تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 416 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خسته نباشي،
    ممنون
    خواهش ميکنم برادر.

انقدر به اين مانيتور چشم دوختيم داره از حدقه ميزنه بيرون!
    منم مثل شما روزي چندبار به اين تاپيک سر ميزنم ولي خوب تا کسي پست نده که من نميتونم پستي بدم.

حالا کسي مي تونه حدس بزنه اون شخص کي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با دليل بگيد نه همين جوري الکي.......

اما سوال دوم :
    دليل دشمني اوروچيمارو با دهکده خودش و هوکاگه سوم چيه................کسي هم متوجه اين موضوع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اول اينکه بازم ممنون که تاپيکو کشيدين بالا.

بحث اولي که قبلا چند بار گفتيم ولي بحث جذابيه.به نظر من میتونه مادارای اصلی باشه.یا اینکه اصلا همون شخصیتی که رانینگان داشته و بیجو 10 دم رو کنترل میکرده باشه؟؟؟

دلیلشم اینه که تاحالا که توبی حریف نداشته که بخواد از کسی بترسه پس اون شخص کسی بوده که احتمالا قویتر از توبی بوده یا اینکه وجودش همه چیز توبی رو لو میداده.

سوال دومم من تا حدودی با دوستمون footballist موافقم.

در ضمن به نظر شما رانینگان میتونه genjetsu بزنه یا سوسانو رو به اجرا در بیاره؟میشه گفت رانینگان در حقیقت همون شارینگان هست؟با تشکر
    تا حالا که چیز خاصی از قدرتهای رانینگان ما ندیدیم به جز همون چیزایی که تو مبارزه ناروتو با پین دیدیم که خفنترینش زنده کردن تمام کسانی بود که کشته شده بودن.ولی هر چی هست از شارینگان سر تره که الان توبی دنبالشه.

2. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من یه جا خوندم که بیاکوگان از خاندان اوچیها که شارینگان داشتند بر خاست و با تمرین زیاد و تمرکز روی چشمشون تونستند یه چشم دیگه تولید کنن که قدرت هایی بیشتر از شارینگان داشته باشه و ضعف های اون رو نداشته باشه..........البته همه می دونید که برای بیدار کردن شارینگان نیاز به تمرکزو قدرت و چاکرای بالایی داره و برای هر مرحله از خال های شارینگان باید تمرکز زیادی به خرج داد........در حالی که حتی بچه های خاندان هیوگا هم بیاکوگان دارند..........ولی اینکه رینگان همون شارینگان باشه رو نمی دونم..........

اخه چرا مادارا باید رینگانی که به قول خودش ، خودش داده بود به ناگاتو رو بخواد که ازش سوء استفاده کنه..............به نظر من می خواد رینگان رو برداره تا دست کسی بهش نیوفته و براش شاخ بشه وگرنه خودش گفت که اونی که رینگان رو به ناگاتو داد خود مادارا بوده.......

رینگان که نمی تونه شارینگان باشه چون پدر همه نینجاها رینگان داشت بعدش خاندان اوچیها شارینگان داشته اند بعدش خاندان هیوگا بیاکوگان داشتند................مادارا هم با رینگان نمی خواد 10 دم رو کنترل کنه چون اگه اینجوری بود که همون ناگاتورو می زد می ترکون و رینگان رو به دست می آورد دیگه.............این همه با ناگاتو بود یعنی نمی تونست یه چشم ناگاتو رو کور کنه و رینگان رو بدست بیاره.................

ولی احتمالا رینگان رو شاید برای مهر راکیدو بخواد همونی که باهاش 10 دم رو محبوس کردند تا اینجور یبتونه مهر رو بشکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

حالا این دانای شش طریقت واقعا مرده چطوری مرده.شنیدم به خاطر 10دم مرده (شنیدن کی بود مانند دیدن)

به نظر شما امکان نداره که این دانای شش طریقت زنده باشه واگه مرده باشه اون جنازه ای که کابوتو زنده کرد ممکنه همون باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

حالا این دانای شش طریقت واقعا مرده چطوری مرده.شنیدم به خاطر 10دم مرده (شنیدن کی بود مانند دیدن)

به نظر شما امکان نداره که این دانای شش طریقت زنده باشه واگه مرده باشه اون جنازه ای که کابوتو زنده کرد ممکنه همون باشه
    ایشون عادی مردن ولی من احتمال میدم که استفاده از چاکرای ده دم باعث شده باشه که اون عمرش کمتر بشه و زودتر از موعد بمیره.

در زدن سوسانو که بعیده ولی اگه یادتون باشه توی صحنه مبارزه پین با کاکاشی یه لحظه ازگنجوتسو استفاده کرد.البته فکرکنم!شاید دوباره باید برم ببینمش!
    اونطوری که من فهمیدم راه اجراش اینطوریه که طرف دارای رانینگان مقداری از چاکرای خودشو به بدن طرف مقابل میفرسته و باعث میشه که طرف مقابل برای لحظه ای کنترل خودش رو از دست بده و صاحب رانینگان از این فرصت برای حمله استفاده کنه مثل کاری که نگاتو در همون موقع کرد و کلش رو کشید کنار.به این ترتیب میشه گفت که این فن یک نوع گنجتسو هست چون راه اجراش مثله گنجتسوئه ولی با گنجتسوهایی که خاندان اوچیها با شارینگان میزنن یکم فرق داره.با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بازم این تایپک خوابیده...

خوب مثل اینکه چاره ای نیست باید بحث بعدی رو ماراه بندازیم...

راستی دوستان اون صحنه ای که ناروتو چنتا کلاغ ایتاچی رو کبابی کردوخورد یادتونه. براچی ایتاجی مقداری از قدرتشو به اون داد.برای مبارزه باساسکه یا مادارا ...درضمن مگه با اون یه دونه کلاغ میشه جلوی شارینگان مقاومت کرد؟

درضمن اگه دانای شش طریقت مرده پس اون رینگان ازکجا اومده یعنی ناگاتو با دانای شش طریقت نسبتی داشت (البته اگه اون چشمارو ازاول خودش داشته) آخه تو جائی خوندم که رینگان فقط متعلق به دانای شش طریقت بوده...پس این رینگان از کجا اومده!!!

راستی کسی درمورد اینکه اون جنازه ای که کابوتو به مادارا نشون داد همون دانای شش طریقته نظری نداره؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی کسی درمورد اینکه اون جنازه ای که کابوتو به مادارا نشون داد همون دانای شش طریقته نظری نداره؟
    من که میگم مادارا هستش..
    -------------------------------------------------------------
    دوستان چرا میگین رینگان از شارینگان قویتره؟
    فک کنم در قسمتی از داستان هم گفته شد..آخه چرا ؟چنتا از قدرتهاشو بگین..ممنون

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب مثل اینکه چاره ای نیست باید بحث بعدی رو ماراه بندازیم...
    ممنون که بحث جدید رو راه انداختید.............

براچی ایتاجی مقداری از قدرتشو به اون داد.برای مبارزه باساسکه یا مادارا ...درضمن مگه با اون یه دونه کلاغ میشه جلوی شارینگان مقاومت کرد؟
    متاسفانه با دفعات سوال شده که اون قدرت چی بوده ولی تا به حالا خبری از اون قدرت نشده و احتمالا وقتی ناروتو با مادارا یا ساسوکه مبارزه کنه اون قدرت هم معلوم میشه..............در کل باید قدرت خفنی باشه که حتی ایتاچی دعا کرد که هیچ وقت از اون قدرت استفاده نکنه.......!!!!!!!!!!!!!

درضمن اگه دانای شش طریقت مرده پس اون رینگان ازکجا اومده یعنی ناگاتو با دانای شش طریقت نسبتی داشت (البته اگه اون چشمارو ازاول خودش داشته) آخه تو جائی خوندم که رینگان فقط متعلق به دانای شش طریقت بوده...پس این رینگان از کجا اومده!!!
    توی این مانگای جدیدی که هفته پیش منتشر شده مادارا گفت که اون بوده که رینگان رو به ناگاتو داده............شاید درست گفته باشه..........چون پدرر همه نینجاها خیلی وقت پیش مرده.!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم یکی دیگه از معماهای داستان هستش که اون کی بود؟؟؟؟؟؟؟ متاسفانه این انیمه معما زیاد داره و گویا هنوز به نیمه راه هم نرسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. .........

خوب من چون داشتم قسمت های شیپودن رو از اول میدیدم به یه چیز جالب بر خورد کردم.........یادتونه که وقتی گروه گای سنسی و گروه کاکاشی سنسی به دنبال گارا بودند دو نفر با قیافه های ایتاچی و کیسامه سده راه اونهاشده و بااونها مبارزه می کنند ....وقتی که هر دو اون افراد شکست می خورند .......بعدش شب که میشه .....زتسو به سراغ اونها میاد و فکر کنم اول به سراغ اون که خودش رو جای کیسامه جا زده بود میره و می ره بالای سرش و گویا شروع می کنه به خوردن اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من اول باورم نشد ولی گویا اون وقعا یه موجود گوشت خوار هستش ....با توجه به قیافش و اینکه شبیه گیاه های گوشت خوار می مونه.( می تونست با دوتا برگ یا چیز های دیگه خودش رو پنهان کنه ).......

فکر می کنم این ویژگی هم به این دلیل باشه که میخواد هیچ گونه سره نخی از گروه یا افرادشون به جا نمونه............چون همیشه بعد از مبارزه ها از دل زمین بیرون میاد و یه کارایی می کنه......حتی بعد از مبارزه ساسوکه با ایتاچی ما فقط فهمیدیم که چشمهای ایتاچی رو برداشتند در حالی که بدن نینجاهای بزرگ هم مهمه و میشه با مطالعه اونها به اسرار و رموزشون پی برد................مثل کاری که سوناده و شیزونه سنپای با کاکوتزو کردن و به قدرت راسن شوریکن ناروتو پی بردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

-------------------------------------------------------------
    دوستان چرا میگین رینگان از شارینگان قویتره؟
    فک کنم در قسمتی از داستان هم گفته شد..آخه چرا ؟چنتا از قدرتهاشو بگین..ممنون
    رانینگان اولین و قویترین فن چشمی بود که به وجود اومد و دانای شش طریقت هم اولین استفاده کننده از اون بود.دومین فن هم شارینگان بود که پسر دانای شش طریقت اون رو از پدرش به ارث برده بود و قدرتهای چشمی دانای شش طریقت رو داشت(به احتمال زیاد همش رو نداشت و برای تکمیل کردن قدرتش باید قدرتهای پسر دوم دانای شش طریقت رو دارا بود).به همین خاطر که رانینگان به عنوان قویترین قدرت چشمی شناخته میشه چون اولین فن چشمی بود و دو تا فن چشمی دیگه از اون به وجود اومدن.
    به نظر من قدرتهای چشمی رانینگان شامل قدرت های شارینگان,مانگکیو شارینگان,بیاکوگان(و احتمالا قدرتهای چشمی ده دم چون ده دم شارینگان نه ویرگول داشت و دانای شش طریقت جینچوریکی اون بود)و یک سری قدرتهای ناشناخته دیگه بود.
    ولی من نمیفهمم چرا نگاتو هیچ موقع از گنجتسو یا سوسانو یا اماتراسو استفاده نکرد.به نظر من که رانینگان نگاتو رانینگان کامل نبود و قدرتهای نسخه کامل اون رو نداشت.یه چیز شبیه اون بود.با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

زتسو به سراغ اونها میاد و فکر کنم اول به سراغ اون که خودش رو جای کیسامه جا زده بود میره و می ره بالای سرش و گویا شروع می کنه به خوردن اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دقیقا ..این زتسو بااون قیافش و شخصیت مرموزش(البته بگیم دوشخصیت مرموز بهتره)مثل ماشین جمع آوری زبالست!
    من تو انیمه ندیدم چشمای ایتاچی رو وردارن مثل اینکه کل جنازرو باخودشون بردن!(البته شاید تو اون قسمتهایی که من ندیدم باشه)

راستی من قسمت مبارزه های زتسو روندیدم شما که دیدین میدونین از چه عنصر هایی استفاده میکنه؟.آخه از هر سوراخ سنبه ای خودشو درمیاره فکر کنم یکی از عناصرش زمین باشه!!!

مارو کشتن بااین همه معما ...این همه اپیزود نشون دادن هنوز از کلی از شخصیتها هیچی نمیدونیم !!!ای بابا داریم کم کم تبدیل به علامت سوال میشیم

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اخه چرا مادارا باید رینگانی که به قول خودش ، خودش داده بود به ناگاتو رو بخواد که ازش سوء استفاده کنه..............به نظر من می خواد رینگان رو برداره تا دست کسی بهش نیوفته و براش شاخ بشه وگرنه خودش گفت که اونی که رینگان رو به ناگاتو داد خود مادارا بوده.......

رینگان که نمی تونه شارینگان باشه چون پدر همه نینجاها رینگان داشت بعدش خاندان اوچیها شارینگان داشته اند بعدش خاندان هیوگا بیاکوگان داشتند................مادارا هم با رینگان نمی خواد 10 دم رو کنترل کنه چون اگه اینجوری بود که همون ناگاتورو می زد می ترکون و رینگان رو به دست می آورد دیگه.............این همه با ناگاتو بود یعنی نمی تونست یه چشم ناگاتو رو کور کنه و رینگان رو بدست بیاره.................

ولی احتمالا رینگان رو شاید برای مهر راکیدو بخواد همونی که باهاش 10 دم رو محبوس کردند تا اینجور یبتونه مهر رو بشکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر من که احتمال اینکه مادارا خودش ریننگان داشته و به ناگاتو داده خیلی خیلی کمه.

اول اینکه مادارا از جای ناگاتو خبر نداشت چون اگه یادتون باشه همیشه با اون پین اصلی و کونان صحبت میکرد و کارایی که گروه آکاتسوکی باید میکردو به اینا میگفت. بعدشم به نظر من ازش میترسید.ریننگان چیز کمی نیست که.هیچکسم اطلاع دقیقی دربارش نداره.

اینو که اول من گفتم.

ایشون عادی مردن ولی من احتمال میدم که استفاده از چاکرای ده دم باعث شده باشه که اون عمرش کمتر بشه و زودتر از موعد بمیره.
    شما از کجا مطمئنین که ایشون چطوری مردن؟؟

والا تا اونجا که ما تمام مانگارو خوندیم درباره مردن این شخص هیچ صحبتی نبود.
    راستی دوستان اون صحنه ای که ناروتو چنتا کلاغ ایتاچی رو کبابی کردوخورد یادتونه. براچی ایتاجی مقداری از قدرتشو به اون داد.برای مبارزه باساسکه یا مادارا ...درضمن مگه با اون یه دونه کلاغ میشه جلوی شارینگان مقاومت کرد؟
    دوست عزیز مگه شما پستارو با دقت نمیخونین؟؟

این موضوعم که تو صفحات قبلی دربارش بحث کرده بودیم.

ولی در هر حال ممنون که تاپیکو کشیدین بالا.

من اول باورم نشد ولی گویا اون وقعا یه موجود گوشت خوار هستش ....با توجه به قیافش و اینکه شبیه گیاه های گوشت خوار می مونه.( می تونست با دوتا برگ یا چیز های دیگه خودش رو پنهان کنه ).......
    عجیبه که شما اینو نمیدونستین.کلا این زتسو هم یکی دیگه از معماهای داستانه.

رانینگان اولین و قویترین فن چشمی بود که به وجود اومد و دانای شش طریقت هم اولین استفاده کننده از اون بود.دومین فن هم شارینگان بود که پسر دانای شش طریقت اون رو از پدرش به ارث برده بود و قدرتهای چشمی دانای شش طریقت رو داشت(به احتمال زیاد همش رو نداشت و برای تکمیل کردن قدرتش باید قدرتهای پسر دوم دانای شش طریقت رو دارا بود).به همین خاطر که رانینگان به عنوان قویترین قدرت چشمی شناخته میشه چون اولین فن چشمی بود و دو تا فن چشمی دیگه از اون به وجود اومدن.
    به نظر من قدرتهای چشمی رانینگان شامل قدرت های شارینگان,مانگکیو شارینگان,بیاکوگان(و احتمالا قدرتهای چشمی ده دم چون ده دم شارینگان نه ویرگول داشت و دانای شش طریقت جینچوریکی اون بود)و یک سری قدرتهای ناشناخته دیگه بود.
    ولی من نمیفهمم چرا نگاتو هیچ موقع از گنجتسو یا سوسانو یا اماتراسو استفاده نکرد.به نظر من که رانینگان نگاتو رانینگان کامل نبود و قدرتهای نسخه کامل اون رو نداشت.یه چیز شبیه اون بود.با تشکر
    این چیزایی که شما گفتینو منبع موثقی هم واسش دارین مثل خود مانگا؟؟.اصلا کی گفته که ریننگان قدرتهای بیاکوگان و شارینگانو داره؟؟رو چه حسابی میگین ناگاتو باید آماتراسو و سوسانو رو بلد بوده باشه که بخواد اجراش کنه؟؟

بعدشم میشه ازتون خواهش کنم اینقدر این دانای شش طریقت رو نگین؟؟؟

اینو که میخونم یجوری میشم همون بگین پدر نینجاها خیلی بهتره.

مارو کشتن بااین همه معما ...این همه اپیزود نشون دادن هنوز از کلی از شخصیتها هیچی نمیدونیم !!!ای بابا داریم کم کم تبدیل به علامت سوال میشیم
    تمام جذابیتش به همین معماهاشه دیگه.
    Last edited by hpk34; 15-09-2010 at 12:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •