرکزتون الان چک کردم مشکلی نداره میگم پس چرا سرعت من اندازه دایل آپ شده؟طرف برگشته میگه الان همه مشترکا همینطورین!!!
میگم ببخشید بر فرضم اگه الان همه وضعشون این طوریه چرا اول میگید هیچ مشکلی نداریم؟ ثانیا این چجور مشکلیه که از طرف مخابراته ولی فقط آسیاتک داره؟ میگه دست من نیست میگم پس من چیکار کنم چند وقته هی مشکل دارین این وسط تکلیف خسارات مشتریاتون چی میشه ؟ میگه دست ما نیست ما از مخابرات میگیریم میدیم دست مردم!!!! بگذریم حالا این وسط یارو هی چند بار پشت گوشی خوابش برده بود انگاری ؛ چون منتظر جواب که میموندم چند ثانیه صبر می کردم جواب بده طوریکه فکر میکردم قطع شده!! بعد دوباره میگفتم الو!! تا طرف یادش میافتاد جواب بده
(حالا نمیدونم یا طرف خیلی قاطی بود یا خودشو حسابی ساخته بود!!! این جوریشو دیگه ندیده بودیم ماشالا اینم ادبشون)
الان دوستانی که آسیاتک دارن وضعشون چطوره مشکلی داشتن این چند وقته؟؟؟
دوستان من که شما ها دیدم دلم آتیش گرفت این آسیا تکم تو آسیا از همه نوع تکه....
حالا میگم پس من از آسیا تک ......
بیخیال هیچی نمیگیرم.........
نمیدونم دوست عزیز ؛ قبل از گرفتن سرویس حتما دقت کنید و با وسواس زیادی سرویس خودتونو انتخاب کنید چون هزینه پرداخت میشه کلی انتظار میکشید آخرش اگر راضی نباشید باز دوباره باید برید تو پروسه قطع سرویس و این دنگ و فنگها و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو.
این آسیا تک هم من چندان تا حالا مشکلی باهاش نداشتم؛الان دو ماهی هست که این مشکل پیدا شده.در مورد ساپورت هم که بر اساس تجربه خودم بین داتک؛ آسیاتک وپارس آنلاین؛ اول پارس آنلاین ساپورت بهتری داشته که البته من فقط از ساپورتش راضیم نه قیمت هاش؛دوم داتک و آخر از همه آسیاتک؛من چند بار تماس داشتم این چند روزه با ساپورتش؛غیر از اینکه هر ساعتی که زنگ زدم کلی پشت خط موندم حالا نمیدونم از شانس ماست یا تعداد ساپورتشون کمه ؛هر دفعه یه نفر برداشته که از نظر پاسخگویی در حد صفر؛میخواد زود دست به سرت کنه تلفن رو قطع کنه!![]()
خلاصه اینکه بر اساس تجربه هر کدوم از این شرکتها یه مشکلی دارن و تو یه منطقه ممکنه کارشون بهتر یا بدتر باشه؛شما ببین تو منطقه خودتون بچه هایی که سرویس دارن از کجا گرفتن و آیا راضی هستند یا نه؟
من از سال 86 آسياتك گرفتم
فقط يك مدت هست كه قيمت تعرفه هاش رفته بالا
در مقايسه با بقيه شركتها قيمت الانش چه جوريه ؟
من 6 ماه سرعت 128 ميگيرم
سلام
من سرويسم رو از آسياتک می گيرم
می خواستم در مورد ف ی ل ت ر ازتون بپرسم
من هر جا می رم ف ی ل ت ره
البته می دونم که اين موضوع يه چيز عموميه ولی می خواستم ببينم که آيا به سرويس دهنده هم ربط داره؟
يعنی آيا يک سری از محدوديت ها که اعمال ميشه ميتونه از طرف يه سرويس دهنده خاص باشه؟
باور کنيد من تا حالا رنگ سايت های فيس بوک-توييتر-يوتيوب و ... رو هم نديدم
هر چی دوستام منو اد می کنن همش بی جواب ميمونه
سايت های آنتی ف ی لترم که همشون ف ی لتره
به نطرتون چی کار بايد بکنم؟
يعنی شماها چه جوری ميرين تو اين سايت ها؟
فکر کنم يه ذره ديگه بهشون رو بدی وردارن گوگلم ف ی لتر کنن![]()
اون سایتها برای کل ایران فیل تره و به isp ها ربطی نداره.
سلام....یه مسیج جدیدااز طرف شرکت اومده که هرکی از 11 اسفند تا 20 اسفند ....اینترنت رو شارژ کنه....1 گیگ...با 10 روز هدیه میگیره...گفتم یه اطلاع رسانی کنم..از دستتون نره.....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)