تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 380 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان .
    من IDM ورژن 6.07 ا دارم و معمولا هم از فایر فاکس استفاده می کنم . از زمانی که من IDM را نصب کرده ام در دانلود فایلهای پیوست ایمیلم از یاهو مشکل دارم . یعنی وقتی اقدام به دانلود می کنم IDM شروع به دانلود نمیکنه و با خود فایر فاکس هم امکان دانلود وجود نداره . یعنی ظاهرا دانلود می کنه ولی مینویسه Secure download ولی فایل باز نمیشه . خلاصه که کلافم کرده . البته باید بگم که چند باری پنجره IDM باز شد و دانلود بصورت کامل انجام شد ولی اکثرا این اتفاق نمی آفته . حالا می خوام بدونم که مشکل از کجاست . اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .
    شما تو قسمت پزشکی جواب ما رو میدین ما هم اینورا

وقتی idm نصب میشه تو فایرفاکس یه افزونه به نام idm cc نصب میشه که با اون دانلود منیجر از فایرفاکس هم دانلود میکنه شاید واسه شما نیست. برید قسمت add-ons تو منوی tools اونجا رو ببینید هست یا نه اگه هست شاید تو تنظیمات idm تیک پشتیبانی از مروگر فایرفاکس فعال نیست.

موفق باشید.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما تو قسمت پزشکی جواب ما رو میدین ما هم اینورا

وقتی idm نصب میشه تو فایرفاکس یه افزونه به نام idm cc نصب میشه که با اون دانلود منیجر از فایرفاکس هم دانلود میکنه شاید واسه شما نیست. برید قسمت add-ons تو منوی tools اونجا رو ببینید هست یا نه اگه هست شاید تو تنظیمات idm تیک پشتیبانی از مروگر فایرفاکس فعال نیست.

موفق باشید.
    ممنون از شما
    تو افزونه ها IDM cc هست و فعال هم می باشد .
    در تنظیمات IDM هم تیک پشتیبانی از فایر فاکس هست و مشکلی در این زمینه نیست . من همه را قبلا چک کرده ام . اول هم عرض کردم که با سایتهای دیگه هیچ مشکلی ندارم و حتی از you tube هم براحتی دانلود می کنه . فقط مشکل من با یاهو می باشد . البته گاهی اوقات هم دانلود انجام میشه .البته بگم که ویندوز من سون می باشد .

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

idm چیز مزخرفیه یک دانلود منیجر دیگه باید نصب کنید

---------- Post added at 04:55 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------

چه دانلود منیجری را پیشنهاد می کنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    میشه کاری کرد که موقع دانلود کانکشن V پی آن رو هم خود IDM کانکت کنه و اگه قطع شد دوباره Redial کنه؟!
    میشه جواب منم بدین؟

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان:
    من دو تا سوال داشتم در مورد idm:
    1- آیا امکان جابجایی فایلی که بخشی از آن دانلود شده به کامپیوتر دیگر وجود دارد؟اگر آره اون فایل کجای کامپیوتر ذخیره شده؟؟؟
    2-من جدیدا یک مشکل برام ایجاد شده از وقتی وین 7 ریختم با idm 6.07 یک مقدار دانلود می کنم دیگه دان نمی کنه با pause و start هم دو باره شروع نمی کنه ولی اگه سیستم رو ریستارت کنم ادامه می ده دوباره 50-100 مگ دان میکنه دوباره همین؟؟؟؟پاکش کردم idm 6.05 ریختم بازم همون مشکل!!! آخه مشکل از کجاست؟
    ممنون
    دوست من درمورد سؤال شماره 1 می تونی به این پست مراجعه کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-قبلاً این مشکل رو نداشتی؟ از تنظیمات اینترنت و فایروال مطمئنی؟ مودم رو با بریج کانکت می شی یا PPPoE ?
    بهتره یه بار کلاً IDM رو با برنامه ی REVO UNINSTALLER حذف کنی و دوباره نصبش کنی.

Portable Revo Uninstaller 1.93

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشي

---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:46 AM ----------

سلام دوستان .
    من IDM ورژن 6.07 ا دارم و معمولا هم از فایر فاکس استفاده می کنم . از زمانی که من IDM را نصب کرده ام در دانلود فایلهای پیوست ایمیلم از یاهو مشکل دارم . یعنی وقتی اقدام به دانلود می کنم IDM شروع به دانلود نمیکنه و با خود فایر فاکس هم امکان دانلود وجود نداره . یعنی ظاهرا دانلود می کنه ولی مینویسه Secure download ولی فایل باز نمیشه . خلاصه که کلافم کرده . البته باید بگم که چند باری پنجره IDM باز شد و دانلود بصورت کامل انجام شد ولی اکثرا این اتفاق نمی آفته . حالا می خوام بدونم که مشکل از کجاست . اگر راهنمایی کنید ممنون می شم .
    دوست من تا اون جایی که من می دونم مدل یاهو این جوری بود که یه کم با IDM مشکل داشت.
    موفق باشي

---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------

ممنون از شما
    تو افزونه ها IDM cc هست و فعال هم می باشد .
    در تنظیمات IDM هم تیک پشتیبانی از فایر فاکس هست و مشکلی در این زمینه نیست . من همه را قبلا چک کرده ام . اول هم عرض کردم که با سایتهای دیگه هیچ مشکلی ندارم و حتی از you tube هم براحتی دانلود می کنه . فقط مشکل من با یاهو می باشد . البته گاهی اوقات هم دانلود انجام میشه .البته بگم که ویندوز من سون می باشد .

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

چه دانلود منیجری را پیشنهاد می کنید ؟
    در مورد دانلود منیجر فقط 3 گزینه بهترین هستش :
    1-IDM
    2-DAP
    3-FDM
    که من همون IDM رو به شما پیشنهاد می کنم.
    موفق باشي

5. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی جدی با IDM دارم.
    من شب ها محل کارم دانلود میزارم اتوماتیک سر ساعت مشخص دانلود کنه و سیستم رو خاموش کنه ولی مشکل اینجاست که اگه یه فایل مشکل داشته باشه و error بده idm نمیره سراغ فایل های بعدی و دانلود رو ادامه نمیده من این مشکل رو در دانلود منیجرهای دیگه ندیدم.خواهشن از دوستان اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی جدی با IDM دارم.
    من شب ها محل کارم دانلود میزارم اتوماتیک سر ساعت مشخص دانلود کنه و سیستم رو خاموش کنه ولی مشکل اینجاست که اگه یه فایل مشکل داشته باشه و error بده idm نمیره سراغ فایل های بعدی و دانلود رو ادامه نمیده من این مشکل رو در دانلود منیجرهای دیگه ندیدم.خواهشن از دوستان اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه...
    ممنون
    دوست من شما صف (QUEUE) تشکیل می دی؟ فایل ها رو تو یه صف انتقال می دی؟ از گزینه ی SCHEDULE استفاده می کنی؟
    شما مطمئن باش اگه فایل ها رو تو یه صف قرار بدی و از گزینه ی SCHEDULE صف مورد نظرت رو از سمت چپ انتخاب کنی و APPLY کنی و START رو بزنی قطعاً پشت سر هم دانلود می شه فایل هات.
    موفق باشي

8. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست من شما صف (QUEUE) تشکیل می دی؟ فایل ها رو تو یه صف انتقال می دی؟ از گزینه ی SCHEDULE استفاده می کنی؟
    شما مطمئن باش اگه فایل ها رو تو یه صف قرار بدی و از گزینه ی SCHEDULE صف مورد نظرت رو از سمت چپ انتخاب کنی و APPLY کنی و START رو بزنی قطعاً پشت سر هم دانلود می شه فایل هات.
    موفق باشي
    ممنون.دوست عزيز شما منظورم رو درست متوجه نشدين.فرض كنين 10 تا فايل گذاشتم 2 تا 2 تا پشت سر هم دانلود كنه.حالا اگه دو تاي اولي ارور بده idm نميره سراغ بعديا و چون من تعريف كردم بعد از دانلود سيستم رو بعد از اتمام دانلود خاموش كنه بدون اين كه بره سراغ فايلهاي بعدي چون اين دو تا فايل اول ارور داده باقي فايل ها رو دانلود نميكنه.
    من مي خواستم بدونم چطوري ميشه اگه يه فايلي ارور داد بره سراغ فايلهاي بعدي يا بعدن از دوباره خودش اين دو فايل رو دوباره چك كنه برا دانلود.با ida چنين مشكلي نداشتم تا حالا.
    ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دارن بهم كمك كنن..

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون.دوست عزيز شما منظورم رو درست متوجه نشدين.فرض كنين 10 تا فايل گذاشتم 2 تا 2 تا پشت سر هم دانلود كنه.حالا اگه دو تاي اولي ارور بده idm نميره سراغ بعديا و چون من تعريف كردم بعد از دانلود سيستم رو بعد از اتمام دانلود خاموش كنه بدون اين كه بره سراغ فايلهاي بعدي چون اين دو تا فايل اول ارور داده باقي فايل ها رو دانلود نميكنه.
    من مي خواستم بدونم چطوري ميشه اگه يه فايلي ارور داد بره سراغ فايلهاي بعدي يا بعدن از دوباره خودش اين دو فايل رو دوباره چك كنه برا دانلود.با ida چنين مشكلي نداشتم تا حالا.
    ممنون ميشم دوستاني كه اطلاع دارن بهم كمك كنن..
    منم دقیقاً منظور شما رو متوجه شدم و دقیق براتون توضیح دادم راه دیگه ای نداره من خودم این جوری دانلود می کنم اگه فایل اولی ارور داشته باشه می ره سراغ بعدی (البته به شرطی که تو صف باشن فایلات و از SCHEDULE استفاده کرده باشی و تیک NUMBER OF RETRIES FOR EACH FILE IF DOWNLOADING FAILED تیک نخورده باشه.). اسمش روشه دیگه صف. به معنای این که به ترتیب پشت سر هم دانلود بشه ، حتی می تونی گزینه ی PERIODIC SYNCHRONIZATION رو هم فعال کنی تا چند فایل به طور همزمان دانلود بشه.
    تا اون جایی که من می دونم راه دیگه ای نداره.
    موفق باشي

11. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام برنامه اي براي قطع و وصل كردن مداوم اينترنت هست مثلا هر 4-5 ثانيه قطع و وصل كنه هست؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

2-من جدیدا یک مشکل برام ایجاد شده از وقتی وین 7 ریختم با idm 6.07 یک مقدار دانلود می کنم دیگه دان نمی کنه با pause و start هم دو باره شروع نمی کنه ولی اگه سیستم رو ریستارت کنم ادامه می ده دوباره 50-100 مگ دان میکنه دوباره همین؟؟؟؟پاکش کردم idm 6.05 ریختم بازم همون مشکل!!! آخه مشکل از کجاست؟
    ممنون
    IDM نسخه جدید رو از تاپیکش دانلود کنید
    اون رو نصب کنید مشکل رفع میشه و به احتمال زیاد مشکل از کرک فعلیتون هست

14. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •