تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 649 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درسته در حالت عادی همچین چیزی امکان پذیر نیست ولی آیا غیر ممکنه یا نه ؟؟؟ یعنی اصلا امکان پذیر نیست یا اینکه اگر کسی روش کار کنی ممکنه به نتیجه برسه ؟؟؟
    از لحاظ نرم افزاری شاید بشه یه کاری کرد ولی مطمئن نیستم.ولی دوست عزیز این گوشی که کلیدهای 4 جهته داره و کار کردن رو خیلی راحت میکنه و فکر کنم نیازی نباشه با موس روی صفحه کار کرد.
    =====================
    از راهنماييت متشكرم
    ولي اينو ميدونم مشكل اين بود كه بدون اينكه دستت روي اپتيكش باشه خودش جا بجا ميشد بردمش دادم قبول كرد كه مشكل داره قراره عوض كنه.
    خواهش میکنم.اتفاقا 3 روز پیش یکی از دوستام یه دونه اکسپریا خرید و به من گفت که چرا وقتی دستم رو روی دکمه وسط میزارم بدون انکه از کلیدهای 4 جهته استفاده کنم انتخاب روی منوها این ور و اونور میشه.دیدم که هنوز نمیدونه اکسپریا optical trackpad داره و حساسیتش رو پایین اورد و درست شد.
    حامد جان,طریقه ی خرید از این سایتها چطوریه؟(قابل اطمینان هستن؟)
    x1 های بدون گارانتی,سریال اصلی هستند یا چنج شده؟
    من تا حالا از دیجی کالا دو تا گوشی خریدم , مطمئنه ولی گوشی شاپ رو نمی دونم !!!
    نحوه ی خرید چجوریاست؟پولو نقدی میگیرن؟با پست میفرستن؟
    در کل هر دو تا هم فعلا سایتهای معتبری تو ایران هستن.برای خرید گوشی اگه تو تهران باشید میتونید زنگ بزنید و بعد از دادن ادرس و شماره تلفن و... گوشی خود رو سفارش بدین که تا 30 یا 45 دقیقه وارد عمل میشن و با پیک موتوری تا دم در میارن.و دم در پول رو نقدی دریافت میکنند.از لحاظ اصل بودن هم گوشی اصلی رو میارن و هیچگونه نگرانی وجود نداره که مثلا IME گوشی با IME روی جعبه فرق داشته باشه.یکی از کارهای خوبشون اینه که موقع سفارش گرفتن میگن که مثلا اگه دیدین ایرادی داره میتونین با همون پیک موتوری برگردونین.اینم بگم که گوشی رو به صورت پک اکبند نمیفرستن .گوشی رو تو دفتر باز میکنند و سیم میندازن توش که ببینند سالمه یا نه اگه سالم بود میفرستن.
    اگه تو شهرستان هم باشین از طریق بانک پول رو حواله میکنین و زنگ میزنید و سفارش رو میدین و یا از طریق اینترنت هم میتونین سفارش بدین ولی زنگ زدن بهتر از اینترنته تو این حالت هم تا 1 ساعت تو وقت اداری وارد عمل میشن و گوشی رو با پست پیشتاز میفرستن.
    شرمنده سوالم به موضوع تاپیک نمی خوره . گوشی هایی که این 2 سایت میفروشن از لحاظ اصلی بودن و غیره هم مطمئن هستن ؟
    رضا جان گوشی اصلی میفرستن چون میدونن اگه اصلی نباشه مردم تحویل نمیگیرن.به خاطر همین هم مجبور میشن جنس اصل بفروشن.
    با سلام خدمت دوستان عزیز.
    دوستانی که هدست بلوتوث دارند لطف میکنند بگن روی اکسپریا میتونه مثل سریهای w سونی اریکسون به روانی اهنگ رو اجرا کنه یا نه؟
    اگه توضیح بدین ممنون میشم.
    من یه دونه هدست بلوتوث DS970 دارم و روی P1i و w910i و n95 8gb و اکسپریا مقایسه کردم.ولی این هدست انطوری که روی گوشیهای p1i و w910i به خوبی جواب میده روی اکسپریا و n95 8gb نمیتونه به خوبی جواب بده.
    مثلا روی گوشیهای p1i و w910i میتونی نام موزیک رو روی ال سی دی هدست بلوتوث ببینی و یا موزیک رو بصورت ثانیه ای به جلو یا عقب بکشی و موقع زنگ خوردن گوشی میتونی صدای زنگ رو از خود هدستهای ds970 گوش بدی و کلا همه کارها رو میشه بصورت عالی انجام داد ولی تو اکسپریا و n95 8gb فقط میتونی اهنگ رو بصورت track جلو یا عقب بکشی و نمیتونی بصورت ثانیه ای این مراحل رو انجام بدی.و حتی نمیتونی نام اهنگ رو روی ال سی دی هدست ببینی .
    جالب اینجاست که تو اکسپریا تو پنل مدیا پلیر خود سونی اریکسون فقط میتونی از طریق هدست بلوتوث صدا رو کم یا زیاد کنی و به اهنگ گوش بدی ولی تو مدیا پلیر خود ویندوز موبایل هم میتونی صدا رو کم و زیاد کنی و هم میتونی از دکمه select و stop هدست اسفاده کنی و هم میتونی اهنگ رو بصورت track عوض کنی .که با این اوصاف مدیا پلیر ویندوز موبایل تو ساپورت هدست بلوتوث بهتر از مدیا پلیر خود سونی اریکسون عمل میکنه.

