تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 241 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

pagefile.sys آیا این ویروس هست نود 32 نمیتونه باز کنه فایلهای مخفی وفایلهای سیستمی رو نشون نمیده روشهای صفحه اول هم جواب نداد

در آغاز فعالیت omid 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه سوال داشتم وقتی تایپیک رو خوندم فهمیدم که ویروس autorun.inf رو دارم ولی هر با که پاکش میکنم(از همون راهایی که گفته بودین) وقتی ریاستارت میکنم دوباره همون فایل هستش.بعد پاک کردن فایل autorun.inf وقتی رو درایوام کلیک میکنم Open With باز میشه(ولی اگه فایل رو پان نکنم دیگه Open With نمیادبرنامه مربوط به اون را از كجا دانلود كنم
    سلام. آیا شما این قسمت را کامل خوندی و اجرا کردی؟ بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! اول همیشه یک جستجو بزن!بلکه مشکلتون حل بشه!!! حتما همانطور به همان شکلی که گفته شده از آنتی ویروس قوی مثل nod32 آپدیت شده بهمراه نرم افزار Autorun Virus Remover v2.3 استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از omid 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من نرم افزار jeefosfx را نصب کردم چیزی پیدا نکرد نکات اولین پستم خوندم ولی هنوز سی پی یو روی100% کار میکنه و فایل svchost.exe هم که 99% cpu را گرفته مربوط به user نیست وقتی هم که end process میکنم 1دقیقه بعد سیستم ریست میشه فکر کنم همون ویروس showt down باشه حالا من باید چیکار کنم؟
    من میخوام حدود 1 ماه با این شرایط کار کنم بعد پارتیشن بندی کنم
    درضمن یه مشکل دیگه هم دارم اینکه وقتی فلش را به سیستم وصل میکنم ریست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام یه ویروس گرفتم هیچ کدوم از عکسام که با گوشی موبایلم گرفتم باز نمیشه حتی عکسای که از گوشی هم نگرفتم بعضیاش باز نمیشه یه مدت نیو فولدر داشتم پلکیدمش

چیکار کنم چیه

من این عکسا لازم دارم چه کنم

اومدم عکسو برای کسی هم بفرستم عکس نبود یه فایل اجرایی exe بود

خدا لعنت کنه ویروس ساز ها رو

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

1

سلام یه ویروس گرفتم هیچ کدوم از عکسام که با گوشی موبایلم گرفتم باز نمیشه حتی عکسای که از گوشی هم نگرفتم بعضیاش باز نمیشه یه مدت نیو فولدر داشتم پلکیدمش

چیکار کنم چیه

من این عکسا لازم دارم چه کنم

اومدم عکسو برای کسی هم بفرستم عکس نبود یه فایل اجرایی exe بود

خدا لعنت کنه ویروس ساز ها رو
    سلام. می تونید یک کمی بیشتر توضیح بدین! آیا فولدر آپشن شما فعال هست؟ و ... آیا شما این قسمت را کامل خوندی و اجرا کردی؟ بهتره که شما اول به این صفحه بری و اون را کامل مطالعه بکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمال بسیار قوی مشکل شما حل می شود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

خوندم فایده نداشت

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.در فولدر آپشن خود تیک دو قسمت show hidden .....f را بردارین . به احتمال بسیار زیاد عکس های شما سوپر هیدن شده اند و شما قادر به دیدن آن ها نیستید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    رفتم کافینت نرم افزار دانلود کنم کول دیسک را همراه خودم برده بودم مثل اینکه هرچی ویروس تو کامپیوتر طرف بوده همه وارد کول دیسک شده از اون طرف وصل کردم به کامپیوترم سیستمم ویروسی شده حالا هم سیستم آلوده شده و هم فلش مموریم چیکار کنم
    داخل کول دیسک را باز میکنم یک فایل هست به اسم
    autron و چند تا پوشه و یک سطل آشغال هم هست به اسم Apollo.exe پاکش میکنم و فرمت میکنم از دوباره میان سرجاشون شکل پوشه بعضی از درایو هام عوض شده یک علامت دست بهش اضافه شده انگار یک دستی که یک پوشه داره آنتی ویروس کاسپرسکی نصب کردم ظاهرا ویروس داریوها را پاک کرده ولی نمی دونم چرا ویروس کول دیسک را پاک نمیکنه نرم افزار کم حجمی هستش اینترنت دیال آپ دارم واسه همین گفتم که بتونه ویروس ها را پاک کنه از نرم افزار MSH KILL استفاده کردم ولی ویروس پاک نشد؟باتشکر

داره خودمونی میشه phoenix69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک فلش دارم که فورمت شده اما هنوز folderهای قدیمیم توش هست انگار hiddenشده اما به هیچ وجه unhiddenنمیشه من تمام راهها رو از قبیل regedit و attrib رو چک کردم کسی نظری داره؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    رفتم کافینت نرم افزار دانلود کنم کول دیسک را همراه خودم برده بودم مثل اینکه هرچی ویروس تو کامپیوتر طرف بوده همه وارد کول دیسک شده از اون طرف وصل کردم به کامپیوترم سیستمم ویروسی شده حالا هم سیستم آلوده شده و هم فلش مموریم چیکار کنم
    داخل کول دیسک را باز میکنم یک فایل هست به اسم
    autron و چند تا پوشه و یک سطل آشغال هم هست به اسم Apollo.exe پاکش میکنم و فرمت میکنم از دوباره میان سرجاشون شکل پوشه بعضی از درایو هام عوض شده یک علامت دست بهش اضافه شده انگار یک دستی که یک پوشه داره آنتی ویروس کاسپرسکی نصب کردم ظاهرا ویروس داریوها را پاک کرده ولی نمی دونم چرا ویروس کول دیسک را پاک نمیکنه نرم افزار کم حجمی هستش اینترنت دیال آپ دارم واسه همین گفتم که بتونه ویروس ها را پاک کنه از نرم افزار MSH KILL استفاده کردم ولی ویروس پاک نشد؟باتشکر

شما تو محيط Safe Mode اسکن کن . فلش هم به سيستم وصل باشه و کسپر هم آپديت باشه .
    شما با دايل آپ چطوري کسپر رو آپديت ميکني ؟ سعي کن از نود 32 استفاده کني که حجم آپديتش کمتر هست .

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

با سلام خدمت دوستان من یک فلش دارم که فورمت شده اما هنوز folderهای قدیمیم توش هست انگار hiddenشده اما به هیچ وجه unhiddenنمیشه من تمام راهها رو از قبیل regedit و attrib رو چک کردم کسی نظری داره؟
    مدل فلشت چيه ؟ سايت سازنده نرم افزارهايي براي فرمت سطح پايين دارن که ميتوني با اونا فرمت کني .

برنامه Unlocker رو هم امتحان کن .

12. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •