تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 225 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با این اوصاف من می مونمو یه دوراهی ....!!!!!
    دوستان من یه مشکلی دارم ... سیستم خودم (قبلیه) که خرابه و افتاده گوشه اتاق! ... الآنم دارم با کامپیوتر یکی از آشناهامون با شما صحبت میکنم ... زیاد وقت ندارم و باید بهش تحویل بدم(بنده خدا منتظر منه ...) ... اگه میشه سریعتر بهم کمک کنین که واقعا" دیگه تا 1روز دیگه بیشتر وقت ندارم ...( فقط تکلیف این پردازنده مشخص بود که این هم به حالت تعلیق دراومد!)
    سلام. به نظر من 7200 بگیری بهتره.
    phenom x3 پردازنده بدی نیست ، ولی اون طور که انتظار می رفت قدرتمند نیست.
    این هفته که هفته نامه ی عصر ارتباط رو گرفتم ، در قسمت پرونده، درباره ی پردازنده های جدید فنوم نوشته بود و اون ها رو با پردازنده های اتلون مقایسه کرده بود.
    در مقایسه ی phenom 8450 با athlon x2 6400 ، این نتیجه بدست اومد که پردازنده اتلون 15 درصد از فنوم قویتر بود.
    و در مقایسه ی phenom 8750 (فرکانس 2.4 هست)با پردازنده e6550 ، که هم فرکانس هم هستن، پردازنده فنوم تنها 3.2 درصد قوی تر بود.(پردازنده فنوم در کارهای رندرینگ تصویری قوی تر بود و در سایر قسمت ها نتیجه رو به حریف می باخت.
    البته من هم قبول دارم که ایتل از تکنولوژی های ای ام دی استفاده می کنه ، ولی این موضوع به ما کاربران هیچ ارتباطی نداره و ما باید دنبال پردازنده های قوی تر بریم و نفع خودمون رو در نظر بگیریم.
    به نظر من پردازنده های امرئزی فنوم ،در جایی قرار دارند که چند سال پیش کارت های گرافیکی hd2600 ati قرار داشتند ، و نیاز به بهبود دارند تا به پردازنده ی بسیار نیرومندی تبدیل بشن.(همون راهی که ati در این مدت رفت و به موفقیت رسید.)
    در ضمن 7200 قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره و می تونی تا 3.7 گیگاهرتز اور کلاکش کنی که در این حالت فکر کنم که از تمام پردازنده های 3 هسته ای قوی تر بشه.
    Last edited by alborz_k; 11-08-2008 at 23:04.

2. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با این اوصاف من می مونمو یه دوراهی ....!!!!!
    دوستان من یه مشکلی دارم ... سیستم خودم (قبلیه) که خرابه و افتاده گوشه اتاق! ... الآنم دارم با کامپیوتر یکی از آشناهامون با شما صحبت میکنم ... زیاد وقت ندارم و باید بهش تحویل بدم(بنده خدا منتظر منه ...) ... اگه میشه سریعتر بهم کمک کنین که واقعا" دیگه تا 1روز دیگه بیشتر وقت ندارم ...( فقط تکلیف این پردازنده مشخص بود که این هم به حالت تعلیق دراومد!)
    یه شرکت میاد یه سری پردازنده 4 هسته ای می سازه، بعد اوناییشو که مشکل داشتن جدا می کنه... بخش مشکل دارش رو حذف می کنه و بقیه شو می فروشه! مثل میوه ای که نصفش خرابه ولی شما نصفه خرابش رو دور می ریزی و از بخش سالمش استفاده می کنی. خوب من ترجیه می دم اگر حق انتخاب داشته باشم از اول میوه سالم رو بردارم. علاوه بر مشکلی که گفته شد خط تولید فنوم مشکلات دیگری هم داشته. توی سری قبل هم تعداد زیادی پردازنده تولید کردند و بعد از اینکه توی بازار پخش شد مشخص شد همه شون یه اشکال خیلی بزرگ دارن که باعث هنگ کردن کامپیوتر در شرایط خاص می شن. بعد یه Patch برای این مشکل ارائه شد ولی با اینکه این Patch مشکل رو حل می کرد کارایی پردازنده رو شدیدا تحت تاثیر (منفی) قرار می داد. البته الان پردازنده های جدید این شرکت این مشکل رو ندارن ولی...

من به چنین محصولی اعتماد نمی کنم.

جدا از بحث فوق: توی اکثر نرم افزار ها (خصوصا نرم افزارهایی که شما باهاشون کار داری) اختلاف سرعت این دو پردازنده اصلا محسوس نیست. مثلا توی یک نرم افزار E7200 پنج درصد سریع تره... توی یک نرم افزار پنج درصد کندتر. اگر بخوای کار خیلی سنگینی انجام بدی شاید این 5% خودشو نشون بده. ولی در کارهای معمولی نه. مثلا اگر یه کاری باشه که 10 دقیقه زمان بخواد... پردازنده ای که 5% سریعتره فقط 30 ثانیه زودتر کار رو تموم می کنه. در نتیجه روی اختلاف های کوچک حساسیت به خرج نده. اختلاف های این دو پردازنده عموما کوچک هستند. به جز یکی دو مورد: اگر می خوای کار تبدیل فرمت های ویدیویی رو انجام بدی، پردازنده 45 نانومتری به دلیل استفاده از SSE4.1 برتری فاحشی داره. اگر می خوای از نرم افزار های مهندسی استفاده کنی، 3 تا پردازنده ی AMD باعث می شه اختلاف زیاد بشه. اگر هم می خوای کارهای 3 بعدی انجام بدی، E7200 برتریش قابل توجه هست. ولی اگر هیچ کدوم از این کار ها رو به طور حرفه ای و در سطح خفن انجام نمی دی و می خوای اینترنت کنی(!) و سایت طراحی کنی و با نرم افزار آفیس کار کنی و... اونی که ارزون تره بخر. چون گفتی سرمایه محدودی داری، بقیه پولت رو بذار روی قطعات دیگه مثل رم یا کارت گرافیکی. چون اونجا اختلاف 20 هزار تومانی کلی روی کارایی محصول تاثیر داره ولی اینجا نه.

4. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه شرکت میاد یه سری پردازنده 4 هسته ای می سازه، بعد اوناییشو که مشکل داشتن جدا می کنه... بخش مشکل دارش رو حذف می کنه و بقیه شو می فروشه! مثل میوه ای که نصفش خرابه ولی شما نصفه خرابش رو دور می ریزی و از بخش سالمش استفاده می کنی. خوب من ترجیه می دم اگر حق انتخاب داشته باشم از اول میوه سالم رو بردارم.
    خب اين فقط مربوط به AMD نميشه اينتل، NVIDIA و خيلي شركتهاي ديگه هم اين كار رو ميكنند و اين يه نقص نيست. البته نه اينكه از روي 4 هسته اي بپرند به سه هسته اي مشابه اون
    مثلا همين NVIDIA اون زمان كه Geforce 6800 تو بورس بود چيپهائي رو كه خوب كار نميكردن كلاكش رو پايين تر مياورد تا Geforce 6200 بشن
    همين الان هم كه ممكنه شما يه Q6600 بخريد اين در اصل Q6700 بوده كه چون Stability لازم رو نداشته Downclock شده به Q6600
    شايد شنديده باشيد Q6400 هم هست اون ور آب ولي خيلي كم احتمالا اينها Q6600 بودند كه به Q6400 داونكلاك شدند.

6. 3 کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

گرافيكش چي هست؟ ميخوام ببينم PCI-Express 2.0 هست يا نه؟
    خب ميتوني Q6600 و يا حتي Q9300 بخري
    به نظر من که نباید بحث کنیم من خودم از 9 سال پیش تا حالا فقط AMD کار کردم و نهایت رضایت رو داشتم و هنوز هم دارم
    ولی الان خودم که قصد تعویض سیستم رو دارم (در حال حاظر البته) اینتل یک مقدار سرتر از AMD هست که امیدوارم این قضیه تا قبل از تعویض قطعات خودم بر عکس بشه

گرافیک رو نمیدونم چی هست اما خوب اگر ورژن 2 باشه که بهتره .....
    من با این بودجه 500 رم،مادربرد، پردازنده و پاور باید بخرم براش
    متشکرم

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام. به نظر من 7200 بگیری بهتره.
    phenom x3 پردازنده بدی نیست ، ولی اون طور که انتظار می رفت قدرتمند نیست.
    این هفته که هفته نامه ی عصر ارتباط رو گرفتم ، در قسمت پرونده، درباره ی پردازنده های جدید فنوم نوشته بود و اون ها رو با پردازنده های اتلون مقایسه کرده بود.
    در مقایسه ی phenom 8450 با athlon x2 6400 ، این نتیجه بدست اومد که پردازنده اتلون 15 درصد از فنوم قویتر بود.
    و در مقایسه ی phenom 8750 (فرکانس 2.4 هست)با پردازنده e6550 ، که هم فرکانس هم هستن، پردازنده فنوم تنها 3.2 درصد قوی تر بود.(پردازنده فنوم در کارهای رندرینگ تصویری قوی تر بود و در سایر قسمت ها نتیجه رو به حریف می باخت.
    البته من هم قبول دارم که ایتل از تکنولوژی های ای ام دی استفاده می کنه ، ولی این موضوع به ما کاربران هیچ ارتباطی نداره و ما باید دنبال پردازنده های قوی تر بریم و نفع خودمون رو در نظر بگیریم.
    به نظر من پردازنده های امرئزی فنوم ،در جایی قرار دارند که چند سال پیش کارت های گرافیکی hd2600 ati قرار داشتند ، و نیاز به بهبود دارند تا به پردازنده ی بسیار نیرومندی تبدیل بشن.(همون راهی که ati در این مدت رفت و به موفقیت رسید.)
    در ضمن 7200 قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره و می تونی تا 3.7 گیگاهرتز اور کلاکش کنی که در این حالت فکر کنم که از تمام پردازنده های 3 هسته ای قوی تر بشه.
    ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون ... 3jokes_x عزیز از شما هم ممنونم ...
    آره ... همون E7200 رو میگیرم ...راستی قضیه این اورکلاک چیه؟( ببخشیدا که تو این زمینه ناواردم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید.
    راستش میخوام یه سیستم ببندم حدود 500 تومان میخوام اگه میشه قطعات رو با حدود قیمت برام بگید.فقط اگه میشه از هر کدوم دو مدل بگید مثلا سی پی یو یا مادر بورد اخه تو شهرستانم و نسبت به تهران انتخاب خیلی محدودتره.میخوام مادربوردم انبورد باشه.درضمن بیشتر استفاده خونگی داره.اینو یادم نره بگم که مانیتور دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره ... همون E7200 رو میگیرم ...راستی قضیه این اورکلاک چیه؟( ببخشیدا که تو این زمینه ناواردم)
    اورکلاک یعنی این که پردازنده رو مجبور کنی که در فرکانسی بالا تر از مقدار استاندارد خودش کار کنه و کارایی بالا می ره .(حتی ممکنه در یک اور کلاک سنگین کارایی پردازنده تا 50% هم بالا بره.)

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

انتخاب خوبی هست.

خیلی ساده :
    برنامه هایی وجود دارند که میتوان سخت افزارها رو مثلا کارت گرافیک رو دستکاری کرد و سرعت هسته کارت رو بالا برد تا کارت قویتر بشه ، به این کار اورکلاک می گویند.

13. این کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید.
    راستش میخوام یه سیستم ببندم حدود 500 تومان میخوام اگه میشه قطعات رو با حدود قیمت برام بگید.فقط اگه میشه از هر کدوم دو مدل بگید مثلا سی پی یو یا مادر بورد اخه تو شهرستانم و نسبت به تهران انتخاب خیلی محدودتره.میخوام مادربوردم انبورد باشه.درضمن بیشتر استفاده خونگی داره.اینو یادم نره بگم که مانیتور دارم.
    سلام. به مظر من intel core 2 dual e7200 پردازنده بسیار مناسب و نیرومندیه.

15. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. به مظر من intel core 2 dual e7200 پردازنده بسیار مناسب و نیرومندیه.
    واقعا ممنونم دوست عزیز.میشه حدود قیمت رو هم لطف کنید؟
    مادربورد انبورد خوب چی بخرم؟
    پاور؟
    رم؟
    و...
    واقعا ممنون میشم.راستش فردا باید برم بخرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •