اقا سعید و اقا پدرام ازتون ممنونم لطف کردید باور کنید من تو نظافت خودم اینقدر وسواس ندارم که رو این کنسول اینقدر حساسم....حالا نمی دونم چارش چیه؟؟منم که حساااااااس
![]()
اقا سعید و اقا پدرام ازتون ممنونم لطف کردید باور کنید من تو نظافت خودم اینقدر وسواس ندارم که رو این کنسول اینقدر حساسم....حالا نمی دونم چارش چیه؟؟منم که حساااااااس
![]()
Last edited by amaranth_silent; 18-06-2008 at 00:14.
نظر من اینه که هر جا میری نکست جن نرو......من ارکید ازش گرفتم 450 که فکر میکنم اگه بیشتر میگشتم میتونستم ارزونتر بگیرم...تازه فروشندش اصلا با ادم را نمیاد یه تخفیفی بده....میگفت ما ارزونتر از همه جا میدیم ؟؟خدا میدونه ولی از نظر دیگران هم استفاده کن...عجله هم نکن
من يكي كه ديگه واقعا گيج شدم
من مدت ها قبل فصد خريد 360 رو داشتم
كه از وقتي فهميدم مشكل 3 چراغ شدن چيه
و مشكلات حرارتي و خراب شدن دستگاه رو شنيدم بي خيال شدم
بعد از شنيدن خبر اين كه قراره MOTHERBOARD جديدي با اسم FALCON بياد
و همراه اون مدل جديد از دستگاه 360 با اسم ARCADE يا قيمت مناسب تر
و بدون وسايل اضافي كه اكثرا هم مورد استفاده حد اقل من يكي قرار نميگيرن بياد
دوباره فكر خريدش اومد تو سرم
چون گفته بودن FALCON مشكل حرارتي نداره
و ديگه اينجوري نيست كه با ترس و لرز دستگاه رو روشن كني
و تمام مدت بازي دلشوره و دلهره اين رو داشته باشي
كه هر لحطه دستگاهت 3 چراغ بده و خراب بشه
اما الان كه اين سايتها و فروم ها ي مختلف رو ميخونم تقريبا گيچ شدم
يك سري ميگن حتي با مدل هايي مثل CORE و مادر برد هاي LUNCH ساعت ها بدون مشكل بازي ميكنن
يك سري هم ميگن حتي با FALCON هم مشكل خرابي هست
و 3 چراغه ميشه و نميشه بيشتر از 3 ساعت بازي كرد
يك سري ميگن بايد 12W يا INTERCOOLER رو استفاده كرد
يك سري هم از اين ها استفاده نميكنن و مشكلي هم ندارن
من واقعا اين وسط گيج شدم
كم كم دارم از خريدش منصرف ميشم
شايد برم سمت WII
-------------------------------------------------
چون واقعا نميخوام وقتي حتي ARCADE با مادربرد FACLON خريدم
موقع بازي همش يك چشمم به ساعت باشه كه تايمش از حد مجاز فراتر نره
يكم از حواسم هم پيش اين باشه كه هر لحظه ممكنه 3 چراغ بده و كلي خرج بزاره
و نتونم اصلا بفهمم چي بازي كردم و جريان بازي چي بوده
ُسلام. خوبی؟ بالاخره داری میگیریا ....
نکاتی که عموما باید بهش دقت کرد، اول از همه برد کنسوله، دوم سال ساخت، سوم نوع درایو ( سامسونگ اگه نداشتن، هیتاچی. بن-کیو توصیه نمیشه، هر چند درایو خوبیه). موقع خرید که پلمب دستگاه رو برات باز کردن، حتما پشت کنسول رو نگاه کن بالای ورودی اترنت ببین سال ساخت چیه. اگه بعد از 2007 بود، مطئن باش که برد فالکونه.... ببین واقعا ریجنها برتری نسبت به هم ندارن. اینو قبلا هم گفته بودم، اما به نظرم J بگیری خوبه.
در مورد فروشگاه هم من نظرم اینه از توپ خونه نگیری ... چرا یه جای تخصصی تر نمیری؟ مثل نکست جن یا مثلا پیکسل ( از انصاف این فروشنده، واقعا تعجب کردم!! . البته نمیدونم الانم همینطوری باشن یا نه!! ). قیمت هم دقیق که نمیدونم، اما حدودا 640 همین حدوداست.
سلام پدرام جان
ببین اینطوری هم نیست که با ترس و لرز دستگاه رو روشن بکنی ... اینقدرها هم دیگه ترس نداره!
این مساله در کنسولهای سال 2005 بسیار بسیار شایع بود، اما بعد از سال 2007 ( وحتی 2006 ) ، دیگه این مشکل به طرز محسوسی کاهش یافت. شما اگه از کنسول درست استفاده کنی چرا باید سه چراغه بشه؟
در منورد پاراگراف یکی مونده به آخر، باید بگم این مساله رو حتی خیلی از کارشناسا هم میگفتن شانسیه! یعنی مثلا یه نفر یه کنسول برای سال 2005 یا 2006 رو میگیره و اصلا سه چراغه نمیشه، اما یکی دیگه یک کنسول از همون سالها رو تهیه میکنه و در همون 5 دقیقه ی اول، کنسول 3 چراغ میشه ... البته بگم این مساله الان واقعا کم شده دیگه... به نظرم اینقدر هم نباید بد بین بود به مساله.این همه آدم تو کل جهان این کنسول رو دارن و دارن ساعت ها و حتی روزها توی لایو سر و کله میزنن با دوستاشون... . شما هنگام خرید با فروشنده طی بکنی، اینجور مسائل مطمئن باش پیش نمیان.
موفق باشید دوستان.
می شه چندتا بازی تاپ تو 360 رو معرفی کنیین،می خوام تفاوت رو با کامپیونر نوشون واقعا احساس کنم.مرسی
[QUOTE=p3yman_xl;2531625]ُسلام. خوبی؟ بالاخره داری میگیریا ....
نکاتی که عموما باید بهش دقت کرد، اول از همه برد کنسوله، دوم سال ساخت، سوم نوع درایو ( سامسونگ اگه نداشتن، هیتاچی. بن-کیو توصیه نمیشه، هر چند درایو خوبیه). موقع خرید که پلمب دستگاه رو برات باز کردن، حتما پشت کنسول رو نگاه کن بالای ورودی اترنت ببین سال ساخت چیه. اگه بعد از 2007 بود، مطئن باش که برد فالکونه.... ببین واقعا ریجنها برتری نسبت به هم ندارن. اینو قبلا هم گفته بودم، اما به نظرم J بگیری خوبه.
در مورد فروشگاه هم من نظرم اینه از توپ خونه نگیری ... چرا یه جای تخصصی تر نمیری؟ مثل نکست جن یا مثلا پیکسل ( از انصاف این فروشنده، واقعا تعجب کردم!! . البته نمیدونم الانم همینطوری باشن یا نه!! ). قیمت هم دقیق که نمیدونم، اما حدودا 640 همین حدوداست.
p3yman جان من که کنسولمو از نکست جن خریدم وقتی فروشنده جعبشو اورد جعبش پلمپ نداشت ازش علت رو پرسیدم گفت بخاطر کپی خور کردنه که قبلا باز شده حالا می خوام درباره صحت حرف فروشنده نظر شما دوستان هم بدونم....ایا نمیتونست جلوی خودم پلمپشو باز کنه بعد کپی خورش کنه؟؟
اگه میشه بدون طرفداری نظرتونو بدین (با عرض پوزش)
[QUOTE=p3yman_xl;2531625]ُسلام. خوبی؟ بالاخره داری میگیریا ....
p3yman جان من که کنسولمو از نکست جن خریدم وقتی فروشنده جعبشو اورد جعبش پلمپ نداشت ازش علت رو پرسیدم گفت بخاطر کپی خور کردنه که قبلا باز شده حالا می خوام درباره صحت حرف فروشنده نظر شما دوستان هم بدونم....ایا نمیتونست جلوی خودم پلمپشو باز کنه بعد کپی خورش کنه؟؟
اگه میشه بدون طرفداری نظرتونو بدین (با عرض پوزش)![]()
بله، منظور منم همین بود ... احتمالا منظورم رو بد رسوندم.p3yman جان من که کنسولمو از نکست جن خریدم وقتی فروشنده جعبشو اورد جعبش پلمپ نداشت ازش علت رو پرسیدم گفت بخاطر کپی خور کردنه که قبلا باز شده حالا می خوام درباره صحت حرف فروشنده نظر شما دوستان هم بدونم....ایا نمیتونست جلوی خودم پلمپشو باز کنه بعد کپی خورش کنه؟؟
اگه میشه بدون طرفداری نظرتونو بدین (با عرض پوزش)
همه میدونیم که این کنسول ساخت مایکروسافت و کشور آمریکاست، پس هیچگونه گارانتی و پلمبی وجود نداره... البته بعضی مغازه ها جعبه رو پلمب میکنن، پیکسل که اینطور بود. اما عموما بصورت جعبه-باز فروخته میشن.
موفق باشید
آقا p3yman من امروز زنگ زدم توپ خونه گفت الایت سیاه ریجن پال 520 تومن یه ریجن دیگرو ( یادم رفت ) گفت 610 تومن اینهمه اختلاف قیمت واسه چیه آخه ؟ اصلا آدمو به شک میندازن. ( درایواشون هر دو هیتاچی یا سامسونگ و برداشون فالکون بود ). درمورد اون دوستمونم بگم که اصلا نترس ما تا حالا دو بار سه چراغ قرمز روشن کردیم ولی دستگاه هنوزم داره سالم کار میکنه !!اولش وحشت کردیم ولی بعدش دستگاه روشن شد و کار کرد. اصلا نترس در واقع اون نوعی مشکل یابی توسط خود کاربر هستش اگه تو دفترچشو نگاه کنی یه قسمت واسه مشکل یابی دستگاه توسط چراغ های قرمز داره که روشن شدن سه چراغ قرمزو نوشته به این معنیه که :دستگاه زیادی داغ کرده و نیاز به استراحت و خنک شدن داره و بعدش بدون مشکل روشن میشه. میتونید همین الان تو دفترچشو بخونید. (ولی بازم موندم چه ریجنی بگیرم. نزنیدا!! ) اصلا بزارید بهتر بگم ، کدوم ریجن بازیاش تو توپ خونه بهتر و بیشتر پیدا میشه؟
دوست عزیز باور کن ریجنها برتری نسبت به هم ندارن! واقعا نمیدونم فروشنده چی گفته و یا منظورش چی بوده ، اما برتری نسبت به هم ندارن .... تو پست قبلیم هم گفته بودم که ریجن J خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)