نه ميگم براي كسي شده اينجوري . هنوز حجمم همونه خدا كنه كم نشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه ميگم براي كسي شده اينجوري . هنوز حجمم همونه خدا كنه كم نشه![]()
لابد نداره که بده. اگه داشت که بده اندیشه و پارس انلاین می گرفتن دیگه. ولی کلا نگفتی امار مخابراتو از کجا داری؟![]()
بله از عصر تا حالا حجم کم نمیشه و یه چند گیگی میشه با سرعت بالا دانلود کرد.. اما موقتیه . فعلا میتونی بی سر و صدا دانلود کنی تا وقتی که دوباره درست شه ! بذار به حساب کادو شب یلدا ! اما حواست باشه یه دفعه درست شد همه حجمتو مصرف نکرده باشی!
خبر جديد تر كه پول هم گرفته ولي نميده لول
طبيعه كه مخابرات خصوصي شده و دنبال منافع خودش هست و اين شركت ها خودشون بايد به فكر گرفتن مجوز پهناي باند از رگلاتوري باشند تا وابسته به مخابرات نباشن بعد بعضي ها ميگن ماله مخابرات پيف پيفه بابا اين همونهلول
اين يكي احتمالا محاسبه بشه چون تو اكانتينگ هست ولي تو كنتور نميره اگر بخوان با دو تا كليك رديفش ميكنن
هر وقت كه درست شد حجمي كه دانلود كردمو برميداره يا اون ديگه رفت نميفهمن؟؟
اگه بخوان کم می کنن چون ریز مصرف هست ولی شارژ نشده.
بچه ها من3028 حجم باقي مونده داشتم از ظهر دارم دانلود ميكنم الان تازه عدد تغيير كرد شد2960 چقدر خوب من امروز بالاي 500 مگ دانلود كردم . انديشه عجب حالي داد . واسه شما چطور شده؟
Last edited by pedram9; 21-12-2009 at 23:22.
پدرام جان شما اگه می خوای بدونی چقدر دانلود کردی باید اول یه بار DC کنی و بعد از اون می تونی بری تو پنلت و اونجا ببینی که چقدر کم شده اگه شما مثلا 10 ساعت دانلود کنی و بری تو پنلت بهت نشون نمی ده وقتی که DC کردی بعد از اون(منظور بعد از اینکه کانکت شدی) بهت نشون می ده که مثلا این قدر دقیقه آنلاین بودی و اینقدر دانلود کردی
به هر حال خوش به حال شما که اندیشه داری راستی اندیشه هنوز هم سرعتش بالا هست یا نه
من همين كاري كه گفتي رو كردم ديسكانكت شدم بعد وصل شدم 500 مگ دانلود رو 70 تا حساب كردن خوشبحالم خلاصه
سرعت انديشه در روز معمولا من كه 128 دارم 190 تا 230 هست و در شب 40 تا 90 ميرسه . خلاصه انديشه خوبه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)