موفق باشید.

2. 7 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شرمنده سوالم به موضوع تاپیک نمی خوره . گوشی هایی که این 2 سایت میفروشن از لحاظ اصلی بودن و غیره هم مطمئن هستن ؟
    سلام همونطور که دوستمون گفتن اصل هستند و بی هیچ عیب و ایرادی.
    موفق باشی

4. این کاربر از Mani Sasy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها ممکنه یه عکس از موقع دریافت مناس بگذارید؟ می خوام ببینم عکس تماس گیرندرو چطور نشون می ده. خیلی ممنون.
    یه چیز دیگه، دیدید توی iphone چطور میشه توی کانتکت ها جرکت کرد(حرکت روان با دست با سرعت متغیر)می خوام بدونم توی xperia چطوره؟

خیلی ممنون

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو سایت زیر چگونگی ساخت پنل برا X1 رو با نرم افزارش به انگلیسی گزاشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کی میتونه ترجمشو برامون بزاره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اسکین جدید SPB 6 JUN

بقیه ی عکسا

8. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها ممکنه یه عکس از موقع دریافت مناس بگذارید؟ می خوام ببینم عکس تماس گیرندرو چطور نشون می ده. خیلی ممنون.
    یه چیز دیگه، دیدید توی iphone چطور میشه توی کانتکت ها جرکت کرد(حرکت روان با دست با سرعت متغیر)می خوام بدونم توی xperia چطوره؟

خیلی ممنون

تو اکسپریا میتونی خود دفترچه کانتکت iPhone رو دقیقا داشته باشی (دقیقا دقیقا به همون شکل)

نرم افزارشو تو چند صفحه قبل گزاشتم دان ش کن نصبش کن

10. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میگن رام آپگرید جدید برای x1 آمده , کسی از دوستان آپگرید نکرده ببینیم چه تغییری کرده ؟؟؟

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تو سایت زیر چگونگی ساخت پنل برا x1 رو با نرم افزارش به انگلیسی گزاشته

هر کی میتونه ترجمشو برامون بزاره
    آقا شما لينك همين صفحه را دادي برادر
    لينكا بده ببينم چيه! زحمت شما!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشید اون موقع داشتم کلی کار با هم می کردم قاطی شد مثل همون SPB جدیده که چنتا از عکساشو موقع گزاشتن اشتباهی پاک کردم

لینک درست فقط امیدوارم که درست باشه و مشمول مورد بالا نشده باشه که دیگه نمی تونم پیداش کنم:

14. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

فریمور جدید هم رسید:

Firmware Update for Xperia X1

با همون آپدیت سروی قابل آپدیت هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این سایت من دیدم.

16. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •