تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 229 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره...
    بازی به پنالتی کشیده شده
    توی جریان بازی نتیجه 3 بر 3 شده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ترکیب میلان در بازی دیشب:

Milan (4-3-2-1): Kalac (Perucchini); Mattioni, Thiago Silva, Senderos (Darmian), Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Ronaldinho (Albertazzi), Pato (Kakà); Shevchenko (Inzaghi). Coach: Ancelotti

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گلزنان بازی دیشب:

Goals: 22' Ronaldinho (M), 48' Shevchenko (M), 64' Vila (A), 71' Muzaka (A), 76' Salihi (A), Inzaghi (M)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو در ليست خريد فلامينگو

بعد از توافق با آدريانو، سران باشگاه فلامينگو تمايل فراوانى دارند تا رونالدينيو، ستاره برزيلى ميلان را نيز به خدمت بگيرند. ستاره سابق باشگاه بارسلونا نتوانسته در تركيب ثابت ميلان جايى براى خود داشته باشد و به همين دليل شايعاتى در مورد جدايى احتمالى او از روسونرى به گوش مى رسد. به نوشته روزنامه هاى برزيلى سران فلامينگو كه از جذب آدريانو خيلى خوشحال هستند براى حضورى پرقدرت تر تمايل فراوانى به جذب رونالدينيو دارند. يكى از مسئولان اين باشگاه برزيلى گفت: ما مى خواهيم رونالدينيو را به خدمت بگيريم. سران باشگاه در حال بررسى شرايط هستند و ما بايد اعتراف كنم كه قراردادى را هم با برادر و مدير برنامه هاى او به امضا رسانده ايم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوش آمدی گاتوزو

بعد 5 ماه مصدومیت گاتوزو بالاخره با آمادگی نسبتا کامل در بازی دیشب مقابل آلبانی 45 دقیقه بازی کرد. این مصاحبه او بعد از بازی است:

خوب درباره بازی امشب بگو؟
    "خوب من در این چند ماه انگار روی پرتگاه زندگی می‌کردم و در ابتدای این بازی هم اضطراب و ترس زیادی داشتم ولی توانستم سریع اعتماد به نفس خودم را پیدا کنم."

آیا برای لیگ آماده هستی؟
    "من فکر می‌کنم برای 90 دقیقه بازی کردم آماده نیستم اما این یک آزمون مهم برای من بود که جرات دوباره پیدا کنم."

نظرت درباره صحبت‌هایی که درباره آنجلوتی می‌زنند؛ چیست؟
    "من راجع به این موضوع زیاد شنیدیم ولی صحبت صریحی از سوی سران باشگاه نشده است. ولی من دوست دارم که در کنار او باشد و همچنان سرمربی میلان باقی بماند. طبق صحبت سران باشگاه ما این فصل خسارات زیادی دیدم و نتوانستیم خوب بازی کنیم. قهرمانی این فصل اسکودتو حق اینتر است."

نظرت درباره دیوید بکام؟
    "من در این پنج ماه خیلی با بکام دوست شدم و حرف‌های زیادی با هم زدیم و همدیگر را خوب درک می‌کنیم و همچنین خیلی خوب بازی می‌کند و ما باید این را قدر بدانیم. من او را شخصی می‌بینم که به کارش واقعا عشق می‌ورزد.
    من از اینکه او به خوبی توانسته در میلان جای خودش را پیدا کند واقعا خوشحال و شگفت‌زده شده‌‌ام و این نشان می‌دهد که بازیکنانی بهتر از من هستند که در این پست بازی کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوسو: سال آينده قهرمان مى شويم

ايوان گنارو گتوسو، هافبك ميلان اعتقاد دارد كه باشگاه روسونرى با مديريت خوب برلوسكنى و گاليانى در فصل آينده ليگ قهرمانان را فتح مى كند. او در مصاحبه با اسپورت مديا ست از اعتقادش به مديريت باشگاه گفت: تا زمانى كه سيلويو برلوسكنى رئيس باشگاه و آدريانو گاليانى مرد دست راست او در ميلان مسئوليت دارند من خوشبين هستم. برلوسكنى رئيسى است كه هميشه به آينده نگاه مى كند. مديريت باشگاه دوباره از ميلان، تيمى مدعى خواهند ساخت. البته اول از همه نياز به بازيكنان خوبى داريم كه شايسته پوشيدن پيراهن ميلان باشند و بتوانند فشار را تحمل كنند. گتوسو درباره كارلو آنچلوتى مربى تيم هم مى گويد: او تا سال ۲۰۱۰ با باشگاه قرارداد دارد و سران باشگاه قصد تمديد اين قرارداد را دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی:آنچلوتی و کاکا می مانند

نائب رئیس روسونری اعلام کرد سیلویو برلوسکونی انتقادی نسبت به کارلتو و ستاره برزیلی خود ندارد...

سایت گل : روز گذشته نشریه رپوبلیکا ادعا کرد سیلویو برلوسکونی مالک میلان کارلو آنچلوتی را به دلیل ناکامی این تیم در فتح اسکودتو در این فصل سرزنش کرده است.

اما آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه این گفته ها را تکذیب می کند و در گفتگو با گاتزتا دلواسپورت می گوید :"من روز گذشته با برلوسکونی تلفنی صحبت کردم.او هم این گفته ها را تکذیب می کند.این اظهارات تنها در یک روزنامه در ایتالیا منتشر شده است.این گفته ها از زبان برلوسکونی نبوده است.آنچلوتی تا سال 2010 با میلان قرارداد دارد و فصل بعد هم سرمربی روسونری خواهد بود."

گفته می وشد با وجود رفتن گاس هیدینک سرمربی فعلی چلسی از این تیم در پایان فصل مسئولان این باشگاه لندنی به دنبال جذب آنچلوتی به عنوان جانشین این مربی هلندی هستند.از طرف دیگر گفته می شود کاکا که ژانویه پیشنهاد 100 میلیون یورویی منچستر سیتی را رد کرد قصد دارد در تابستان سن سیرو را ترک کند.گالیانی در این مورد می گوید :"شکی نیست که کاکا در میلان می ماند.او تا سال 2013 با ما قرارداد دارد و از حضور در میلان خوشحال است."

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

استقبال میلان از تصمیم ریکارد

مربی سابق بارسلونا اعلام کرده که تمایلی ندارد که سمت مربی گری باشگاه آژاکس را عهده دار شود.

سایت گل: مارکو فان باستن، روز ششم می، از سمت مربی گری آژاکس استعفا داد و این اتفاق ، سران باشگاه هلندی را برآن داشت که به دنبال جایگزین مناسبی برای او باشند.البته این طور به نظر می رسد که پیدا کردن یک جانشین برای فان باستن، کار چندان آسانی نسیت. کو آدریانسه ، مربی کنونی ردبول سالزبورگ، هفته گذشته اعلام کرده بود که تمایلی برای برعهده گرفتن این پست ندارد و امروز نیز فرانک ریکارد، پیشنهاد سران باشگاه آژاکس را رد کرده است.

به نقل از روزنامه Voetbal International، مربی فصل قبل بارسلونا، در هفته های اخیر پیشنهادات متفاوتی از تیمهای مختلف داشته است. مربی سالهای نه چندان دور تیم ملی هلند، اکنون کاندیدای اصلی جانشینی کارلو آنچلوتی برروی نیمکت مربی گری میلان است و سران چلسی و منچسترسیتی نیز تمایل زیادی دارند تا او را به خدمت بگیرند.

البته مسئولان باشگاه وولفسبورگ آلمان نیز به دنبال جذب ریکارد هستند ولی مربی هلندی اعلام کرده که مربی گری در فوتبال آلمان در برنامه کاری او جایی ندارد.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این دروازبان لاتزیو عجب کولاکی کرد امشب
    صحبتی از اومدنش به میلان نیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه...فکر نکنم خبری باشه...من هم بازی رو دیدم
    عالی کار کرد....خیلی دروازه بان خوبیه
    ولی دروازه بان جوانان میلان که در بازی دو شب پیش بازی کرد خیلی خوبه
    با این که 17 سال بیشتر نداره ولی خیلی خوب کار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •