عزیزم این خبر از تکذیب شد هم از طرف نظری جویباری هم فتح الله زاده هم خود نیکبخت.تازه گفته بودن داخلی هم بسته ولی نیکبخت گفتش من کیش بودم اصلا خبر ندارم ازین قضایا که برام ساختن.روزنامه ایران ورزشی این دروغو شروع کرد
عزیزم این خبر از تکذیب شد هم از طرف نظری جویباری هم فتح الله زاده هم خود نیکبخت.تازه گفته بودن داخلی هم بسته ولی نیکبخت گفتش من کیش بودم اصلا خبر ندارم ازین قضایا که برام ساختن.روزنامه ایران ورزشی این دروغو شروع کرد
خسروحیدری
تقی پور
یدا...اکبری
میلادنوری
حسین کاظمی
علیرضا عباسفرد
هادی شکوری
بیگ زاده
ایناشو یادم بود![]()
ای جیگرش را!!یدا...اکبری
می خیلی یدالله اکبری رو دوست دارم دمش گرم.
زنده باد ژنرال!!
حق با شماست...
خود من هم ارزوم هست این خبر دروغ باشه...
اما فتح الله زاده به یکی از دوستان نیکبخت زنگ زده و ازش خواسته قرار ملاقات بذاره که فهمیده کیش هست...
انگار امروز با هم تماس تلفنی داشتند هرچند قلعه نویی گفته اصلا نمی خوادش... و کل طرفداران استقلال هم باهاش مشکل دارند.
لیدرهای استقلال هم هشدار دادن اگه بیاد حسابی حالش گرفته بشه...
جباري به تمديد قرارداد نزديك شد
براي هواداران استقلال قطعاً هيچ اتفاقي خوشايندتر از لحظه اي نيست كه خبر تمديد قرارداد مجتبي جباري با قاطعيت پخش شود. بازيكني كه نقش كليدي در قهرماني استقلال در جام حذفي داشت، اين روزها در مشهد به سر ميبرد و همراه ابومسلم و البته مربي بدنساز اختصاصياش براي دور نشدن از شرايط آرماني تمرين ميكند.ماجراي جباري و استقلال اما هنوز به سرانجام نرسيده است. شماره 8 كه در ابتداي فصل نقل و انتقالات بررسي دو سه پيشنهاد خارجياش را مطرح كرد و تصميمگيري در خصوص ماندن يا رفتن را به هفتههاي آينده موكول كرد از قرار معلوم به تمديد قرارداد استقلال نزديك شده. اينكه توافق نهايي بين دو طرف حاصل شده و يا نه هنوز مشخص نيست اما از قرار معلوم اميدواريها براي تمديد قرارداد جباري در هفته آينده كه شايد بي ربط با مذاكرات نباشد وصلت جباري و استقلال را مجدداً تثبيت كند. از شواهد اينطور بر ميآيد كه استقلال و جباري امسال هم قرار نيست راهشان را از هم جدا كنند.
جانواريو فردا با مسئولان استقلال تهران مذاكره ميكند
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان بامداد فردا براي مذاكره با مسئولان استقلال تهران به ايران باز خواهد گشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه گفته ميشود جانواريو با تيم استقلال قرارداد داخلي امضا كرده است، اين بازيكن هنوز در برزيل بسر ميبرد.
به گفته مدير برنامه هاي جانواريو، اين بازيكن در صورت تهيه بليت پرواز به تهران بامداد فردا وارد ايران خواهد شد.
مسئولان استقلال از مدت ها قبل به دنبال جذب بازيكن فصل گذشته فولاد بوده و پيشنهاد خود را مطرح كردند، جانواريو نيز تمايل ضمني خود براي پيوستن به اين تيم را اعلام كرده است.
اين هافبك برزيلي از تيم هاي پاس همدان و سپاهان اصفهان نيز پيشنهاد دارد.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم ملي فوتبال امروز با بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران ديدار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال طبق برنامه صبح امروز در مجموعه انقلاب تمرينات خود در نوبت صبح را برگزار كردند.
در اين جلسه تمريني براي دقايقي آبيپوشان پذيراي رحمان رضايي بودند.
مدافع فصل گذشته تيم ليوورنو ايتاليا اين روزها در مجموعه انقلاب به صورت انفرادي تمرين ميكند و هنوز وضعيت وي براي فصل جديد مشخص نيست.
رقم پيشنهادي رضايي براي حضور در ليگ ايران بالاست، به همين دليل اين مدافع شانس كمي براي بازي در ليگ برتر دارد.
از سوي ديگر اميرحسين صادقي كه به تازگي قرارداد خود با مس كرمان را ثبت كرده است، امروز براي دقايقي با همبازيان سابق خود به گفت و گو پرداخت و سپس محل تمرين آبيپوشان را ترك كرد.
---------------------------
من که فکر نمیکنم بیاد و فقط برای آماده موندن رفته تو تمکرینت استقلال.
ميشه يكي از دوستان اعضاي كادر فني استقلال رو بنويسه.(همشون رو)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)