تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 191 از 358 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من یک سوال دارم امکان داره حالا که وجود دنیا های مجازی ثابت شده اینها یعنی بیگانگان از این دنیا ها بیان این طرف پیشه ما و ما به اشتباه به اونها بگیم بیگانگان ؟ جالبه که اونها می تونند برگردند ودوباره خطا ها شون رو پاک کنند ؟
    جون مادرت پست منو پاک نکن سوالی زدم پست رو دیگه ؟؟؟؟
    دنیا های موازی منظورتونه حتما ؟؟ وگرنه مجازی به اون معنا که ما ندیدیم ثابت بشه .

دنیا های موازی هم به اون شکلی که ما در ذهن ممکنه داشته باشیم ، یعنی دو دنیا در موازات هم و ... نیست . یخورده بحثش پیچیده تر از ایناست .

پ.ن : اینطوری نگید انگار ما همه پست ها رو پاک میکنیم . همه پست ها با دلیل پاک میشن و در جهت نظم دادن به بحث هستن نه زور گویی .
    موفق باشید ...

2. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض فراتر از سرعت نور ؟

.........................
    یک سوال ، آیا این موضوع صحت داره ؟

........................

"...فیزیک اخترشناسان دانشگاه تگزاس با مطالعه بر روی پالسار یا تپ اختری در فاصله 10 هزار سال نوری از زمین متوجه شدند امواج رادیویی تابش یافته شده از این تپ اختر با سرعتی بیشتر از سرعت نور در فضا سفر می کنند.

به گزارش مهر، تپ اختران بقایای ستاره ای مرده هستند که بسیار مغناطیسی بوده و با
    سرعتی بالا در گردشند. عبور از سرعت نور و یا حرکت باسرعتی بیش از سرعت نور نیز تا کنون یکی از غیر ممکنهای همیشگی بشر بوده است که این حصار با کشف چنین پدیده های کیهانی به آرامی در هم شکسته می شود.

اینشتین در گذشته نظریه ای مبنی بر امکان حرکت سریعتر از
    نور ارائه کرده بود که بر اساس آن درصورتی که پدیده ای خالی از اطلاعات باشد می تواند سریعتر از نور حرکت کند. این قانون فیزیکی در آزمایشهایی که بر روی زمین شکل گرفته اند به اثبات رسیده است.

با این حال تپ اختر فوق سریع در نوع خود اولین نمونه ای است که تا به حال در خارج از سیاره دیده شده است. چه امواج آن حاوی اطلاعات باشند یا نه، این پدیده به موضوعی جدی برای مطالعه اخترشناسان تبدیل شده است.

بر اساس گزارش یونیورس تودی، اخترشناسان بر این باورند گاهی اوقات سرعت امواج رادیویی این تپ اختر در اثر عبور از میان ابرهای هیدروژنی غنی به دست به وجود می آید زیرا این ابرها باعث افزایش طول موج الکترومغناطیسی امواج می شوند..."

Last edited by DATAGOSTAR352; 24-05-2010 at 12:16.

4. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...در مورد اسکلت سر هم بازی نور و سایه بود .
    اسکلت حیوانات هم خنده دار ترینش بود .
    سنگواره هم که دلیل وجود نداره که بگیم سنگواره بوده .
    می مونه اون به اصطلاح فضا پیما یا سفینه که من هر چی تلاش کردم از عکس ها متوجه بشم که ایا واقعا اون یه سفینه هست ، موفق نبودم ...
    با توجه به فشرده شدن برنامه های درسیم ، احتمالا این یک ماه رو خیلی کمتر می تونم در انجمن باشم...
    در چهار پنج خط , موارد مذکور " مشخص بطور کامل " شدند.
    بقول دوست عزیز سیمور ; قضاوت با دوستان.

انشاالله نتایج و نمرات خوبی بگیری.
    Last edited by seamack; 24-05-2010 at 00:53.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...جالبه که اونها می تونند برگردند ودوباره خطا ها شون رو پاک کنند؟
    چنین عملی از دید مبحث منطق(Logic) غیر ممکن و غیر عقلانی بوده و بیشتر از یک شایعه نیست.
    ...پالسار یا تب اختری در فاصله 10 هزار سال نوری...
    یک اصلاح کوچک ; اینکه واژه " تپ اختر " صحیح هست ; یعنی شیئ تپنده.
    Last edited by seamack; 23-05-2010 at 23:02.

7. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

این تصاویر توسط فتوشاپ CS 4 دستکاری شدن و دو تا عکس با اختلاف دو دقیقه از هم در ساعت 9 شب گرفته شدن
    عکس اول یعنی عکس تاریک با نوردهی عادی توسط گوشی w810 گرفته شده و عکس دوم هم توسط همون گوشی به روش Invert کردن رنگ ها گرفته شده و هیچ دوربین حساس به نوری هم در کار نیست
    سعید جان دیدم توی پروفایلت نوشته بود مدل گوشی w810 یکم حساس شدم نکنه شیطنت خودت باشه!
    این تصاویر به هیچ وجه دستکاری نشده
    2 عکس ساعت 7.15 دقیقه گرفته شده!
    این عکس ها رو من نگرفتم و اینکه تصویر اولی با دوربینی از نوکیا گرفته شده(نه توسط من) و تصویر دوم اینورت نیست با یک دوربین دیگه(حساس به نور) گرفته شده
    درضمن آقا ایمان گوشی من htc هست و چون دوستان گیر میدادن اسم گوشی قبلیم رو نوشتم!
    ربوده شدگان توسط هیپنوتیزم جزئیات حادثه رو به یاد می آورند و بعضی از حوادث فراموش شده رو ... نه اینکه همه شهود تحت هیبنوتیزم ادعاهاشون رو مطرح کردند ... در واقع استفاده از هیپنوتیزم یک وسیله کمکی و جانبی است ،
    همه شهود یوفو و بیگانه رو دیده اند و بعد از اینکه مورد تهاجم واقع شدند یک " خلاء حافظه " در آنها ایجاد شده که از هیپنوتیزم برای تحقیقات در این حوزه استفاده می شود ...البته به همین سهولت هم نیست که هیپنوتیزم فورا جواب بده و بیگانه ها قفلهای ذهنی ایجاد می کنند که در برخی از موارد به علت شدت ترس یا عواملی دیگه ، قربانی قادر نیست از حد مشخص شده ای فراتر بره ...
    همه مدعی نشده اند این موجودات از سیارات دیگه اینجا اومدند . شما " مشارکت " نوشته وایتلی استریبر رو بخونید یا در نوشته های گذشته من از موجودات نامرئی غیر انسانی نام بردم که به نظرم مسئول حوادث آدمربائی از این شکلش هستند و بطور پنهان در زمین زندگی می کنند ...
    قبلا هم گفتم اینکه بعضی ها برای ما مهم هستند به این معنی نیست که برای بیگانه ها هم مهم باشند . شما میگین چرا دنبال یه کشاورز میرن و دنبال یه دانشمند نمیرن ... مگه ما از اهدافشون آگاه هستیم که دنبال چی هستند ؟ قبلا گفتم شاید اونها به بچه ها یا طیف خاصی از انسانها بیشتر توجه داشته باشند به دلایل خاصی که خودشون می دونند ...
    ضمنا کسی نگفته که با مته کتف و جمجمه رو سوراخ می کنند ...
    همچنین گفته نشده که اونها برای استخراج اطلاعات آدمربایی می کنند...
    گفته شده برای نمونه برداری و لقاح جنسی ، تغییرات ژنتیکی ، کاشت ابزارهای درونی و اعمال دیگری که خودشون خبر دارند چیه ... تازه اونهم احتمالاته ...
    برچسب آشفتگی روانی هم بدون دلیل علمی گفته شده و درباره اینکه پزشکها تا چه اندازه علمشون محدود و ناقصه قبلا یک مثال آوردم ...
    دوست عزیز با عرض پوزش احتیاجی به جواب نیست و کسی که پست من رو خونده باشه و همینطور شما رو خودش می فهمه که...
    سعید جان عکس دومی که کاملا مشخصه invert شده ...
    اما با این وجود بازم من بررسی کردم ... عکسی که گذاشتید در ساعت 9 شب روز 16 می گرفته شده . مراجعه میکنیم به نرم افزار های شبیه ساز ... عکس زیر ماه رو در اون شرایط نشون میده ... مشخصه که ماه و زهره بسیار به هم نزدیکن ... و شکی در این نسیت که شیئی که دوربین شما اینقدر ناقص نشون میده همون زهره هست . اصلا تعجبی هم نداره ... چون زهره در اون زمان دقیقا قدر -3.9 داره که این یعنی خیلی پرنور ...

امیدوارم مسئله رو حل شده در نظر بگیرید ... این هم یه نمونه دوستان نگن که شاهدان عینی یوفو امکان نداره زهره رو با یوفو اشتباه بگیرن ...
    در مورد اینورت بودن فردی برام تصاویر رو فرستاده که بهش اعتماد دارم ولی شاید دروغی در کار باشه
    در مورد زمان عکس ها مطمئن هستم 7.15 دقیقه گرفته شدن

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين عكس ها ماله كجاست كدوم شهر ؟

.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من هی میام اینجا میبینم دعواست.
    بابا یکم مثل قبل حرفاتون رو جمع بندی کنین. حالا مثلا یوفویی هم باشه! چه به ما میرسه؟ همه دوست دارن مثلا خودشون رو دانشمند یا اختر شناس یا این چیزا بدونن. من در مورد نفر خاصی نمیگم. ولی بهتره حالا که تخصصی نداریم دراین مورد و فقط بسته به کتابهای که خوندیم یا چیزهایی که دیدم و شنیدیم حرف میزنیم پس بهتره با هم همفکری کنیم نه تا یکی یه چیزی میگه بگیم نه این اشتباهه.
    بعدش هم به نظر من یکم تفکراتتون رو گسترده تر کنین. این فکر انسانه که یوفو یه چیزی مثل اینه. بشقاب پرنده.
    ممکن نیست اصلا ماهیت نداشته باشه؟ ممکن نیست خیلی کوچیک باشه؟ ممکن نیست از شکاف زمانی خاصی استفاده کنه مثلا!؟
    دلیل نمیشه هرچیزی که نمیبینم بگیم نیست! یا مثلا با عقل و منطق جور نیست.
    به نظر من این چیزا مال انسانهاست.و موقعیتشون.
    انقدر هم بحث در مورد فیلما نکنین. مثل 2012.
    دیروز یه فیلمی دیدم در مورد اینکه یه موجودی به نام فرشته میاد و جون همه مردم رو میگیره و اونجا به مردم ثابت میشه فرشته ها آدمای خوبی نیستن .
    یه مرد بالدار میاد و هر بار میره تو جلد یکی بقیه رو میکشه !
    باید باور کنم ممکنه بشه؟
    منطق

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

6

دنیا های موازی منظورتونه حتما ؟؟ وگرنه مجازی به اون معنا که ما ندیدیم ثابت بشه .

دنیا های موازی هم به اون شکلی که ما در ذهن ممکنه داشته باشیم ، یعنی دو دنیا در موازات هم و ... نیست . یخورده بحثش پیچیده تر از ایناست .

پ.ن : اینطوری نگید انگار ما همه پست ها رو پاک میکنیم . همه پست ها با دلیل پاک میشن و در جهت نظم دادن به بحث هستن نه زور گویی .
    موفق باشید ...
    می شه یه توضیحی بدید که اگر دقیقا این دنیا ها ی موازی ثابت شدند و دانشمندان می گویند دقیقا تو این زمان خاص یه فردی با همین ویژگی شما داره تو همین مکان ززندگی می کنه ولی حالا کیفیتشو نمی دونند نیست پس چی هست ؟؟؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می فرمائید علمی و منطقی نیست مگه علم به چیزی از اول باید باشه خوب دانشمندان ازمایش می کنند و ثابت می شه هست یا نه از نظر تئوری که ثابت شده هست چنین دنیاهای موازی پس از نظر تئوری حرکت هم می شه کرد دوست عزیز مثل این می مونه بگی زمان هست ولی از نظر تئوری حرکت در زمان غیر قابل قبوله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

می شه یه توضیحی بدید که اگر دقیقا این دنیا ها ی موازی ثابت شدند و دانشمندان می گویند دقیقا تو این زمان خاص یه فردی با همین ویژگی شما داره تو همین مکان ززندگی می کنه ولی حالا کیفیتشو نمی دونند نیست پس چی هست ؟؟؟؟؟
    از دیدگاه فلسفی ، متافیزیکی و گزارشهای مستند و ... به عالم " مثل " اشاره شده و مثلا گفته شده شما با مثل یا امثال خودتون ممکنه مواجه بشید و گزارش هم شده ... البته نمیشه به دلیل شباهت این دو رو یکی دونست ، باید دقیقا هر دو موضوع کنار هم گذاشته بشن و مقایسه ای بین دو دیدگاه بشه تا معلوم بشه که آیا هر دو یک چیز میگن یا نه ... دیگران اگه نظر علم فیزیک رو دقیقتر بگن شاید بشه یه مقایسه ای بین این دو کرد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

از دیدگاه فلسفی ، متافیزیکی و گزارشهای مستند و ... به عالم " مثل " اشاره شده و مثلا گفته شده شما با مثل یا امثال خودتون ممکنه مواجه بشید و گزارش هم شده ... البته نمیشه به دلیل شباهت این دو رو یکی دونست ، باید دقیقا هر دو موضوع کنار هم گذاشته بشن و مقایسه ای بین دو دیدگاه بشه تا معلوم بشه که آیا هر دو یک چیز میگن یا نه ... دیگران اگه نظر علم فیزیک رو دقیقتر بگن شاید بشه یه مقایسه ای بین این دو کرد ...
    مثلا افلاطون می گه در عالم مثال از هر چه که در این زمان هست نمونه ای کاملتر و بهتر وجود داره من تا قبل از صحبت دانشمندان فکر می کردم عالم مثل که تو فلسفه می گن همون اخرته ولی خوب بالاخره اونم باید یه جایی باشه دیگه اگر وجود داشته باشه شایدم همین برزخی باشه که ما می گیم هزار شاید وجود داره ولی از نظر علمی فعلا من می خواهم بیشتر در مورد دنیای موازی بدونم چون الان فیزیکدانها خیلی دارن روش مانور می دن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •