تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 1404 اولاول ... 911411811871881891901911921931941952012412916911191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

شما از نسل چندمي كه داري psp بازي ميكني خوب psp هم از همون نسل هست درسته يانه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ببخشید که چندتا پست شد! دست خودم نبود
    بهت قبلا ياد نداده بودم که ميتونی ويرايش کنی و به جای اینکه بعد از پست يک خطيت خواستی پست ديگه ای بزنی ميتونی از گزينه ويرايش استفاده کنی؟ خوب بابا......؟ ای خدا.
    سلام به دوستای عزیز بچه ها بالاخره psp خودمو فروختم به قیمت 190 هزار تومان model:value pack با قاب ترک برداشته البته ترکش از پیچ کنار speakerها بود به بالا البته به screen نرسیده بود و فریمور M33-2-3.71
    با یه رم 2GB تقلبی که فقط 100 MG اون کار میکرد در ضمن PACK مشکی رو بهش ندادم و در ضمن نزدیک به دو سال بود که داشتمش... تازه صفخش هم پر خش بود.
    راستی بچه ها من این هفته میحوام اسلیم بگیرم و در حدود 260 هزار تومان پول دارم .میتونم با این پول اسلیم با رم 4GB بگیرم؟
    راستی میشه یه روزی با PSP بازیهای PS3 رو بازی کرد؟
    در ضمن بازی HITMAN 4 برای PSP اومده یا نه؟
    ببحسید که زیاد حرف زدم...
    حسابی به طرف انداختی. جوری که هزار تا کارشناس هم نفهمن بدبخت چه کلاهی سرش رفته!!!
    با 260 اگه خوش شانس باشی ميتونی اسليم با رم 4 بخری. آره فکر کنم بشه.
    با پی اس پی هم ميشه بازی های پلی 3 رو بازی کرد. البته فقط ميتونی با اسمش حال کنی . چون گرافيکش ......
    بازی هيتمن هم نميدونم. همين.
    خواهش
    مرسي رسول جان . راستي كسي به ما نگفت بالاخره pspكنسوله نسله چندمه ؟

به چه چيزايی کار ميگيرين شما ها.
    شما اول بگو چند تا نسل داريم و شماره گزاری کن ما هم يکی رو انتخاب ميکنيم

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که می خوام رم بگیرم 4گیگ بگیرم یا 2گیگ؟ قیمتهاشون چه جوریاست؟ خریدن 4گیگ در سرعت بازیها و اجرا شدن آنها در صورت پر بودن رم مشکلی ایجاد نمی کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

من که می خوام رم بگیرم 4گیگ بگیرم یا 2گیگ؟ قیمتهاشون چه جوریاست؟ خریدن 4گیگ در سرعت بازیها و اجرا شدن آنها در صورت پر بودن رم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    قيمت ها خيلی تفاوت داره. بهتره خودت بری بازار.
    و پيشنهاد ميشه 2 تا دوگيگ بخری . چون 4 گيگ کمی سنگين ميشه و احتمال ایجاد مشکل خيلی بيشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

9

بهت قبلا ياد نداده بودم که ميتونی ويرايش کنی و به جای اینکه بعد از پست يک خطيت خواستی پست ديگه ای بزنی ميتونی از گزينه ويرايش استفاده کنی؟ خوب بابا......؟ ای خدا.
    عزیز من ویرایش کردنو بلدم فقط نمیدونم چه جوری پست هارو حذف کنم
    شما که میدونید به من بدبخت هم یاد بدید
    از برخورد دوستانتون ممنون
    Last edited by pooria_k2; 04-11-2007 at 22:48.

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دستتون بابت wi fi پی اس پی درد نکنه . ممنون . آقا رسول من میخوام فایلها یه تصویری ، عکس و... شخصی خودمو کد کنم تا اگه پی اس پی رو دست کسی دادم که ببینه به اون فایلها دسترسی نداشته باشه ، خیلی ضروریه و شدیدا بهش احتیاج دارم البته اگه خطر جدی نداره .
    راستی تو بازی کربن میشه تو شهر آزادانه چرخ زد یا مثل موست وانتد همش تو یه جاده مشخص باید برونی ؟
    Last edited by bmwm3gtr; 04-11-2007 at 23:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

منم با آقا مازیار موافقم دو تا 2 گیگ بخر خیالتو راحت کن . به نظر من رم Sandisk به رنگ آبی کم رنگ بخر ، از اونایی که پشتش یه هولوگرام داره و روش برچسب نداره و روش به رنگ سفید اطلاعات رم نوشته شده . من که از رمم ( همین مدل ) خیلی راضیم سه سوت بازی 1 گیگو میریزه . سرعتشم که دیگه نپرس . قیمتم 26 تا 27 .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

میگم خواهشا یکی که قبلا این کارو کرده بهم بگه که چی جوری میشه تمی رو که دانلود کردی بریزی رو پی اس پی و ازش استفاده کنی ؟ آخه تم ویستا رو دانلود کردم نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم .

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

میگم خواهشا یکی که قبلا این کارو کرده بهم بگه که چی جوری میشه تمی رو که دانلود کردی بریزی رو پی اس پی و ازش استفاده کنی ؟ آخه تم ویستا رو دانلود کردم نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم .
    تم خودش به اين نازي حيف نيست عوضش مي كنيد اگه فريم ورت زير 3.71 يكم خطر داره تم عوض كردن !من تا حالا عوض نكردم البته !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از نسل چندمي كه داري psp بازي ميكني خوب psp هم از همون نسل هست درسته يانه؟
    منظورم اينه كه مثلا ps3 كنسوله نسله بعده يا wii كنسوله نسله هفتمه حالا psp چندمه .
    در ضمن كسي manhunt2 رو بازي كرده . ؟ من يه جاش گير كردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •