تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 208 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه programmer2fx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی هست که شدیدا دونبال یه گوشی تمام تاچ میگردم ولی هر چی بیشتر میگردم نا امیدتر میشم! بالاخره بعد از مدتها دوتا گوشی چشمم و گرفت که می خوام تو انتخابش کمکم کنین.

HTC legend و VIVAZ که این دوتا گوشی واقعا من و گیج کرده !!?
    صفحه نمایشگر خازنی و پشتیبانی از مولتی تاچ و sense ui در htc legend در مقابل پردازنده قدرتمند با سرعت 720 مگاهرتز،شتتاب دهنده گرافيکي مجزا PowerVR SGX و فیلم برداری اچ دی در ویواز کدوم گذینه رو انتخواب میکند.
    برای من کیفیت و سرعت تاچ و سرعت باز کردن برنامه ها و پوشه ها خیلی مهمه همچنین لذت کار کردن با گوشی یعنی میخوام به آیفون نزدیک باشه امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم!!!
    لطفا کمک کنید!؟
    سلام دوست عزیز
    من اگه جای شما بودم یک مورد دیگه به امکانات جهت مقایسه این 2 گوشی اضافه میکردم.
    اونم قابلیت آپدیت هست . من منکر این نمیشم که SE VIVAZ آپدیت نداره ، داره خوبشم داره.
    ولی یه گوشی که به آیفون نزدیک باشه ، سیستم عامل سبک و نرمی داشته باشه ، شتاب دهنده گرافیکی هم
    داشته باشه ، آپدیت آن هم حتی در مواردی که دیگه ساپورت نمیشه ، میشه به صورت غیر قانونی باز آپدیت کنی
    و همچنین جای پیشرفتش جلوش بازه . هزاران هزار نرم افزار کاربردی و بازی سرگرم کننده داشته باشه.
    من اگه جای شما بودم Legend را انتخاب میکردم . از طرفی چون متولد اسفند هستم و دوست ندارم چیزی که دستم هست دست هرکسی باشه این گوشیو انتخاب میکردم.
    در آخر میگم که این میتونه یه نظر باشه ...
    موفق باشی

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من اگه جای شما بودم یک مورد دیگه به امکانات جهت مقایسه این 2 گوشی اضافه میکردم.
    اونم قابلیت آپدیت هست . من منکر این نمیشم که SE VIVAZ آپدیت نداره ، داره خوبشم داره.
    ولی یه گوشی که به آیفون نزدیک باشه ، سیستم عامل سبک و نرمی داشته باشه ، شتاب دهنده گرافیکی هم
    داشته باشه ، آپدیت آن هم حتی در مواردی که دیگه ساپورت نمیشه ، میشه به صورت غیر قانونی باز آپدیت کنی
    و همچنین جای پیشرفتش جلوش بازه . هزاران هزار نرم افزار کاربردی و بازی سرگرم کننده داشته باشه.
    من اگه جای شما بودم Legend را انتخاب میکردم . از طرفی چون متولد اسفند هستم و دوست ندارم چیزی که دستم هست دست هرکسی باشه این گوشیو انتخاب میکردم.
    در آخر میگم که این میتونه یه نظر باشه ...
    موفق باشی
    سلام دوست عزیز

واقا به نکته خوبی اشاره کردید من تا الان به قابلیت آپدیت توجه نکرده بودم و اینکه گوشی باشه که تو دست زیاد نباشه حتما در موقع خرید به این نکته ها توجه میکنم بازم ممنون از راهنمایهاتون

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

1-می تونم بگم که همه گوشی ها pdf و office دارن.
    3-n900 هم به صورت پیش فرض این فرمت ها رو می گیره
    4-در مورد برنامه هم اینو بگم که n900 هم برنامه های زیادی واسش اومده به خصوص برنامه های کاربردی و مهندسی

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

دوسته عزیز من بهشون پیشنهاد دادم.پیشنهاد در زبان انگلیسی اینا می شه :
    OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL
    همشون به معنای پیشنهاد هستش.
    سلام.

دوست عزیز معنی پیشنهاد رو میدونم اما شما توجه نکردید شما باید یکی از دو گزینه مطرح شده توسط ایشون رو پیشنهاد میدادید در ضمن بازم عرض میکنم اینجا بخش مشاوره برای خرید پاکت پی سی هست و N900 پاکت پی سی نیست.
    حالا صحبت قبلی من چه ربطی داشت به اینکه پیشنهاد به انگلیسی چی میشه رو خدا داند.راستی یه OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL هم من برای شما داشتم شما که اینقد انگلیسیت خوبه یک دیکشنری بنویس دوستان استفاده کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

سوالم در مورد گوشی های با سیستم عامل ویندوز هست که انواعی که کیبورد دارند با اونهایی که کیبورد ندارند و فقط تاچ اسکرین هستند چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟ یعنی اگر کیبورد نداشته باشه نمیشه باهاش مثل کار با کامپیوتر مطلب تایپ کرد؟

من میخوام یه گوشی بخرم که مطالب آموزشی درسی رو بتونم بزنم بهش و مطالعه کنم که بتونم به راحتی با خودم همه جا حملش کنم و همه جا راحت به دستم بگیرم و بخونم و اگر تایپی هم لازم باشه انجام بدم و اسکرینش هم طوری باشه که موقع خوندن چشم رو اذیت نکنه یعنی یک لپ تاپ با مقیاس گوشی برا زمانهایی که نمیشه لپ تاپ رو با خودم حمل کنم اون همیشه همرام باشه.در ضمن phone هم باشه و بودجه هم تا 500-400 تومان باشه.یا اصلا برای این هدف من سیستم عامل ویندوز خوبه یا اندروید؟ با توجه به اینکه مطالبم رو از لپ تاپ که سیستم عاملش ویندوز 7 هست خواهم زد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
    میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
    میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟
    سلام.

جای سوالتون نه اینجاست نه توی قسمت اخبارمربوط به جدید ترین پاکت پی سی ها (اونجا هم همین سوال رو پرسیدید باید تو قسمت همون گوشی امنیا میپرسیدید.ولی به هر حال اگر یکجا یک سوال رو بپرسید تاپیکها شلوغ نمیشه ضمن اینکه تو اون قسمت دوستمون مهدی جوابتون رو دادن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه ها يكي هم به من پيشنهاد بديد.......قيمت طرفاي 400 تومن باشه............مرسي

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بچه ها يكي هم به من پيشنهاد بديد.......قيمت طرفاي 400 تومن باشه............مرسي

سلام.

شما انتظاراتتون رو بفرمایید تا بشه بهتر پیشنهاد داد(اینکه واسه شما اولویتها به ترتیب مهم بودن چیه و خواسته شما از گوشیتون چیه و اینکه نیازتون بیشتر چیه.)

داره خودمونی میشه Mageed's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دستتون درد نکنه
    ببخشید اینجا سوال کردم
    گشتم جاشو پیدا نکردم

11. این کاربر از Mageed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام.

شما انتظاراتتون رو بفرمایید تا بشه بهتر پیشنهاد داد(اینکه واسه شما اولویتها به ترتیب مهم بودن چیه و خواسته شما از گوشیتون چیه و اینکه نیازتون بیشتر چیه.)
    اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........

(من خودم ازHTC-Touch2 خوشم اومده)

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

بچه ها...........چه گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •