تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1126 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشکل تشخیص هارد

با سلام خدمت دوستان

من دیروز یه هارد Western 500GB,16MB گرفتم تا با هارد 80 خودم که هر دو ساتا هستند استفاده کنم. مادربوردم 2 تا سلت ساتا داره. مدلشم Gigabyte 865G هستش.
    بعد از نصب ویندوز روی هارد 500 و فرمت و پارتیشن بندی بدون هیچ مشکلی. وقتی دوباره سیستم رو روشن کردم اولش هاردم رو نمی شناسه. چند با باید برم توی بایوسم و چند بار دیتکت و رستارت کنم که بعد از 10 بار بعضی وقتها هارد رو میشناسه. ولی جالبه که هارد قبلی خودم رو بدون هیچ مشکلی میشناسه. ولی امان از این جدیده که واقعاً کلافم کرده. برای یک کار کوچیک که با کامپیوتر دارم باید یه ساعت رستارت کنم تا بتونم ویندوزم رو بالا بیارم.

نمی دونم شاید ماله بایوسم باشه و باید Update کنم.

لطفاً راهنماییم کنید که این مشکل از کجا ناشی میشه.

باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض داخل یکی از پارتیشن هام کپی پیست نمیشه کرد

• سلام دوستان. هارد لپ تابم 3 تا پارتیشن داره اما اخیرا وقتی می خوام داخل یکی از پارتیشن ها عمل کپی پیست یا نصب نرم افزار رو انجام بدم پیغام زیر رو میده: the disk structure is corrupted and unreadable
    هر چند لحظه یه بار هم یه صدای تق خفیف از هارد میاد. فقط یه پارتیشن اینجوریه بقیه پارتیشن ها مشکلی ندارن.
    مشخصات هارد: سی گیت 500 گیگ-
    کسی می دونه مشکل از چیه و چه کار باید کنم؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

• سلام دوستان. هارد لپ تابم 3 تا پارتیشن داره اما اخیرا وقتی می خوام داخل یکی از پارتیشن ها عمل کپی پیست یا نصب نرم افزار رو انجام بدم پیغام زیر رو میده: the disk structure is corrupted and unreadable

هر چند لحظه یه بار هم یه صدای تق خفیف از هارد میاد. فقط یه پارتیشن اینجوریه بقیه پارتیشن ها مشکلی ندارن.
    مشخصات هارد: سی گیت 500 گیگ-
    کسی می دونه مشکل از چیه و چه کار باید کنم؟
    به اين پست سري بزنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزيز اين تاپيك ويژه حل مشكلات نرم افزاري و سخت افزاري هاردهاي معيوب شما ميباشد.
    لطف كنيد مشكللاتي رو كه براي هارد شما بوجود ميآد اينجا بگيد من سعي ميكنم راهنمائيتون كنم
    در ضمن ايرادات هاردتون رو كامل و باذكر جزئيات بگين .اميدوارم كه تاپيك موفقي بشه
    با سلام دوست عزیز من یک هارد دیک 1 ترابایت مکستور دارم که دیتکت نمیشه میخواستم ببینم اگه یک برد با همان حجم و مارک هارد خودم رو این یکی که الان روش هست عوض کنم مشکلم برطرف میشه؟
    لطفاً راهنمایی کنید اطلاعات خیلی مهمی دارم. راستی به غیر از تعویش برد احتیاج نیست کار دیگه ای بکنم؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا هارد دارم یکه 40 گیگ قدیمی و برای مواقع اظطراری استفاده میکنم دومی یه هارد مکستور 320 گیگه .
    حدود یک ماهی است که سیستم به شدت کند شده بود تا بالاخره دیگه به زور بالا می اومد فهمیدم درایو c هارد 320 بد سکتور پیدا کرده از خود ویندوز برای درست کردنش استفاده کردم بعد هم امروز کلا درایو c را فرمت کامل کردم که به طور غیر عادی طولانی شد (1 ساعت طول کشید) بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شد و خیلی قسمت ها وفایل ها نصب نشده بود (مثل ماشین حساب!!) .
    به نظر شما هارد بد سکتور فیزیکی پیدا کرده و حتما باید عوض بشه یا میشه درستش کرد . در ضمن من حدود 200 گیگ اطلاعات روی هاردم دارم ایا وضع هارد وخیمه وممکنه اطلاعات بپره ؟ در این صورت اگه هارد 320 از مین جداکنم تا یه هارد جدید بخرم و اطلاعات کپی کنم اطلاعات سالم باقی میماند یه خورده زیادی نوشتم دیگه ببخشید
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    منظور از SEEk Error Rate چیست؟
    ممنون میشم بگید

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

با سلام دوست عزیز من یک هارد دیک 1 ترابایت مکستور دارم که دیتکت نمیشه میخواستم ببینم اگه یک برد با همان حجم و مارک هارد خودم رو این یکی که الان روش هست عوض کنم مشکلم برطرف میشه؟
    لطفاً راهنمایی کنید اطلاعات خیلی مهمی دارم. راستی به غیر از تعویش برد احتیاج نیست کار دیگه ای بکنم؟
    شاید با تعویض برد مشکلتون حل بشه.

برای اطمینان بیشتر هاردتون رو به یه مکان تخصصی در این زمینه ببرید.

شاد باشید

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

سلام دوستان
    من دو تا هارد دارم یکه 40 گیگ قدیمی و برای مواقع اظطراری استفاده میکنم دومی یه هارد مکستور 320 گیگه .
    حدود یک ماهی است که سیستم به شدت کند شده بود تا بالاخره دیگه به زور بالا می اومد فهمیدم درایو c هارد 320 بد سکتور پیدا کرده از خود ویندوز برای درست کردنش استفاده کردم بعد هم امروز کلا درایو c را فرمت کامل کردم که به طور غیر عادی طولانی شد (1 ساعت طول کشید) بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شد و خیلی قسمت ها وفایل ها نصب نشده بود (مثل ماشین حساب!!) .
    به نظر شما هارد بد سکتور فیزیکی پیدا کرده و حتما باید عوض بشه یا میشه درستش کرد . در ضمن من حدود 200 گیگ اطلاعات روی هاردم دارم ایا وضع هارد وخیمه وممکنه اطلاعات بپره ؟ در این صورت اگه هارد 320 از مین جداکنم تا یه هارد جدید بخرم و اطلاعات کپی کنم اطلاعات سالم باقی میماند یه خورده زیادی نوشتم دیگه ببخشید
    باتشکر
    یه نگاهی به رم سیستم‌تون بندازید. آخه شما در هنگام نصب با مشکل کپی ردن فایلها مواجه شده‌اید.

از یه رم دیگه برای تست کردن استفاده کنید.

اگه مشکل از رم نبود فكر كنم مشكل بد سكتور باشه. از نرم‌افزار HDD Regenerator 1.7 استفاده كنيد.

لينك دانلود:

کد:
    کد:
    شاد باشيد

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه نگاهی به رم سیستم‌تون بندازید. آخه شما در هنگام نصب با مشکل کپی ردن فایلها مواجه شده‌اید.

از یه رم دیگه برای تست کردن استفاده کنید.

اگه مشکل از رم نبود فكر كنم مشكل بد سكتور باشه. از نرم‌افزار HDD Regenerator 1.7 استفاده كنيد.
    ----------------------------------------------
    یه نکته را فراموش کردم بگم.
    بعد از نصب ویندوز بالا اومد و درایو های سخت افزاری را نصب کردم ولی بعد از خاموش و روشن کردن بعد از بالا اومدن ویندوز . ویندوز هنگ کرد و ناگهان صفحه سیاه (کمی ابی هم قاطیش بود) شد.
    بعد از اون اتفاق یه ویندوز دیگه روی هارد دوم نصب کردم که تا حالا (1 روز!) بدون مشکل داره کار میکنه .
    به نظر شما مشکل از رم است؟.
    اون برنامه هم دانلود کردم در برنامه نوشته ابتدا از اطلاعات پشتیبان بگیرید این کار لازم است یا بدون پشتیبان هم میشه از برنامه استفاده کرد؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کرک برنامه HDD Regenerator 1.7 اشکال دارد و هنگام باز کردن کنسول پیغام زیر را میدهد
    unable to open console window!

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من دیروز هارد 1000 گیگ برای اولین بار از کیس خارج کردیم برم خونه دوستم برای هارد به هارد کردن

ویندوز منو دوستم هردو 7
    اول شناسایی نشد بعد رفت در منیج و یک کاری کرد همه پارتیشن منو شناخت

بعد من هارد اوردم خونه دوباره نصب کرد نشناخت خودم کمی به منیج ور رفتم ولی نشد
    در منیج دیسک هم این شکلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •