از لحاظ نرم افزاری شاید بشه یه کاری کرد ولی مطمئن نیستم.ولی دوست عزیز این گوشی که کلیدهای 4 جهته داره و کار کردن رو خیلی راحت میکنه و فکر کنم نیازی نباشه با موس روی صفحه کار کرد.
خواهش میکنم.اتفاقا 3 روز پیش یکی از دوستام یه دونه اکسپریا خرید و به من گفت که چرا وقتی دستم رو روی دکمه وسط میزارم بدون انکه از کلیدهای 4 جهته استفاده کنم انتخاب روی منوها این ور و اونور میشه.دیدم که هنوز نمیدونه اکسپریا optical trackpad داره و حساسیتش رو پایین اورد و درست شد.
در کل هر دو تا هم فعلا سایتهای معتبری تو ایران هستن.برای خرید گوشی اگه تو تهران باشید میتونید زنگ بزنید و بعد از دادن ادرس و شماره تلفن و... گوشی خود رو سفارش بدین که تا 30 یا 45 دقیقه وارد عمل میشن و با پیک موتوری تا دم در میارن.و دم در پول رو نقدی دریافت میکنند.از لحاظ اصل بودن هم گوشی اصلی رو میارن و هیچگونه نگرانی وجود نداره که مثلا IME گوشی با IME روی جعبه فرق داشته باشه.یکی از کارهای خوبشون اینه که موقع سفارش گرفتن میگن که مثلا اگه دیدین ایرادی داره میتونین با همون پیک موتوری برگردونین.اینم بگم که گوشی رو به صورت پک اکبند نمیفرستن .گوشی رو تو دفتر باز میکنند و سیم میندازن توش که ببینند سالمه یا نه اگه سالم بود میفرستن.
اگه تو شهرستان هم باشین از طریق بانک پول رو حواله میکنین و زنگ میزنید و سفارش رو میدین و یا از طریق اینترنت هم میتونین سفارش بدین ولی زنگ زدن بهتر از اینترنته تو این حالت هم تا 1 ساعت تو وقت اداری وارد عمل میشن و گوشی رو با پست پیشتاز میفرستن.
رضا جان گوشی اصلی میفرستن چون میدونن اگه اصلی نباشه مردم تحویل نمیگیرن.به خاطر همین هم مجبور میشن جنس اصل بفروشن.
من یه دونه هدست بلوتوث DS970 دارم و روی P1i و w910i و n95 8gb و اکسپریا مقایسه کردم.ولی این هدست انطوری که روی گوشیهای p1i و w910i به خوبی جواب میده روی اکسپریا و n95 8gb نمیتونه به خوبی جواب بده.
مثلا روی گوشیهای p1i و w910i میتونی نام موزیک رو روی ال سی دی هدست بلوتوث ببینی و یا موزیک رو بصورت ثانیه ای به جلو یا عقب بکشی و موقع زنگ خوردن گوشی میتونی صدای زنگ رو از خود هدستهای ds970 گوش بدی و کلا همه کارها رو میشه بصورت عالی انجام داد ولی تو اکسپریا و n95 8gb فقط میتونی اهنگ رو بصورت track جلو یا عقب بکشی و نمیتونی بصورت ثانیه ای این مراحل رو انجام بدی.و حتی نمیتونی نام اهنگ رو روی ال سی دی هدست ببینی .
جالب اینجاست که تو اکسپریا تو پنل مدیا پلیر خود سونی اریکسون فقط میتونی از طریق هدست بلوتوث صدا رو کم یا زیاد کنی و به اهنگ گوش بدی ولی تو مدیا پلیر خود ویندوز موبایل هم میتونی صدا رو کم و زیاد کنی و هم میتونی از دکمه select و stop هدست اسفاده کنی و هم میتونی اهنگ رو بصورت track عوض کنی .که با این اوصاف مدیا پلیر ویندوز موبایل تو ساپورت هدست بلوتوث بهتر از مدیا پلیر خود سونی اریکسون عمل میکنه.
موفق باشید.