Win32 Console Application , بعد یه اسم براش بذار.چند تا فایل ایجاد میشه.main.cpp رو انتخاب کن بعد iostream رو include کن نه iostream.h اینطوری :
بعدش هم که using namespace std; رو بنویس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Win32 Console Application , بعد یه اسم براش بذار.چند تا فایل ایجاد میشه.main.cpp رو انتخاب کن بعد iostream رو include کن نه iostream.h اینطوری :
بعدش هم که using namespace std; رو بنویس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چجوری میشه یک عدد صحیح 12 رقمی به بالا تعریف کرد؟
Last edited by SHAHAB-P30; 08-11-2012 at 11:04.
سلام
سوال شما کمی کلی هست مطالب زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر میتوانی برنامه این سوالات رو برام بنویس و بفرست لطفا
1_ یه برنامه میخوام که مقدار x رو خوانده وباتوجه به رابطه زیر مقدار y راحساب
کند y=(پنج ایکس به توان دو)منهای (شش ایکس) بعلاوه (دو)
2_ برنامه ای که دو عدد صحیح رو خوانده وعملیات جمع و تفریق وضرب وتقسیم را روی آن اجرا کند
3_ برنامه ای که شش عدد را خوانده ومجموع آنها را حساب کند
4_ برنامه ای که سه عدد را خوانده ومجموع مربعات آنها را حساب کند ( X به توان دو+ Y به توان دو+ Z به توان دو )
Last edited by Sh & Ka; 10-11-2012 at 14:16.
داداش اين برنامه ها بسيار ساده هستند،براي خودت هم كه شده خودت حلش كن و مشكلاتت رو اينجا بپرس ...
تا جايي كه ميتوني بنويس بقيش رو با هم حل كنيم ؛)
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام من دانشجوی رشته ریاضی هستم می خواستم ببینم میشه بابرنامه نویسی مسایل ریاضی رو حل کرد وخواستم برنامه ای بنویسم که ما یک تابع برای ان تعریف کنیم برای نمونه F(x)=x.x و دامنه ان و فاصله بین xها را هم مشخص کنیم ویک ورودی یعنی یک x و (f(x ان x را به ان بدهیم وان شروع کند تمام (f(x را با ان مقایسه کند و ماکزیمم ومینیمم تابع را به ما بدهد اما هر چقدر سعی کردم نشد لطفا این برنامه را برای من بنویسید ومرا راهنمایی کنید
سلام
بله این امکان وجود داره که مسائل ریاضی رو به کمک زبان های مختلف برنامه نویسی پیاده سازی کنیم
بهتره شما یک نمونه از مسئله رو با اعداد و فرمول اینجا قرار دهید تا بهتر بتوان فرمول رو درک و پیاده سازی کرد
سلام مشکل این برنامه چیه ؟اگراجرا بشه یه ریشه میده؟اگر2ریشه داشته باشه نمایش میده؟اگر نه چه کارباید بکنم؟اصل برنامه اینه که ضرایب معادله درجه دوم رو بگیره وریشه را حساب کنه
#include<stdio.h>
#include<math.h>
int main()
{
int a,b,c,d;
scanf("%d%d%d",&a,&b,&c);
d=0;
float x;
d=a*(pow(x,2))+b*x+c;
printf("%.2f",x);
return 0;
}
ابتدا اینکه شما نتیجه فرمول رو داخل d ریخته اید و در اخر متغییر x رو چاپ کرده اید
درضمن شما برای یک حالت فرمول نوشته اید و حالات دیگه رو در نظر نگرفته اید پس باید برای حالات دیگه هم فرمول بنویسید
کامپیوتر که متوجه نمیشود باید دو ریشه در نظر بگیرد شما باید براش فرمول بنویسید تا کامپیوتر اجرا کند
خوب باید چه کارکنم؟![]()
Last edited by sajjadesi; 16-11-2012 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)