مرسی دوست خوب از تندر 90 خوشم نمیاد همین 405 خوبه ایا دوگانه سوزش مشکلی نداره به درد جاده و راه می خوره قطعاتش چی هست برای تو شهر چی برای زیر پا بودن میخوام نه پیست مرسی
مرسی دوست خوب از تندر 90 خوشم نمیاد همین 405 خوبه ایا دوگانه سوزش مشکلی نداره به درد جاده و راه می خوره قطعاتش چی هست برای تو شهر چی برای زیر پا بودن میخوام نه پیست مرسی
405 glx: قدرت:100 اسب. گشتاور: 153 نیوتن متر. شتاب 100-0, 12 ثانیه. حداکثر سرعت:183 کیلومتر.
حدود 6-7 ماه پیش یه 405 گرفتم. هدفم فراوونی و قیمت به نسبت مناسب قطعه یدک بود و همچنین آشنایی تعمیر کارها با این مدل. البته همین طور هم شد و به خواسته هام رسیدم. اما از اون موقع زمان زیادی رو تو تعمیرگاه ها میگذرونم. قطعات فراوان با قیمت مناسب ولی بسیار کم دوام( مکانیکی نه آهنگری).
موتوره بسیار حساسی نسبت به حرارته بالا داره. کمپانی هم از قطعات درجه 2 در مونتاژ استفاده کرده. اگه می خوای با 405 به آرامش برسی باید بعد از یه مدت که این قطعات عمرشونو کردن اونا رو با انواع مرقوب تر تعویض کنی. البته محاسنی هم داره. مثلا: به دلیله پیچیدگیه کمتر نسبت به خودروهایه جدیدتر, بعضی دردسر ها رو نداری. برای مقایسه, با 150 تومن می تونی زیربندیه 405 رو نو کنی ولی یه کیته کمکه جلویه زانتیا 3 تومن آب می خوره. خیلی جاداره در حده اسباب کشی . و تو هر بقالی واسش یدک و تعمیرکار پیدا می شه.
البته می تونی به گزینه هایه دیگه مثل لوگان ( که اوس فرشادد فرمودن) و ریو هم فکر کنی.![]()
Last edited by سباستین; 19-08-2008 at 00:26.
پست جدید رو همین الان دیدم. واسه یه ماشینه تو شهری و زیره پا, اگه باهاش بد تا نکنی باهات بد تا نمی کنه ولی اگر...
شما پولشا بده من میرم بنز میخرم![]()
خواهش
اگه هدفت روی 405 هست و فقط توی مدلش موندی، برو همین دوگانه سوزش رو بگیر. با بنزین که مشکلی ندارن. با گاز رو نمیدونم.
قطعاتش هم که سباستین جان توضیح دادن.
به درد جاد و راه هم میخوره (البته یکم خشکه نسبت به تندر و پارسو ...)
برای توی شهر هم خوبه. ولی مصرفش یکم زیاده.
امکاناتش زیادی کمه.
نقصایی داره، ولی با این حال من از روی متاسفانه شاید تعصب خیلی ازش خوشم میاد.
در کل اگه بره تو دلت گزینه خوبیه. از جمله مزایایی که داره، بازار خوب فروش دست دومش هست.
در خدمتیم.![]()
ببینم آخه کجای لذت سواری پراید 6 امتیاز می گیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
دوو مگه نو مگه با 10 میلیون میشه خرید ؟
بهترین ماشین توی رنج زیر 10 تومن 206 تیپ 2 یا 3 هست
گل پسر , شما به اون قسمتی که عرض کردم " در محدوده همین 4 ماشین صحبت شده و به من خرده نگیرین که لذت سواری کاررا جی تی از سیلو بیشتره" توجه نکردی.![]()
هر وقت دوو نو پیدا کردین خبرم کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)