d90 داره ولی قیمتش بالای 1 تومن هست پس باید slr رو بیخیال شی
d90 داره ولی قیمتش بالای 1 تومن هست پس باید slr رو بیخیال شی
با سلام.چند سوال دارم.از دوستانی آگاه درخواست راهنمایی دارم :
1.برای مدل فوجی 2000 و پانا fz28 سایت دیجی کالا قابلیت Picbridge رو نگفته.آیا این مدل ها قابلیت Picbridge رو ندارن؟
(قابلیت اتصال به چاپگر بدون نیاز به کامپیوتر).کامپکت ها تا جایی که من دیدم این قابلیت براشون ذکر شده.
2.کسی در مورد باتری های قلمی لیتیومی چیزی میدونه؟اینکه آیا در بازار هست؟قیمتشون؟و .....
چون فوجی 2000 این باتری هارو علاوه بر NiMH ساپورت میکنه و من دیدم که در سایت ها نوشته شده 2 برابر باتری های Nimh میشه عکسبرداری کرد.
3.اگه عکس هایی رو که میگیریم بخواهیم چاپ کنیم در اندازه 15 در 10.دونه ای چند در میاد؟
بدیم بیرون چند حساب میکنن؟(چون اگه چاپ نکنیم که فایده نداره).و اگه خودمون چاپگر بخریم چند برامون تموم میشه؟
4.من در مورد لوازم مورد نیاز چاپگر عکس و چاپ کردن عکس سوالهایی دارم.کجا سوالاتم رو مطرح کنم؟این سایت تاپیکی در این زمینه داره؟اگه جواب مثبت هست لطفل لینکش رو بزارین.
5.Lofa جان یه زحمتی برات دارم.میتونی یه عکس از دوربینت و لوازم همراهش بزاری؟یا بگو در جعبش چه چیزهایی باید باشه.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.
1- در فوجی در هنگام مرور عکسها در قسمت منوش یه گزینه برای چاپ مستقیم هست
2- نظری ندارم
3-در چاپ 13*18 در مناطق ما دونه ای 300 تا 400 تومن در میاد با یه چاپگر HP لیزری با یک کارتریج 100 هزارتومانی 3000 عکس می تونی چاپ کنی قیمت کاغذش رو نمی دونم ولی فکر کنم تو قطع A4 fhdn باید 500 تومن باشه
4-اقلام داخل جعبه S2000HD شامل 1-خود دوربین2-4 تا باطری پاناسونیک ژاپن-3-بند دوربین-4-کابل USB
5-کابل اتصال به تلویزیون 6- دفترچه و 2تا سی دی 7-محافظ لنز که بندش داخل پلاستیک سی دیهاست
از دوستان اگر کسی تا حالا با کنان eos 1000d یا نیکون d60 کار کرده و یا اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه که کدومو بخرم ممنون میشم.
یعنی که موج دار هستش یه مستطیل رو در نظر بگیر که چشمی یا ویزور هستش از بین دوتا ضلع کوچیکش یه خط بکش دور این خط یکم دید چشمیش تار هست و بالا و پایینش واضح تر. همین. مثل یه شیشه که تار هستش .برای من که زیاد مهم نیست چون بیشتر ودلهای کنون دیگه الان چشمی ندارن و این هم که داره این طوریه باز از هیچی بهتره. منم فقط خواستم بقیه رو راهنمایی کنم که بدونن چی دارن میگرن ولی در کل دوربین خوبیه وامکاناتش کامله. فیلمبرداریش هم 640 در 480 فقط 20 فریم هست.نه 30 فریم ولی خوبه. 320.-*240 اون 30 فریم. هست.![]()
من یک چیزی هما ینجا میخام اضافه کنم. واقعا نیازتون رو در نظر بگیرن بعد برین خرید کنید خب مثلا یه دوربین 400 تومنی بدرد کسی میخوره که بخاد عکاسی رو یواش یواش شروع کنه به یاد گیری و بعد هم سراغ اس ال آر بره. و بدرد کسی که کاربر خونگی هست و همش تمام عکساش رو میخاد تو مد اتومات بگیر نمیخوره.و یه دوربین 200 تومنی هم میتونه کارش رو راه بندازه البته این نظر من هستش.
1000 دی خیلی بهتره
لنزش موتور فوکوس داره،لرزشگیر لنز داره،لایو ویو داره،فوکوس 7 نقطه ایی
نیکونه لرزشگیر نداره لایو ویو نداره فوکوس 3 نقطه ایی که برای slr نقص محسوب میشه..فقط ابعادش کوچکتره .
کیفیت عکس 1000 دی بهتر از نیکون دی 60 هستش.
سلام
من يه sx10 ميخام بگيرم با گارانتي 470 ميدن بدون گارانتي 430 . ارزش داره براي گارانتي 40 تومن بيشتر بدم . اصلا گارانتي به درد مي خوره ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)