تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 312 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

14

این طرف چطوری تو خواب تونسته عکس بگیره؟؟؟؟

اگه شما میخوایید یه شخصی مثل دوید کاپرفید شید
    باید مثل ایشون طریقت طبت بخونید و اونجا تمرین کنید
    فکر کنم یه جایی مثل معبد شاهولینه

خوب کسی میدونه این طریقت طبت کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين فيلمو من قبلا ديده بودم ، ولي چون اي دي اس ال ندارم نتونستم آپلود كنم

اين لينكم از همون سايت پيدا كردم كه همون فيلمس ، گفتم بذارم اين جا ببينن ، مخصوصا majid

جلسه ي احضار ارواح (( حجم 7.94 MB ) ( فرمت 3GP با برنامه QuickTime دیده میشود ))
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جلسه ي احضار ارواح ( حجم : 32.52 مگابايت)
    کد:

PASSWORD

کد:

Last edited by Hoaxes; 21-01-2008 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض دانلود فركانس چاكراها

همون طوری که عرض شد ، فرکانسا پاک شد

ببخشید
    Last edited by Hoaxes; 28-09-2009 at 15:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گوشه ای از سخنان دکتر لونگ مینه دنگ :

دوست دارم به شما یاد اوری کنم تا هر جا که میروید ، به بزرگان ( مشایخ ) احترام بگذارید و کوچکترها را دوست داشته باشید ، در اینصورت است که سالم و سلامت خواهید بود .
    ما در سفرهایمان در حال پیشرفت هستیم ، زیرا همیشه خداوند ، مسیح ، بودا یا مخلوقات برتر در کنار ما هستند . این مخلوقات همیشه به موازات و همراه ما هستند تا به ما در به انجام رساندن ماموریتمان یاری و کمک کنند .
    باید خوشحال باشید که هر کاری را که نمیخواهید انجام دهید ، روحتان در به انجام رساندن ان شما را راهنمایی میکند . این بدان معنی است که روح شما اگاه و درخشان است . همینکه روحتان اگاه است قادر به کنترل جسمتان خواهد بود تا شما را در یک سیر تکامل تدریجی تا یکی شدن روح و جسم فیزیکی هدایت کند . اگر روح شما عاجز ( نالایق ) باشد ، جسم فیزیکی روح را کنترل خواهد کرد و در مسیر مادیات پیشرفت میکند که سیر تکاملی شما را اهسته خواهد کرد .
    در حال حاضر ما در مادیات افراط داریم ، باید اعمالی پر معنا برای روحهایمان انجام دهیم تا بتوانیم انرا برای دوره اینده یا جسم جدیدمان بهمراه داشته باشیم . روح ما باید قادر به تغییر فکرمان باشد نه اینکه فکرمان روح ما را عوض کند . وقتی فکرتان میل انجام کاری را دارد ، روحتان میگوید (( ایست)) اگر شما بتوانید بایستید ، به خود ببالید که روحتان اگاه است .
    هدف نهایی ما رسیدن به اگاهی و خرد و سپس کمک به دیگران جهت رساندن انها به خرد و روشن فکری است ، همچون خود ما . اگر ما اگاهی و خرد را برای لذت جویی خودمان به دست اوریم ، در انصورت بسیار محدود خواهد بود . ماهیت ما هیچ است ، انرژی یا هوا . روح ما انرژی نا محدودی است که از دور دستها به جسم ما امده تا درسهای خوب و بدی از اجتماع انسانی به ما یاد بدهد .
    شما وسیله خداوند و مخلوقات برتر هستید . بنابراین کاری که باید انجام دهید (( فراموشی خود و کمک به دیگران )) است .

شش هزار سال قبل در هندوستان و سه هزار سال قبل در چین ، کشورهای جنوب شرقی اسیا بر این باور بودند که 7 چاکرا در سیستم چاکرایی بشر وجود دارد . چاکرای 7 6 5 4 3 2 1 ،اگر شخصی میتوانست بفهمد که چگونه چاکرای 1 خود را تحریک و باز کند ، او میتوانست به هر چیزی برسد . اما انان ممکن بود دچار فراموشی شوند و یا بمیرند . زیرا قادر نبودند نیروی انرا تحمل کنند و حرارت انرا طاقت اورند . بنابراین امروز شما را نسبت به اشتباهات انان مطلع میسازم . برخی رهبران مذهبی یا اساتید معنوی داستان کندالینی را بوجود اوردند ، اما هرگز نتوانستند به نتیجه ای برسند . عقاید ایشان هرگز کلیدی برای ضد پیری ، ضد سرطان و ضد استرس در بدن انسان ، انگونه که مدرسه ( ue ) دارد ، نداشته است . انان مشکلاتی بود که به شما نشان دادم ، بنابراین انرا تمرین نکنید و از فکر کردن بر روی ان دست بردارید . کتابهایی وجود دارد که روش باز کردن چاکرای 1 توسط خودتان را اموزش میدهد . انها خیلی خطرناکند . همه شما ایمان به وحدانیت منفی و مثبت ، یگانگی روح و جسم ندارید . چگونه میتوانید انرا انجام دهید ؟ روح شما نه غذایی میخورد و نه لباسی میپوشد .

فکرت را ازاد کن تا قدرت اراده ات ازاد شود .
    به هیچ وجه نگران و مضطرب و اشفته نباش و ترس به خود راه مده .
    تحت تسخیر شهرت ، جاه طلبی و عشق قرار نگیر .
    برای یکی کردن جسم فیزیکی ، روح ، انرژی جهانی تمرین کن .
    برای تندرستی جسمی دیگران کمک را فرا بخوان .
    برای اموزش و گسترش روحی ، روانی دیگران کمک را فرا بخوان .
    برای حل مشکلات داخلی و خارجی کره زمین کمک کن .
    _ درک ماموریت ما روی کره زمین :
    اگاهی یا روشن فکری باطنی نسبت به خودمان .
    بازیابی خرد اصلی خودمان .

یک زندگی ارام و خرسند و رضایت بخش ، همچون درختی پربار است که توسط ازادی مطلق تغذیه میشود .
    وقتی به این بینش دست یافتید که ما برای خدمت به بشریت بر روی زمین پا نهاده ایم و نه برای منفعت شخصی ، هیچگونه مانع و یا گرفتگی در کارمان نخواهیم داشت . اگر تمامی ما در یک راستا به طرف خداوند با هدف مشترک ، در یاری دیگران قرار بگیریم ، همیشه موفق خواهیم بود . اگر نسبت به ان اگاه باشید ، پس به ارامی ازادی خود را باز خواهید یافت .

ممنون . جالب و مفید بود . به جز اون یه قسمتی که زیرش خط کشیدم ( دوباره اشاره به تناسخ ... ) که برام مبهم و غیر قابل پردازشه ... به هر حال ممنون از زحمتی که می کشید و این مطالب رو قرار می دید ...

در ضمن امضای بسیار زیبایی رو قرار دادید ... هم متنش و هم عکس خیلی جالبش ...
    Last edited by darya_Sh; 21-01-2008 at 20:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دانلود فركانس چاكراها

ساخته ي آقاي جوزف اسكيل ( يا ژوزف! )

اصل سي دي توي آمريكا 600 هزار تومنه

تا اون جايي كه من ميدونم قوي ترين فركانس موجود در بازار براي فعال سازي چاكراها همين فركانساس

البته بازم دارم ، اگه شد آپلود ميكنم

ممنون . اما نگفتین طریقه استفاده از اینها چطوریه ؟ همین جوری گوش بدیم ؟
    من که 30 ثانیه بیشتر نتونستم این صداهای گوش خراش رو گوش بدم . هر کدوم هم که 7-8 دقیقه همش وز وزه ....

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

این فیلمهای احظار روح ترسناکه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون . اما نگفتین طریقه استفاده از اینها چطوریه ؟ همین جوری گوش بدیم ؟
    من که 30 ثانیه بیشتر نتونستم این صداهای گوش خراش رو گوش بدم . هر کدوم هم که 7-8 دقیقه همش وز وزه ....
    خوب پس چي ميخواي برات آهنگ دي جي اليگيتور بذاره؟ فركانس همينه ديگه... همين طور بايدمثل مجسمه

گوش بدي:

راهنماي استفاده از فركانسا:

کد:
    چگونگي تاثير فركانس بر آگاهي:

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این فیلمهای احظار روح ترسناکه؟؟
    بستگي داره ، ممكنه براي تو ترسناك باشه ، براي من زياد ترسنام نبود ، يه كم حال به هم زن بود التبه يه جورايي

فيلم برداري كردن كه طرف بترسه... به نظر من ديدنش بهتر از نديدنشه.... حالا خودت ميدوني

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض نماز

سلام دوستان گلم . حالتون چطوره ؟
    دوستان عزیز میخوام ، خواهر عزیزم یک مقاله در مورد نماز نوشته که راغب شدم براتون بنویسم . امیوارم خوشتون بیاد .

نماز
    دوباره حس غریب دلتنگی که ناشی از غبار و زنگار دنیوی است حباب بغضی شده و در دوراهی تبعیدگاه و دیار آشنا چنگ به گلویم می اندازد . می دانم که از کوک در آمده ام و باید که خود را هر چه سریعتربدان جام شراب ازلی برسانم .
    تشنه ام و در این وادی وانفسا در اوج حیرت و سر در گمی با ابلیس زمانه دست و پنجه نرم می کنم . محیط این دایره ی پر از نقش و نگار هر چه بیشتر تنگ میشود و مرا به خود می فشارد .
    ریسمانی طلایی رو به روی دیدگانم ظاهر میشود ، خیز بر می دارم تا بدان وصل شوم اما ریسمان را بالا می کشند و از من دورش می کنند با نا امیدی به اطراف می نگرم آخر چه کنم تا از این محدودیت و از این منجلاب دردناک رها شوم ؟
    هر لحظه ای که می گذرد با دیوها و هیولاهای جدیدی رو به رو میشوم تلاشم بر این است که از آن ها دوری گزینم و خود را در پس معلومات اندکم پنهان کنم زمان به تندی می گذرد و من چه بی گدار به آب میزنم . شیاطین با انواع حربه ها و دسیسه ها وارد میشوند و من بی سلاح را در بر میگیرند ، چاره ای نمیبینم و نا خوداگاه با هر یک از آن ها مجبور به سفر میشوم ؛ آه خداوندا درد دلم را بشنو در آن زندان تنگ و تاریک چه جواهراتی برایم به ارمغان آوردند و مرا با شادی بسیار به درون آن جواهر سوق دادند ، رفتم و رفتم لحظه به لحظه که از زمان جدا شد از نشاط و شادیم کاسته شد تا بدان جا که به قلب آن الماس دست یافتم ؛ آه که چه بگویم و چگونه توصیف زخمی را بکنم که از آن زمان و مکان دریافت کردم خدای من سستی تمام پیکرم را در بر گرفت همه ی شیرینی راه شلاقی شد در دست جلاد و پیکر وجودم سپری شد برای آن الماس ؛ خون طمع و ربا به همراه عرق سرد غرور و ریا از بدنم جدا میشد و بر روی خاک پاکی می ریخت که که محضر اقدس لایزال است و چه حماقتی که در محضر پاک او و خلقت بی نظیراو دست در دست شیاطین می نهیم .
    آه وفغان از این دل خاموش و زنگار گرفته که در پس روشنایی چون شمع عقل محدود به پیش می رود و از این همه تجربیات تلخ درس عبرت نمی آموزد . به محض اینکه از یوغ چکمه های سنگین دژخیم جان سالم به در بردم اسیر دیو دیگری شدم ، میدانم که این وادی تبعیدگاه من است سروش در گوشم نجوا کرد که ای مرغ ملکوتی ، تو از دیار بالایی تو از عرش کبریایی ، یوسف وجودت را ارزان مفروش ، زمانی تو را از چاه حلقوم این عجوزه در قالب هزار عروس بیرون می کشند و گوهر وجودت را به مبلغی که آن را فروخته ای باز خواهند ستاند و چه معامله ی پر زیانی .
    لحظه ای به خود آمدم برخاستم روی به آسمان کرده و از اعماق قلبم از خداوند سبحان طلب مغفرت و یاری خواستم . و گریستم و گریستم !
    با نا باوری ریسمان طلایی را در برابر خود دیدم و با سرعتی بسیار بالا بدان چنگ انداختم و توانستم آن را در دستانم حس کنم . طناب به پایین افتاد و در جلوی پایم سجاده ای پهن شد چادری از جنس ابریشم اندامم را پوشاند شاپرک های بسیارزیبایی مرا به جلو بردند و اشاره کردند تکبیر بگوی و اقامه ببند ؛ حس بسیار دلنشینی چون شهد شیرین وجودم را در برگرفت اقامه بستم بسم الله الرحمن الرحیم را که به زبان آوردم ، از خود بی خود شدم با دو بال نیرومند به آسمان رفتم بالا رفتم و رفتم تا به جایی رسیدم که بی نهایت زیبا بود نمی دانم چگونه وصفش کنم که با معیار زمینی ادراک شود .
    باغی در برابرم هویدا شد قدم بر روی آن گذاشتم حال عجیبی یافتم به مانند کودکی چابک و بی خیال سرمست و دلخوش شدم . حمامی از لذت و سرخوشی تمامی وجودم را در برگرفته بود و این وصف و حالت همان شراب ناب عشق است که جانم را صفا داد و غبار از آن زدود . حس قدرت و اعتماد به نفس بالا قامتم را برافراشت .
    رازونیازم به اتمام رسید به اطراف نگریستم ، از دیو و هیولا خبری نبود محیط پیرامونم گسترش پیدا کرده بود ، دیگر حس یک انسان تبعیدی در غل و زنجیر را نداشتم در واقع انسانی شده بودم که تازه از زادگاه و مبدا خویش بازگشته و هیچ گونه دلتنگی در قلب خود نداشت .
    فرشتگانی را در اطرافم در حرکت و تکاپو دیدم که مرا بسوی مسیر لایتناهی راهنمایی می کردند مسیرها را مشاهده کردم اما لحظه ای درنگ کردم ترس و وحشت به جانم مستولی شد ؛ زیرا اطرافم را فقط رنج و سختی و فلاکت پوشانده بود ناخوداگاه فریادی کشیدم ، فرشته ای به طرفم آمد پرسید چه شده ؟ گفتم می ترسم آخر چگونه این رنج و مشقت را انتخاب کرده و پیش روم ؟ من فقط در نازونعمت بوده ام فرشته گفت : عزیزم من با تو همسفر میشوم تو هم اکنون از شراب ابدیت شیرین کام شده ای ؛ پس توکلت کجا رفته ؟
    دوباره مستی و سرخوشی لحظه ای پیش بدنم را گرم کرد ترس فراموشم شد و عزمم جزم شد برای پیمودن و جنگیدن .
    بسوی رنج رفتم و فریاد زدم از تو نمی هراسم به سویت می آیم و تسخیرت می کنم به راه خود ادامه دادم . به محض وارد شدن در رنج غمی جان فرسا روح و جانم را دربرگرفت زانوانم سست شدند اما فرشته در کنارم بود و مرا از مستی آن می سخن می گفت و من دوباره جان می گرفتم و ادامه میدادم .
    لحظه به لحظه که از زمان کنده میشد از غم و رنج هم کاسته میشد و من با بردباری و صبوری مراحل را پشت سر می گذاشتم تا به قلب رنج رسیدم فرشته گفت وارد شو عزیزم این زمان و مکان لایق توست ، وارد شدم آن حس غریب و زیبا دوباره تکرار شد . شادی ، نشاط ، پرواز بر عرش آفرینش ؛ درک به تمام معنی ازعشق ؛ آه که چه بگویم که قلم از توصیف آن عاجز و زبان از بیان آن گنگ است .
    با اشاره ی فرشته قدم در آن وادی وانفسا گذاشته و از بذرهای به ثمرنشسته ی آن راه پرغم و زجر، کام دل گرفته و لذتی به اندازه تمام سال های عمرم نصیبم گشت .
    درگلستانی به سر می بردم مملواز گلهای خوش عطر و بو و آسمانی آبی آبی ؛ و چشمه ای زلال چون نقره انسانهایی که از خود هفت رنگ زیبا به آسمان ساطع میکردند و تشکیل رنگین کمان عشق و ایثاری را میدادند که مدتها بود دلم تنگ دیدار آن بود و اینک پی بردم که ریشه و علت وجود رنگین کمان بازتاب دل صیقلی ما انسانها بوده .
    بوی نان تازه تنوری به مشام می رسید مردم همه با لقمه نانی ساده و کلبه ای کوچک اما قلبی به وسعت اقیانوس شاد و مهربان پر از انرژی و قدرت کنار یکدیگر زندگی کرده و به هنگام سختی ها با هم یک دل و متحد شده و ریشه غم را می خشکانند .
    آری در قلب این رنج دلی دریایی به دست آوردم که همه ی مردمان روی زمین را در آن جای می دادم و رزق و روزی خود را میان همه ی آن ها تقسیم می کردم شاد و قانع بودم پر از آرامش و صلح و صفا امید به آینده توکل به خداوند و شجاع و بی باک .
    ساعت ها در این حالت خوش و زیبا سیر کردم و از نعمت های بیکران ذات ازلی بهره مند شدم ؛ ناگهان بادی وزید آسمان تیره و تار گشت بوی خوش نان تازه پراکنده شد انسانها همه رنگ عوض کردند سیاه دل و دروغگو شدند دوباره اطرافم تبدیل به دایره ای کوچک شد آسمان آبی تیره شد چشمه نقره ای کدر و مات شد رنگین کمان از بین رفت و سایه دیوان و غولان پدیدار گشت فرشته در کنارم نبود ناپدید شده بود .
    فریاد زدم چه شده آرامش و آسایش کجا رفتند ؟ دوباره دلم تنگ زادگاه ملکوتی گشت و حس ناخوشایند تبعیدی بر دلم مستولی گشت .
    ندا آمد : که ای اشرف مخلوقات وقت اذان است ، بشتاب که دیوان و شیاطین در راهند و در کمین . پرسیدم : چه کنم ؟ درجوابم گفت : نماز اول وقت تو را تا نماز نوبت بعد از شر تمام شیاطین به مانند واکسنی محافظت و مصون می دارد . بشتاب

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونوقت اين از كجا كپي شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •