تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 204 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من با گوشیم وقتی یه تماسیو رد میدم چند ثانیه گوشی حالت هنگ پیدا می کنه واسه همه همینه؟

داره خودمونی میشه alex1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اراک

14

سلام
    من با گوشیم وقتی یه تماسیو رد میدم چند ثانیه گوشی حالت هنگ پیدا می کنه واسه همه همینه؟
    آره مال منم همینطوره متاسفانه. تازه بعضی وقتها موقع sms زدن منوی option رو که باز میکنم دیگه بسته نمیشه، یعنی عکس منو میمونه.حتی اگه دکمه اتمام(پایان تماس) رو هم بزنم و از محیط sms بیام بیرون اون منو بازم هست بعد از مدتی خودش خسته میشه میره. چراشو نمیدونم. کسی میدونه؟

دوستان من تازه k850 خریدم. چند تا سوال:
    1.منشی تلفنی نداره نه؟
    2.چطور میشه واسش تعریف که که برای sms ویبره کنه.vibrating alert رو on کردم و message alert رو no sound. بعضی وقتا sms که میاد ویبره میکنه. بعضی وقتا هم نه!!!
    3.من delivery report رو روشن کردم. یکی اینکه بعضی وقتا delivert نمیاد اما طرفم جواب sms ام رو میده. البته فکر میکنم این مشکل خط ها باشه. دوم چطور میشه برای delivert هم زنگ انتخاب کرد. من میخوام وقتی delivert report میاد این صدای دینگشو نده!!!
    4. و اما بلوتوثش: وقتی که یکی برام یک note مینویسه و بلوتوث میکنه نشون نمیده این note از طرفه کیه؟؟! چطور میشه فهمید این نوت رو کی فرستاده؟؟؟!!
    5. یک سوال هم از دوستانی که با درایورها کار کردن:
    اگه این درایورها اینقدر مفید هستن پس چرا توی خود سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا رو نذاشتن؟؟!!
    من میخوام درایورهای زیر رو نصب کنم (اینطور که دوستان گفتن اینا عالین، اگه غیر از اینه بگید)
    درایور NaZaRiO SoundBASS v.1.0 برای صدا
    درایور JAC v4.6 Final rc6 fixed by Strong برای دوربین
    اما با توجه به اینکه توی خود سایتش نیستن نمیدونم از کجا دانلود کنم که معتبر باشه و گوشیم ویروس نگیره؟؟
    Last edited by alex1000; 27-04-2009 at 19:46.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

1.منشی تلفنی نداره نه؟
    نداره

.چطور میشه واسش تعریف که که برای sms ویبره کنه.vibrating alert رو on کردم و message alert رو no sound. بعضی وقتا sms که میاد ویبره میکنه. بعضی وقتا هم نه!!!
    احتمالا گوشیتو فلش یا مستر ریست کنی درست میشه چون باید ویبره بزنه

اما با توجه به اینکه توی خود سایتش نیستن نمیدونم از کجا دانلود کنم که معتبر باشه و گوشیم ویروس نگیره؟؟
    تو گوگل سرچ پیدا میکنی و خیالت بابت ویروسی راحت باشه نمییشه شک نکن

4. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره مال منم همینطوره متاسفانه. تازه بعضی وقتها موقع sms زدن منوی option رو که باز میکنم دیگه بسته نمیشه، یعنی عکس منو میمونه.حتی اگه دکمه اتمام(پایان تماس) رو هم بزنم و از محیط sms بیام بیرون اون منو بازم هست بعد از مدتی خودش
    خسته میشه میره. چراشو نمیدونم. کسی میدونه؟
    باسلام.
    1-این مشکل هنگ کردن در K850 میتونه از Costomize باشه که میتونید آپدیتش کنید.(در زیر لینک کاستومایز جدید k850i رو قرار میدم)
    کد:
    2-منشی تلفنی داره. آدرس:Menu/General/Voice control
    3-نمیدونم
    4-نمیدونم
    5-اون درایورها توسط افراد خاصی ساخته میشه نه شرکت سونی اریکسون. و کلا با تعویض درایور شما فایل های سیستمی رو تغییر دادی و این هک حساب میشه و شرکت سونی اریکسون هم که دوست نداره گوشی هایش به راحتی هک بشه. بنابراین اونها رو در سایت خودش قرار نمیده. ولی به نظر من گوشی باید هک بشه تا نرم افزارهاش ارتقا و تصحیح یابد.
    و بهترین درایورها هم اینها هستن.
    دوربین:JAC v4.6 Final rc6 نه اونی که شما نوشتی.
    کد:
    صدا:ss W980i_MixedAcoustic_2.02_by_Desilver
    کد:
    صدا در هدفون:NaZaRiO_SoundBASS_v1.1_Milad
    کد:
    برای اینکه کیفیت صدا در اسپیکر و هدفون افزایش یابد باید هر دو درایور رو نصب کنید.
    صفحه ی نمایش:K850i_DisplayDriver_by_ShockGG
    کد:
    و نصب کردن این درایورهای هیچ مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه.
    و برای هک کردن هم نیاز به نرم افزار A2 Uploader دارید که لینک اون و آموزش رو قرار میدم.
    کد:
    Last edited by maziar_mh3; 27-04-2009 at 21:34.

