تو رود 2003 قسمت فونت سربرگ دومی kerning for font کارش چیه؟
میشهتوضیح بدید یعنی چی با یک مثال؟
تو رود 2003 قسمت فونت سربرگ دومی kerning for font کارش چیه؟
میشهتوضیح بدید یعنی چی با یک مثال؟
با سلام خدمت شما دوستان
من در برنامه ورد گزارشی را تایپ کردم که این گزارش دارای 3-4 فصل مختلف هست. و در هر فصل هم شکلها و جداول متعددی قرار داره.
برای اینکه برای جدول هام زیرنویس بذارم از قابلیت insert/ reference/ caption خود برنامه استفاده کردم. اما مشکل من اینه که می خوام شماره جدول ها در هر فصل از شماره 1 شروع بشه یا حتی با این فرم نوشته بشه: 1-1 یا 2-1
نمی دونم باید چه تغییری را انجام بدم که اینجوری بشه. در ضمن فصل ها را هم با heading1 علامت گذاری کردم.
در قسمت caption numbering هم که می زنم include chapter number یک اخطار میاد که اینجا هیچ شماره چپتری نیست و....... با اینکه من از heading ها استفاده کردم. اگه ممکنه راهماییم کنید
ممنون![]()
سلام
به نظر مياد شما شماره دهي Heading 1 را بايد از منوي فرمت و گزينه bullet and numbering و زبانه outline هم انجام بدي و بعد اون كاري كه گفتي رو انجام بدي (همون Include ... )
سلام دوست من
براي اطلاع از مبحث اشاره شده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمائيد
موفق باشي
با سلام خدمت شما
عزيز من آخه من اشعار رو از اين سايت كپي مي كنم تو ورد در جدول قرار دارند
سلام
خب اين واضحه كه : نحوه صفحه بندي و قرار دادن مطالب در سايتها و كلا صفحات وب به كلي با صفحه بندي در ورد متفاوته
سلام
یه سوال : اگه بخواهیم تو یه صفحه یه شماره تو هر پرینت یکی اضافه بشه یا راندوم بشه چیکار باید کرد
اید بايد یه Script براش بنویسم مشكل همينه؟
اگه نمونه اسکریپتی داشتید دریغ نکنید.
من هم سعی میکنم ببینم چی میشه.
مشكل دوم
من الان توی فایل وورد شعرمو از قبل تایپ کردم و آماده دارم خوب؟!
حالا چون اول مصراعهای دومش نامرتب هست، چطوری میشه فقط اول مصراعهای دومشو در کل شعر توی یک ردیف بیارم؟
با تشکر از دوستان
و فایلشو گذاشتم و از لطف دوستان کمال تشکر را دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arasharyani; 29-04-2008 at 09:39.
عزيزم ميشه لطف كني و اين آدرس را با 2007 بگي چون ورد من 2007 هستش ممنونسلام
به نظر مياد شما شماره دهي Heading 1 را بايد از منوي فرمت و گزينه bullet and numbering و زبانه outline هم انجام بدي و بعد اون كاري كه گفتي رو انجام بدي (همون Include ... )
سلام دوست عزيز
اگه من كد VBA اونو تونستم و فرصت كردم بنويسم ، ميذارم
براي شعر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با دقت بخونين
سلام
بايد از تب home قسمت paragraph دكمه Multilevel list رو بزني و هدينگ و ....
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)