مگه اینجا بیشتر از 1000 تا فیلم زیر نویس شده ؟
1000 تا 50 کیلوبایت میشه 50 مگ .
مگه اینجا بیشتر از 1000 تا فیلم زیر نویس شده ؟
1000 تا 50 کیلوبایت میشه 50 مگ .
بله تعداد فیلم ها هم بیشتر از هزار تامیشه .در ضمن خیلی از فیلما پسوندش sub/idx هستش که حجمش دوروبر یک مگ هستش
The Lord of the Rings- The Two Towers 2002 DVDRip
اينهم زيرنويس فارسي نسخه DVDRip و 2CD فيلم Lord of the Rings- The Two Towers 2002 كه كاملا با فيلم هماهنگ كردم و براي استفاده دوستان علاقمند قرار ميدم.
بابت این زیرنویس ممنون...
ولی من دنبال زیرنویس قسمت سوم ارباب حلقها ها هستم که هماهنگ شده باشه 2cd نسخه dvd
اگه داری و هماهنگ هستش ممنون میشم (از پروفیلم خبر بدی بدک نیست)
آره. منم باز نمیکنه. یه 4 یا 5 روزی هست که خرابه!
لينک دانلود زيرنويس The Dark Knight هماهنگ با نسخه DVDScr دو سي دي به اون پستم که لينکش تو امضام هست اضافه شد.
اينم لينکش:
يه نامرد رفته زيرنويس من رو به اسم خودش تموم کرده و تو subscene هم آپلود کرده. لطفا تا جايي که مي تونيد به زيرنويسش امتياز bad بديد تا رنگش قرمز بشه و کسي دانلودش نکنه. اينم لينکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا که، عجب آدماي .... ـي پيدا ميشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sd70; 04-09-2008 at 09:11.
Lord of the Rings 2003- The Return of the King DVDRip
اينهم زيرنويس فارسي فيلم Lord of the Rings 2003 نسخه 2CD و DVDRip اين فيلم كه كاملا آنرا با فيلم هماهنگ كردم.تقديم به دوستان.
Citizen Kane - 1941
imdb.com/title/tt0033467کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم زیرنویس 27 قسمت از فصل های مختلف سریال FRIENDS که یه چندتاییش کار خودمه بقیه اش هم زحمت دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)