جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها از اینکه به سوال قبلیم جواب ندادین خیلی ممنونم!!!
یه سوال ذیگه دارم تو رو خدا جواب بدین
اگه کسی معدل نهایش خوب نباشه در حد 16.5 و بخواد سال دیگه بخونه به طوری که درصد هاش بالا باشه
آیا امکان قبولیش در جای عالی و رتبه خوب هست؟ با توجه به افزایش شرط معدل
منتظر جواب هستم
والا تا دو سال پیش باید تمام درس ها بالای 75 درصد بزنی و ریاضی 55 به بالا.
دارم کم کم به خودم امیدوار میشم. درصدهای مرحه 2 سنجش رو بالاخره وقت کردم که ببینم. اینها بود:
ادبیات 57/4
عربی 25/4
معارف 44/0
زبان انگلیسی 50/7
============
ریاضی 87/3
فیزیک 80
شیمی 67/7
خیلی تعجب کردم. ادبیات تو شهر اول شده بودم، و 8/5 درصد کمتر از میانگین نفرات برتر زدم. من که از ادبیات بدم میومد (به دلیل حفظی بودن)، الان بهتر از بقیه درسها زدم. واقعاً دست آقای قلمچی درد نکنه که لایتنر رو به من معرفی و پیشنهاد کرد.
دفعه قبل من ادبیات رو 26/7 زده بودم و تو شهر رتبه 21 شده بودم.
اما امان از این شیمی و دین و زندگی. هر بشری رو که ببینی،دینی رو بالا میزنه من برعکس همه!
این دفعه عربی رو کم زدم. دفعه پیش عربی رو 70/7 زدم. چون من از قبل از عید دیگه وقت نکردم عربی بخونم.
[quote=irani_87;2421197]جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح
این لینکش کار نمیکنه که![]()
[quote=irani_87;2421197]جواب امتحانات هماهنگ کشوری دیفرانسیل صبح و عصر با راهنمای تصحیح همه بچه ها ببینند ( واقعا سخت بود )http://www.--------/soal/pish/khordad87/index.htm
سلام
من امتحان دیفرانسیل رو دوشنبه دادم و کشوری بود البته خارج از کشور سعی میکنم تا فردا اسکن ورقه ام رو بزارم
Last edited by qaderi; 21-05-2008 at 21:38.
با سلام.
ببخشید این جعبه لایتنر که گفتید به نظر خودت چند درصد روی درس ادبیاتت تاثیر داشته؟ یعنی اگر بدون اون ادبیات رو میخوندی وضعیتت چطوری می شد؟
ممنون از توجهتون![]()
عزیزان چرا جواب نمیدین
خواهش میکم جواب بدین![]()
سلاممگه کسی می تونه به این سوال جواب بده؟منظور از درصد های بالا چیه؟واسه یکی 50 درثد تو ریاضی یعنی بالا ولی واسه یکی دیگه 70 درصد هم افتضاحهکلا توانایی هایی که خود آدم تو خودش می بینه مهمهنزار کنار واسه همین امسال بخونبای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)