در مورد سرعت کشنده بار باید بگم برای کشنده ای با سرعت 100 کیلومتر در ساعت و باری با اون تناز بالا باید ترمزهای خاصی هم طراحی بشه فکر کنید توی این رده ها مثلا هواپیماها با اون وزن در چه حالتی میان و روی باندی به طول مثلا 3 کیلومتر ترمز میگیرن ؟ همه این مسایل توی یک کشنده باید در نظر گرفته بشه مثلا ضربه ای که بار حین ترمز به کشنده وارد میکنه و اینکه هیچوقت این وزن روی اکسلها با این سرعت لاستیکهای ویژه ای لازم داره و خیلی مسایل دیگه یعنی همه چیز به فیزیک .و مکانیک ربط داره ترنها با اون وزن و سرعت به مراتب کمتر دارای چرخهای فلزی و یک مسیر مشخص هستن خیلی از نویسنده های مطالب در مورد کامیونها بیشتر علم کافی ندارن و تجربه کمی با کامیونها دارن برای همین بیشتر مثل سواری ها باهاشون برخورد میکنن تازگی ها یکی سری مطالب توی مجله ماشین چاپ میشه در مورد کشنده های over load که توی ایران بر اساس کشنده های سنگین کارخانهای ساخته شدن ولی کلا یک کشنده جدید هستن مثلا ماکهای 800 اسبی یا 550 اسبی این سری کشنده های سنگین که افشین جان فرمودند در واقع یک سری کشنده های سفارشی ویزه هستن من خودم خیلی وقت هست به فکر کار روی یک کشنده بر اساس اینترناشنال پای استار افتادم این کشنده با موتور v8 در زمان خودش قویترین کشنده آمریکایی موجود در ایران بوده این موتور 14 لیتری کامینز با کد vt903 با تک توربو 50 پی اس آی خودش توان 355 اسبی تولید میکرد حالا طبق تحقیقاتی که من انجام دادم انواع این موتور تا سالهای اخیر و همین حالا هم برای مطارف نظامی و صنعتی تولید میشن مثلا نمونه ای از اون روی توپهای خود کششی هست که توین توربو و 880 اسب توان دارن یکی دیگه از مزایای این کشنده شاسی دوبل و قوی اون هست که در اصلبرای حمل الوارهای سنگین از مسیرهای نا هموار ساخته شده . ترکیب این شاسی و موتور با دیفرانسیلهای عالی ماک روی کشنده ما واقعا محشر بود . پس میبینیم که در مورد کشنده های سنگین هیچ حد و مرزی وجود نداره و توی خود ایران هم از این کارها انجام میشه راستش دوستان یک کارهایی توی ذهنم هست و با توجه به اینکه خیلی این روزها با کامیون سر و کار پیدا کردم این فکرها بیشتر شده . میخوام روی یک وایت رود باس به عنوان کاستوم تراک کار کنم نه برام مهمه پلاک داشته باشه نه چیزی همچنین یه ماک سری B هم هست که یه گوشه افتاده میشه اون رو هم به این شکل به یه کامیون کلاسیک تبدیل کرد . شاید این اولین بار باشه کسی در مورد کامیون اینطوری فکر میکنه . خیلی مدلهای کلاسیک توی ایران هست که میشه روشون کار کرد از ولوو و اسکانیا و داف و حتی یک سری مرسدس بنز . واقعا اگه با دنیای کامیون کسی آشنا بشه بیشتر از دنیای اتومبیلها جذابیت داره .