دوست عزیز شما باید در H1 عبارت زیر رو بنویسی
و در M1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما باید در H1 عبارت زیر رو بنویسی
و در M1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز پاسخ شما در چند پست بالاتر (پست شماره 1896) داده شده
دقت كنيد
وگرنه همه شما رو دوست دارند![]()
باتشکر از شما دوست عزیز حالا درست شد ولی یه مسئله دیگه و اون هم اینکه در خانه ها بجای اینکه عددی نشان داده نشود یا حداقل صفر درج شود کلمه false درج میشود راهی است که این کلمه نوشته نشود یا حداقل صفر نشان دهد
تصویر پائین میتواند دقیقتر مسئله را ذکر کند
ولی بازهم ممنون خیلی کمکم کردین تشکر
Last edited by اصغر انتظارریحانی; 10-03-2010 at 21:33.
دوست عزيز
اگه پست منو بخونيد متوجه ميشيد که من ماهيگيري رو يادتون دادم
نه مثل پست دوستمون ماهي بهتون داده باشم
هرچند پست ايشون هم اشکالي که گفتيد رو داره
پس مراجعه کنيد به صفحه قبل و پاسخ من
دوست عزيز
اين موردي که ميگيد بستگي به تنظيمات regional سيستم ويندوز داره
يعني با تنظيمي که کاربر هم ميتونه اونو انجام بده ممکنه علامت " , " يا علامت " ; " بکار گرفته بشه
من از هر دوی شما کمال تشکر را دارم با فرمول شما ارور می ده ولی این مطلبتون را هم که فرمودید
فردا تو شرکت امتحانش می کنم ببینم حل می شه یا دوباره زحمتتون باید بدم ولی باز هم سپاسگذارم از همکاری که کردید
خواهشن اگه كسي اموزش تصويري يا پي دي اف اكسل از مقدماتي تا پيشرفته رو داره اپ كنه تا دانلود كنيم راستي به غير از راپيدشير
واقعا ازتون ممنون مي شوم چون خيلي فوري
دوست عزیز اگه زحمت میکشیدید و صفحه قبل رو نگاه میکردید بود
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عرض ردیف ها یا طول ستون ها در اکسل بر مبنای چه درجه بندی هست؟
منظورم اینه که وقتی روی گزینه Row height یا Column width کلیک میکنیم یه عدد نمایش داده میشه اون عدد بر مبنای کدوم واحد اندازه گیری هست؟واینکه چطوری میشه تغیرش داد مثلا من میخوام یه جدول درست کنم واحد اندازه هایی که دارم سانتی متر هست چطور میشه عوض کرد تا اون عدد رو بر حسا میلیمتر یا سانتیمتر نشون بده؟
ویرایش:
دو تا سوال دیگه
چطوری میشه یه خونه رو به دو یا چند قسمت تقسیم کرد؟اصلا شدنی هست؟
واینکه من میخوام گوشه بالای سمت چپ فرمم با استفاده از مقادیر دیگر خونه ها یه همچین چیزی نمایش بدم
ردیف / اسم شرکتولی چون اسم شرکت فارسی هست برعس نشون میده یعنی از چپ یه راست ردیف رو میزنه بعدش اسم شرکت رو چطوری میشه اینو درستش کرد؟البته موارد مشابهخ دیگه هم بوده که فکر کنم به خاطر فارسی بودنش اینجوری میشه چیکار باید کرد؟(اینا اعداد ثابت نیستند مقادیر یه خوهنه دیگه هستن)
5/ نگین
Last edited by mrmmnb; 16-03-2010 at 22:19.
سلام
واحد اندازه گيري اون در سطر و ستون فرق داره ولي يکي از واحدهاش pixel هست
ولي براحتي ميشه واحدسانتي متر رو اعمال کرد
کافيه از سربرگ advanced قمست excel option گزينه ruler unit رو پيدا کنيد و در نماي page layout که از سربرگ view قابل دسترسي هست به تنظيم عرض ستونها و ارتفاع سطرها به سانتي متر بپردازيد
براي سوال دوم هم بايد گفت که شدني نيست (برعکس ورد که براحتي شدني هست)
براي سوال سوم هم بايد گفت اگه ميخوايد از راست به چپ ترازبندي انجام بشه بايد براي اون خونه از طريق سربرگ alignment در کادر تنظيمات گزينه right to left رو انتخاب کنيد که اين گزينه بصورت پيش فرض براي خانه هاي اکسل روي context تنظيم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)