تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 254 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد سرعت کشنده بار باید بگم برای کشنده ای با سرعت 100 کیلومتر در ساعت و باری با اون تناز بالا باید ترمزهای خاصی هم طراحی بشه فکر کنید توی این رده ها مثلا هواپیماها با اون وزن در چه حالتی میان و روی باندی به طول مثلا 3 کیلومتر ترمز میگیرن ؟ همه این مسایل توی یک کشنده باید در نظر گرفته بشه مثلا ضربه ای که بار حین ترمز به کشنده وارد میکنه و اینکه هیچوقت این وزن روی اکسلها با این سرعت لاستیکهای ویژه ای لازم داره و خیلی مسایل دیگه یعنی همه چیز به فیزیک .و مکانیک ربط داره ترنها با اون وزن و سرعت به مراتب کمتر دارای چرخهای فلزی و یک مسیر مشخص هستن خیلی از نویسنده های مطالب در مورد کامیونها بیشتر علم کافی ندارن و تجربه کمی با کامیونها دارن برای همین بیشتر مثل سواری ها باهاشون برخورد میکنن تازگی ها یکی سری مطالب توی مجله ماشین چاپ میشه در مورد کشنده های over load که توی ایران بر اساس کشنده های سنگین کارخانهای ساخته شدن ولی کلا یک کشنده جدید هستن مثلا ماکهای 800 اسبی یا 550 اسبی این سری کشنده های سنگین که افشین جان فرمودند در واقع یک سری کشنده های سفارشی ویزه هستن من خودم خیلی وقت هست به فکر کار روی یک کشنده بر اساس اینترناشنال پای استار افتادم این کشنده با موتور v8 در زمان خودش قویترین کشنده آمریکایی موجود در ایران بوده این موتور 14 لیتری کامینز با کد vt903 با تک توربو 50 پی اس آی خودش توان 355 اسبی تولید میکرد حالا طبق تحقیقاتی که من انجام دادم انواع این موتور تا سالهای اخیر و همین حالا هم برای مطارف نظامی و صنعتی تولید میشن مثلا نمونه ای از اون روی توپهای خود کششی هست که توین توربو و 880 اسب توان دارن یکی دیگه از مزایای این کشنده شاسی دوبل و قوی اون هست که در اصلبرای حمل الوارهای سنگین از مسیرهای نا هموار ساخته شده . ترکیب این شاسی و موتور با دیفرانسیلهای عالی ماک روی کشنده ما واقعا محشر بود . پس میبینیم که در مورد کشنده های سنگین هیچ حد و مرزی وجود نداره و توی خود ایران هم از این کارها انجام میشه راستش دوستان یک کارهایی توی ذهنم هست و با توجه به اینکه خیلی این روزها با کامیون سر و کار پیدا کردم این فکرها بیشتر شده . میخوام روی یک وایت رود باس به عنوان کاستوم تراک کار کنم نه برام مهمه پلاک داشته باشه نه چیزی همچنین یه ماک سری B هم هست که یه گوشه افتاده میشه اون رو هم به این شکل به یه کامیون کلاسیک تبدیل کرد . شاید این اولین بار باشه کسی در مورد کامیون اینطوری فکر میکنه . خیلی مدلهای کلاسیک توی ایران هست که میشه روشون کار کرد از ولوو و اسکانیا و داف و حتی یک سری مرسدس بنز . واقعا اگه با دنیای کامیون کسی آشنا بشه بیشتر از دنیای اتومبیلها جذابیت داره .
    البته جسارت نباشه چون مثال ترمز هواپیما رو زدین یه توضیج کمی بدم
    ترمز هواپیما 2 قسمت داره
    1-ترمز چرخ ها که فقط بر اساس فشار روغن که در جهت مخالف حرکت چرخ ها به یه توربین مانند وارد می شه و باعث کم شدن سرعت می شه
    2-تراست معکوس موتور با باز شدن یه سری دریچه نیروی روبه عقب موتور به سمت جلو هدایت میشه که باعث میشه سرعت سریع کم بشه

2. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته جسارت نباشه چون مثال ترمز هواپیما رو زدین یه توضیج کمی بدم
    ترمز هواپیما 2 قسمت داره
    1-ترمز چرخ ها که فقط بر اساس فشار روغن که در جهت مخالف حرکت چرخ ها به یه توربین مانند وارد می شه و باعث کم شدن سرعت می شه
    2-تراست معکوس موتور با باز شدن یه سری دریچه نیروی روبه عقب موتور به سمت جلو هدایت میشه که باعث میشه سرعت سریع کم بشه
    میتونین در مورد 1 بیشتر توضیح بدین برام جالبه!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میتونین در مورد 1 بیشتر توضیح بدین برام جالبه!
    ساده تر بگم
    یه توربین به چرخ ها وصله و در حاله چرخش هم محور با چرخ هاست خوب بعد روغن با فشار زیاد میاد برعکس این چرخش وارد توربین می شه و سرعت رو کم می کنه !!!

البته سیستم ترمز دیسکی هم هست ولی بیشتر از همون نیروی معکوس موتور استفاده می کنن

5. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

بحث هواپیما شده بگم که از بالها هم برای کم کردن سرعت استفاده میکنن.از نیروی برخورد هوا با سطح بال استفاده میکنن

7. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه چیز باحالی پیدا کردم شما هم ببیننید بدنیست،البته قدیمیه شاید بعضیا دیده باشن
    لیس بزرگراه اکلاهاما در ساعت ۱ بامداد صبح دستور توقف کامیونی را صادر کرد. آنها با همچین صحنه ای روبرو شدند.
    در عکس آدمی را مشاهده می‌کنید که گویا به کامیون چسبیده است!
    اما اینطور نیست. این فرد یک موتور سوار است که بعد از برخورد با کامیون حدود ۴ مایل توسط کامیون با همان وضعیت بروی جاده کشیده شده است!
    راننده کامیون با کمال تعجب به پلیس گفت: متوجه یک ضربه کوچک به کامیونم شدم اما پیش خود گفتم نباید مسئله مهمی باشد و به راه خود ادامه دادم!

سر موتور سوار به علت شدت برخورد پشت کامیون را سوراخ کرده و گیر کرده است.

شاهدانی که صحنه تصادف را دیدند گفته اند که موتور سوار هنگام برخورد با کامیون حدود ۱۲۰ مایل سرعت داشته است.
    جالب است بدانید که این موتور سوار بعد از این حادثه زنده مانده است. کارشناسان معتقدند که کیفیت خوب کلاه کاسکت باعث نجات وی از مرگ شده است. اگر به عکس توجه نمائید متوجه می شوید که کلاه کاست سالم مونده

9. 2 کاربر از behrouz.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrouz.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

lمیگن بار سنگ خطرناکه اینو میگنا...

11. 3 کاربر از behrouz.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجب تاپیک جالبیه . خاطره هام زنده شدن. یادش بخیر رانندگی توی دل شب توی سیاهی شب توی بیابون خدا . دمتون گرم

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

lمیگن بار سنگ خطرناکه اینو میگنا...
    بار سنگین +مهار نکردن صحیح +کف کانتینر های فلزی که برای همچین باری اصلا مناسب نیست+سرعت و ترمز ناگهانی = این چنین صحنه هایی

14. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

بار سنگین +مهار نکردن صحیح +کف کانتینر های فلزی که برای همچین باری اصلا مناسب نیست+سرعت و ترمز ناگهانی = این چنین صحنه هایی
    این حالا سنگه!از این خطرناک تر رول هست که راننده باید مهرات خوبی تو بستن و مهار باد داشته باشه که رول ول بشه اتاق رو مثل یه قلتک صاف میکنه!

16. 5 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد ترمزهای توربینی چیز زیادی نشنیدم ولی دیسکهای چند لایه توی هواپیما ها و ترمز هوایی رو میدونم
    مثال هواپیمای من در مورد وزن و سرعت بود یعنی تکانه ای که باید مهار بشه . خب در آخر هم دوستان لطف کردن و اثر بار سنگین رو توی یه تصادف و ترمز شدید گذاشتن به نظرتون 100 کیلومتر برای باری به تناژ 125 تن عاقلانه هست ؟
    رول خوابیده مثل یه غلتک میمونه خودم به شخصه شاهد خسارت و خطر این بار بودم
    آخر تنگ ذاغ به سمت سیرجان اتاق هوو راننده سریجانی کف زمین بود و تنها از توپی چرخها میشد تشخیص داد این ماشین هوو بود .

18. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •