تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1081 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام و متشکر بابت جواب.
    این سرویس pdm چی هست و کدوم قسمت کاسپر قرار داره؟ (من به جز آنتی اسپم هیچ سرویسی از کاسپر رو غیرفعال نکردم . اونهم برای اینکه همیشه از طریق سایت ایمیلهام اونا رو چک می کنم و نه با pop3 و از کامپیوتر)
    من از ie7 استفاده می کنم و آنتی ویروس و ویندوزم رو هم هر روز آپدیت می کنم.(الان دارم از xp استفاده می کنم. چون زیاد با ویستا راحت نبودم. برای کار هایی که من با کامپیوتر می کنم خیلی آزار دهنده بود)
    قبلا از firefox هم استفاده کردم اما بر خلاف چیزی که همه تجربه کردن و می گن خیلی بیشتر از ie رم من رو اشغال می کرد و خیلی هم سریع نات رسپاند می شد.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام و متشکر بابت جواب.
    این سرویس pdm چی هست و کدوم قسمت کاسپر قرار داره؟ (من به جز آنتی اسپم هیچ سرویسی از کاسپر رو غیرفعال نکردم . اونهم برای اینکه همیشه از طریق سایت ایمیلهام اونا رو چک می کنم و نه با pop3 و از کامپیوتر)
    من از ie7 استفاده می کنم و آنتی ویروس و ویندوزم رو هم هر روز آپدیت می کنم.(الان دارم از xp استفاده می کنم. چون زیاد با ویستا راحت نبودم. برای کار هایی که من با کامپیوتر می کنم خیلی آزار دهنده بود)
    قبلا از firefox هم استفاده کردم اما بر خلاف چیزی که همه تجربه کردن و می گن خیلی بیشتر از ie رم من رو اشغال می کرد و خیلی هم سریع نات رسپاند می شد.
    سلام

سرویس PDM همان Proactive Defense Module است که یک آنالیزور رفتاری است و انواع بدافزارها را بر اساس نوع

رفتارشان شناسایی می کند نه با استفاده از دیتابیس برای همین کمتر فریب می خورد در حالت استاندارد این سرویس

شایعترین تغییراتی را که یک بدافزار ( اعم از تروجان , ویروس و یا اسپایور ) می تواند روی سیستم شما ایجاد کند

شناسایی کرده و اخطار می دهد مثلا تغییر Home Page براوزر یا اضافه شدن یک برنامه به لیست استارت آپ ویندوز و

بعضی تغییرات رجیستری ایجاد شده توسط بدافزارها ( مثلا تغییر مشخصات و تنظیمات اینترنت اکسپلورر و یا تغییر

در سرویسهای ویندوز و ... ) و.... .اگر شما حالت پیشرفته این سرویس را فعال کنید لایه دفاعی آن بسیار وسیعتر

شده و تمامی پروسه های موجود روی سیستم و تغییر و تحولات و برهمکنشهای آنها را تحت نظر گرفته و در این

حالت بعید است بدافزارهای معمولی بتوانند از زیردست کاسپرسکی رد شوند .البته این سرویس یک عیب عمده

دارد و آن این است که با افزایش سطح امنیتی آن تعداد اخطارهای داده شده آن نیز بالاتر می رود. اینترنت اکسپلورر 7

بسیار بهتر از نسخه6 آن است ولی فایرفاکس چیز دیگری است .من فکر می کنم اگر یک شانس دیگر به نسخه جدید

آن بدهی ضرر نمی کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قضیه ورژن 7 کاسپر چیه؟
    آخرین ورژن که 6.0.2.621 هست

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

قضیه ورژن 7 کاسپر چیه؟
    آخرین ورژن که 6.0.2.621 هست

سلام دوست عزیز ...
    این سوال رو دوست خوب دیگه ای هم پرسیده بودن :
    سال 2006 ورژن هایی که اولشون 6 هست ...
    سال 2007 ورژن هایی که اولشون 7 هست ...
    موفق باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

5 چطوری آپ دیت کنم KasperSky

سلام دوستان
    تو یک شبکه فقط چند کامپیوتر اینترنت استفاده میکنه نسخه سرور کاسپر اسکای را نتونستم اکتیو کنم مجبور روی همه شبکه کلاینت انستال کردم آنهایی که به اینترنت وصلند که خوب آپ دیت میکنند حالا بقیه را چطوری آپ دیت کنم
    چطوری میتونم فایل آپ دیت را دانلود کنم که هر کسی بتونه روی کامپیوتر خود اجراش کنه؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوب یکی رو آپدیت کن
    آپدیتش رو بگیر بریز رو
    بقیه....

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تو یک شبکه فقط چند کامپیوتر اینترنت استفاده میکنه نسخه سرور کاسپر اسکای را نتونستم اکتیو کنم مجبور روی همه شبکه کلاینت انستال کردم آنهایی که به اینترنت وصلند که خوب آپ دیت میکنند حالا بقیه را چطوری آپ دیت کنم
    چطوری میتونم فایل آپ دیت را دانلود کنم که هر کسی بتونه روی کامپیوتر خود اجراش کنه؟
    سلام........

متاسفانه الآن کسپر اسکای ندارم......... اما یه قسمت داره که فایل آپدیت رو دانلود میکنید و میتونید روی سیستم های دیگه استفاده کنید......چون کسپر اسکای ندارم نمیتونم دقیق آدرس بدم........

موفق باشید

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آیا می شه همزمان هم از Antiviruse KasperSky استفاده کرد هم از Internet Security!؟!؟!؟!؟ یعنی جفتش با هم نصب باشه یکی به عنوان آنتی ویروس و یکی هم به عنوان فایروال!؟!؟!

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آیا می شه همزمان هم از Antiviruse KasperSky استفاده کرد هم از Internet Security!؟!؟!؟!؟ یعنی جفتش با هم نصب باشه یکی به عنوان آنتی ویروس و یکی هم به عنوان فایروال!؟!؟!
    خير چنين امكاني وجود نداره.بعد اين چه كاري هست كه آنتي ويروس كاسپر را نصب كنبد و بعد بخواهيد از فايروال KIS استفاده كنيد؟؟!!خوب خود KIS تركيبي از آنتي ويروس كاسپر هست بعلاوه فايروال.

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خير چنين امكاني وجود نداره.بعد اين چه كاري هست كه آنتي ويروس كاسپر را نصب كنبد و بعد بخواهيد از فايروال KIS استفاده كنيد؟؟!!خوب خود KIS تركيبي از آنتي ويروس كاسپر هست بعلاوه فايروال.

يعني من فقط KasperSky Internet Security رو نصب کنم هم کار آنتي ويروس رو برام مي کنه هم کار فايروال رو!؟!؟ به همون قدرتي که KasperSky Antivirus کارش رو انجام مي ده اينترنت سکيوريتي هم کار آنتي ويروس رو انجام مي ده؟!؟!؟؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •