به کامپیوتر خوبه آدم برسه.
یه دونه خریدم چند روز پیش یه وقتی یکیش خراب باشه از یکی دیگه استفاده کنم.
به کامپیوتر خوبه آدم برسه.
یه دونه خریدم چند روز پیش یه وقتی یکیش خراب باشه از یکی دیگه استفاده کنم.
سلام دوستان.
من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.
اينم از عکسش:
![]()
کابلتون رو عوض کنید اگه حل نشد به گارانتی مراجعه کنید
با سه تا کابل مختلف تست کردم اما تغییری نکرد.یه نمایندگی سامسونگ تو شهرمون هست که میگه این مشکل بخاطر آسیب دیدگی در حمل و نقل بوجود اومده و شامل گارانتی نمیشه.
چیزی که برام عجیبه و خیلی اعصاب خورد کن اینه که چرا این دو تا خط فقط توی یه رزولوشن خاص (یعنی 1600*900 60Hz ) ظاهر میشه و با تغییر رزولوشن محو میشه.
وقی هم که هیچ کابلی نیست و مانیتور روشنه هیچ خطی ظاهر نمیشه.
Last edited by csssaeed; 22-08-2012 at 19:24.
با سلام
دوستان لپ تاپ ایسوزم dvd و cd نمی خونه یعنی یکم می چرخه بعد که روی آیکون dvd میزنم که dvd رو باز کنه dvd رو می ده بیرون انگار اصلا dvdتوی لپ تاپ نیست . با dvd rom external هم امتحان کردم اونم مثل dvd دستگاه می مونه و نمیاره بالا آخر سرم dvd رو میده بیرون.
ببرم گارانتی؟
Last edited by mohammadx6; 23-08-2012 at 11:35.
با سلام
من یه usb bluetooth دارم که به pc وصل کردم این usb موبایل رو می شناسه ولی یه هدفون نوکیا BH-503 دارم که اون رو نمی شناسه
میتونه نرم افزاری باشه ویندوزتون اوریجیناله؟ در هر صئرت با عوض کردن ویندوز ممکنه درست شه
دلیلی نداره که بلوتوث شما هدفون رو بشناسه ممکنه این قابلیت ر نداشته باشه تازه برا همون موبایل هم بسیاری از بلوتوث ها صدا .و .... رو وصل نمی ککند و فقط برا فایل هستند
بله ویندوزم اورجیناله
به نظرتون با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
احتمالش زیاده که درست شه ولی ترجیحا باید کل هاردتون رو پاک کنید و با بک آپ ویندوز رو برگردونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)