نباید به امید هک شدنش بود، چون احتمالش خیلی کمه ...
آخرین قیمت هایی که فروشگاه فتحی اعلام کرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نباید به امید هک شدنش بود، چون احتمالش خیلی کمه ...
آخرین قیمت هایی که فروشگاه فتحی اعلام کرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی شما میگید بی خیال این PS3 شم؟؟
کی گفت شما بیخیال PS3 بشی ؟!
ps3 160 gb یا 80gb می خوام از کجا بخرم؟![]()
خوب پس تا 475 میتونم پی اس3 و 2 تا بازی رو صاحب بشم یه بازی رو هم میخرم میشه 3 تا!!!!
بعد یک چیزی 3 تا بازی خفن که بتونم 2 ماه رو باهاش سرگرم بشم و حال کنم چیه؟(یکی که ایوی هست و بقیه؟)
بهترین جا که با قیمت مناسب میفروشن و اطمینان داره کجاست تو تهران؟
و اینکه من نتونستم ببینم تو این تاپیک بررسی تخصصی و لوازمی رو که داخل جعبه داره +لوازم جانبی!!!!!
ممنون دوستان منتظر کمکاتون هستم!
اهان راستی قیمت بازی ها چند هست تو تهران ارزون ترین جایی که میشه گییر اوورد کجاست؟؟؟؟(باید از روی ناچاری خودمون رو مثل بقیه کنیم ایرانی بازی رو تعطیل کنیم چقدرم سخته)
مناسب ترین جاها برای خرید NextGen و Parto Games هستن (که البته یه کم گرونتر میدن، ولی کاملا قابل اعتمادن) ... فروشگاه فتحی هم بد نیست (که بیشتر به خاطر قیمت مناسب طرفش میرن)
----------
قیمت بازی ها متغیره! یعنی از 100 تومان داریم تا 60 تومان (بیشتر بستگی به خود بازی داره) ...
قبلا هم گفتم اصولا به صرفه نیست که ماهیانه حدود 200 تومان خرج بازی بشه، بهترین راه تعویض بازی هاست! (یعنی شما یه بازی رو میدی و به جاش یه بازیه دیگه میگیری ... که خیلی هم جالب نیست ولی خب چاره ای هم وجود نداره دیگه)
برای تعویض بازی اکثر فروشگاه ها این کارو میکنن! ولی اگه میخواین بازی نو و Original تهیه کنین بهتره سراغ فروشگاه هایی برین که جنس رو با کیفیت مناسب عرضه میکنن نه قیمت مناسب ... (مثل همین Next و Parto)
نوید من وقتی رفتم فروشگاه یگانه Xbox 360 بگیرم یارو PS3 40GB رو 340 میداد !!!
در صورتی که من Xbox 360 رو 430 تومن گرفتم .قضیش چیه ؟؟؟
گرون شده یا اینکه طرف داشت ارزون میداد.
نمیدونم والا چی بگم ! یه زمان گرون شد من از کیش خریدم الان ارزون شده میگم ای کاش نمیگرفتم ازونجا !
تو این خراب شده همین جوری بالا پایین میشه قیمت ها ! هرکی هرچی میخواد میگه !
دوستان چندتا سوال داشتم
میخواستم بدونم تو جعبه ی این دستگاه کنترل هست؟ تو یکی از سایتا عکس کنترل واسه ps3 دیده بودم
دوم اینکه تو بازی های جنگی یا هر بازی های دیگه مثلا killzone 2 چجوری میشه جهت تفنگو تغییر داد؟ بالا و پایین کرد ؟ ( منظورم مثل موس تو کامپیوتره ) سخت نیست؟
سوم اینکه مگه nfs shift منتشرشده که توی این سایت با قیمت $59 واسه ps3 میفروشه؟
ممنون
دوستان اگه اطلاع داشته باشین se گوشی به نام aino زده که یکی از قابلیت هاش اتصال با ps3 هست میشه یکم توضیح بدید؟؟
من که تو شهرمون یه فروشگاه هست که میگه به بازی بستگی داره قیمت یعنی بازی معروف 80 تومن بازی های معمولی و چرت 40 تومن این جورشو ندیده بودم به سبک بازی قیمت گذاری میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)