سلام. به نظر من 7200 بگیری بهتره.
phenom x3 پردازنده بدی نیست ، ولی اون طور که انتظار می رفت قدرتمند نیست.
این هفته که هفته نامه ی عصر ارتباط رو گرفتم ، در قسمت پرونده، درباره ی پردازنده های جدید فنوم نوشته بود و اون ها رو با پردازنده های اتلون مقایسه کرده بود.
در مقایسه ی phenom 8450 با athlon x2 6400 ، این نتیجه بدست اومد که پردازنده اتلون 15 درصد از فنوم قویتر بود.
.gif)
و در مقایسه ی phenom 8750 (فرکانس 2.4 هست)با پردازنده e6550 ، که هم فرکانس هم هستن، پردازنده فنوم تنها 3.2 درصد قوی تر بود.(پردازنده فنوم در کارهای رندرینگ تصویری قوی تر بود و در سایر قسمت ها نتیجه رو به حریف می باخت.
.gif)
البته من هم قبول دارم که ایتل از تکنولوژی های ای ام دی استفاده می کنه ، ولی این موضوع به ما کاربران هیچ ارتباطی نداره و ما باید دنبال پردازنده های قوی تر بریم و نفع خودمون رو در نظر بگیریم.
به نظر من پردازنده های امرئزی فنوم ،در جایی قرار دارند که چند سال پیش کارت های گرافیکی hd2600 ati قرار داشتند ، و نیاز به بهبود دارند تا به پردازنده ی بسیار نیرومندی تبدیل بشن.(همون راهی که ati در این مدت رفت و به موفقیت رسید.)
در ضمن 7200 قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره و می تونی تا 3.7 گیگاهرتز اور کلاکش کنی که در این حالت فکر کنم که از تمام پردازنده های 3 هسته ای قوی تر بشه.