6. 2 کاربر از maziar_mh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اول واقعا دستت درد نکنه واسه این همه لینک

2-منشی تلفنی داره. آدرس:menu/general/voice control
    تا اونجایی که من اطلاع دارم این مریوط میشه تماس صوتی(اسم دقیقش رو نمیدونم) یعنی شما اسم یکی از کانتک هاتون رو که خودتون براش تعریف میکنی چی باشه تو میکروفن گوشی میگید و گوشی هم اون شماره رو میگیره و این رو خودم تست کردم

5-اون درایورها توسط افراد خاصی ساخته میشه نه شرکت سونی اریکسون
    این حرف رو قبول ندارم
    Last edited by vahidsport; 27-04-2009 at 23:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول واقعا دستت درد نکنه واسه این همه لینک
    سلام
    مرسی آقا وحید.
    تا اونجایی که من اطلاع دارم این مریوط میشه تماس صوتی(اسم دقیقش رو نمیدونم) یعنی شما اسم یکی از کانتک هاتون رو که خودتون براش تعریف میکنی چی باشه تو میکروفن گوشی میگید و گوشی هم اون شماره رو میگیره و این رو خودم تست کردم
    ببخشید ولی هم شماره گیری صوتی داره هم پاسخگویی صوتی.

شرکت سونی اریکسون یکسری درایور اورجینال مینویسه و بعد از اون افراد خاص مثل strong و tolyo و jac این درایورها رو ادیت میکنن. و یک درایور جدید با اسم خودشون وارد اینترنت آپلود میکنن.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

شرکت سونی اریکسون یکسری درایور اورجینال مینویسه و بعد از اون افراد خاص مثل strong و tolyo و jac این درایورها رو ادیت میکنن. و یک درایور جدید با اسم خودشون وارد اینترنت آپلود میکنن.
    قبول زمانی که هک گوشی های سونی تو اینترنت پخش شد فقط گوشی k750 هک میشد اونم باسرعت خیلی خیلی پایین طوریکه برای یه فایل باید 10 دقیقه وقت میزاشتی ولی با اومدن گوشی های جدید(db2020 یا همون سری k800 به بعد) باسر عت خیلی بالاتر و قدرت زیاد گوشی هک میشد و فقط برای نصب پچ از کامپیوتر استفاده میشد و بقیه کارها با خود گوشی انجام شد ولی با اومدن گوشی های db3150 ( یا همون a2 یا k850 و ...) باسرعت خیلی خیلی خیلی بالاتر و خیلی راحت گوشی هک میشه با قدرت خیلی خیلی بالاتر ازdb2020 تو هک و هرکار به خواهید با گوشی خود گوشی انجام میدید حتی نصب پچ اگه شرکت سونی اریکسون می خواست جلوی هک شدن گوشی هاش رو بگیره مثل نوکیا کاری میکرد که هک نشه یا اگه هک شد با یه اپدیت جدید دیگه گوشی هک نشه

میدونم داستان نوشتم

ببخشید ولی هم شماره گیری صوتی داره هم پاسخگویی صوتی.
    اینی که اینجا داره فکر نکنم منشی تلفنی باشه برای جواب دادن به تماس ها بدونه زدن دکمه باشه و با گفتن یه کلمه این کارو بکنه

داره خودمونی میشه alex1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اراک

13

سلام
    خیلی خیلی ممنون از دوستان.
    یک تشکر ویژه هم از آقا مازیار که خیلی کامل جوابمو دادن.
    1. فایل کاستومایز رو آپدیت کردم. ولی باز همونطوره.البته هنگ نیستا.یه جورایی داره پیام میده که برای طرف بوق اشغال فرستاده شد ولی این پیغامو خیلی نشون میده.شایدم ما عجولیم
    2. در این مورد حق با اقا وحیده. اینا برای جواب دادن یا رد تماس با صدای ماست.
    5. اما درایورها: همه رو نصب کردم. تازه نصب کردم هنوز کامل متوجه تفاوت نشدم.
    اما این درایور صدایی که گذاشتین ss W980i_MixedAcoustic_2.02_by_Desilver من نیگاه کردم خود گوشی داریوری به این نام نداشت که این باهاش جایگزین بشه ولی به هرحال من ریختمش.اسمشو که نباید تغییر میدادم تا جایگزین بشه هان؟

اما یک سوال جدید:
    چطور میشه روش برنامه نصب کرد؟؟! مثل دیکشنری و پلیر. یکی از دوستان تو همین کلوب kd player رو معرفی کرده بود. دانلود کردم اما نمیدونم چطور نصبش کنم؟!
    اگه لینک دیکشنری توپ هم دارین بزارین ممنون میشم.

با تشکر
    یا علی...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

چطور میشه روش برنامه نصب کرد؟؟!

اگه با کابل برنامه رو میریزی تو گشی کافیه با خود گوشی بری روی اون برنامه وایستی و دکمه ی نصب یا Install رو بزنی

اگه لینک دیکشنری توپ هم دارین بزارین ممنون میشم.
    به فرما

کد:

12. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من چندتا سوال دارم
    1-چطور میشه تعداد اس ام اس های ذخیره شده رو افزایش داد؟سیم کارت که زیاد جا نمی گیره تمپلیتس هم همینطور
    2-من اگه بخوام گوشیمو هک کنم چیکار باید بکنم؟میخوام برم کافی نت .من هیچی از هک کردن بلد نیستم.اگه گوشی خراب شد یعنی من درسن انجام ندادم بیرون درست می کنن؟اگه میشه راهنمایی کنید چون دوربینش از کا800 بد تره!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •