با سلام دوست عزیز من یک هارد دیک 1 ترابایت مکستور دارم که دیتکت نمیشه میخواستم ببینم اگه یک برد با همان حجم و مارک هارد خودم رو این یکی که الان روش هست عوض کنم مشکلم برطرف میشه؟
لطفاً راهنمایی کنید اطلاعات خیلی مهمی دارم. راستی به غیر از تعویش برد احتیاج نیست کار دیگه ای بکنم؟
شاید با تعویض برد مشکلتون حل بشه.
برای اطمینان بیشتر هاردتون رو به یه مکان تخصصی در این زمینه ببرید.
شاد باشید .gif)
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
سلام دوستان
من دو تا هارد دارم یکه 40 گیگ قدیمی و برای مواقع اظطراری استفاده میکنم دومی یه هارد مکستور 320 گیگه .
حدود یک ماهی است که سیستم به شدت کند شده بود تا بالاخره دیگه به زور بالا می اومد فهمیدم درایو c هارد 320 بد سکتور پیدا کرده از خود ویندوز برای درست کردنش استفاده کردم بعد هم امروز کلا درایو c را فرمت کامل کردم که به طور غیر عادی طولانی شد (1 ساعت طول کشید) بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شد و خیلی قسمت ها وفایل ها نصب نشده بود (مثل ماشین حساب!!) .
به نظر شما هارد بد سکتور فیزیکی پیدا کرده و حتما باید عوض بشه یا میشه درستش کرد . در ضمن من حدود 200 گیگ اطلاعات روی هاردم دارم ایا وضع هارد وخیمه وممکنه اطلاعات بپره ؟ در این صورت اگه هارد 320 از مین جداکنم تا یه هارد جدید بخرم و اطلاعات کپی کنم اطلاعات سالم باقی میماند یه خورده زیادی نوشتم دیگه ببخشید
باتشکر
یه نگاهی به رم سیستمتون بندازید. آخه شما در هنگام نصب با مشکل کپی ردن فایلها مواجه شدهاید.
از یه رم دیگه برای تست کردن استفاده کنید.
اگه مشکل از رم نبود فكر كنم مشكل بد سكتور باشه. از نرمافزار HDD Regenerator 1.7 استفاده كنيد.
لينك دانلود:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد