تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 191 از 645 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه ehsankh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دانلود از Rapid Share و سایتهای مشابه

سلام دوستان

دو تا سوال ازتون داشتم اگه زحمتی نیست جواب بدین:

1.من بعد از هزارتا بدبختی از آسیاتک ADSL گرفتم تا مثلا با خیال راحت دانلود کنم...اما مثل اینکه تو این مملکت از خیال راحت خبری نیست...تو سایتهای Rapid share و Mega upload و سایتهای مشابه که میرم میزنه که دانلود شما به حد خودش رسیده یا اینکه شما در حال دانلود یک فایل دیگه از این سایت هستید در حالیکه من از زمان راه افتادن ADSL یه دونه فایل هم از این سایتها دانلود نکردم...این که نمیشه ! اکثر فایل های دانلود هم تو همچین سایتهایی میذارن و این جوری به اکثر اونا دسترسی ندارم. میدونم این کار ISP هستش... می خواستم دوستان و اینترنت بازای حرفه ای راه حل "درست و عملی" دانلود از سایتهای "شیر" رو توضیح بدن بی زحمت.در ضمن یه چیزایی هم درباره vpn شنیدم اما اطلاعاتم درموردش دقیق نیست...و نمی دونم از کجا باید گیر بیارم.

2. دوستانی که به کامپیوتر و سخت افزار واردن، عیب نداره کامپیوتر و مودم من از صبح تا شب روشن باشه؟ مودمم از نوع usb و مارک corecess هست و بد داغ میکنه...

خیلی ممنون میشم به این سوالا جواب بدین !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به بین این که میگن dsl و dsl2 در ایران هیچ فرقی نداره چون اینا فقط جنبه تبلیغی داره برای شرکتا ، تمامی سیستم های که شرکتها دارن ارائه میدن برای کاربرای خانگی از سیستم PoooE دارن استفاده می کنن پس تمام اینا دروغه تا زمانی که اینترنت آزاد نشه قیمت ها شکسته نمی شه و به همین صورت باقی می مونه من در مورد پارس انلاین وداتک نمی تونم چیزی بگم چون خودم ازشون اشتراک نگرفتم ولی از سپنتا و اسیاتک چرا از سپنتا این خط ها رو گرفتم 512 ،128 در اسیاتک هم 128 گرفتم اگه سئوالی داشتی در مورد این دوتا شرکت داشتی بگو

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

آقا ببخشید من کاربر خونگی شاتل 64kb هستم می خوام 256 بگیرم
    1 - می تونم یا نه چونکه برای خونه طی این لایحه تا 128 نمی دن ؟
    2 - خب سرویس بهتر وارزونتر تو محدوده 128 به بالا با BANDWITH ترجیحا بالای 10GB هست که 8876 رو ساپورت کنه مر کز آزادگان

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

1.من بعد از هزارتا بدبختی از آسیاتک ADSL گرفتم تا مثلا با خیال راحت دانلود کنم...اما مثل اینکه تو این مملکت از خیال راحت خبری نیست...تو سایتهای Rapid share و Mega upload و سایتهای مشابه که میرم میزنه که دانلود شما به حد خودش رسیده یا اینکه شما در حال دانلود یک فایل دیگه از این سایت هستید در حالیکه من از زمان راه افتادن ADSL یه دونه فایل هم از این سایتها دانلود نکردم...این که نمیشه ! اکثر فایل های دانلود هم تو همچین سایتهایی میذارن و این جوری به اکثر اونا دسترسی ندارم. میدونم این کار ISP هستش... می خواستم دوستان و اینترنت بازای حرفه ای راه حل "درست و عملی" دانلود از سایتهای "شیر" رو توضیح بدن بی زحمت.در ضمن یه چیزایی هم درباره vpn شنیدم اما اطلاعاتم درموردش دقیق نیست...و نمی دونم از کجا باید گیر بیارم.

2. دوستانی که به کامپیوتر و سخت افزار واردن، عیب نداره کامپیوتر و مودم من از صبح تا شب روشن باشه؟ مودمم از نوع usb و مارک corecess هست و بد داغ میکنه...

من تو زمینه سخت افزار حرفه ای نیستم ولی 24 ساعت روشن بوده و نسوخته و خراب نشده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

دوست من اسیاتک در بعضی از مناطق به دلیل این که مشترکین کمتری داره سرویسش خوبه ولی جاهایی که سرویس خیلی شلوغ باشه تمام پورت ها رو مسدود میکنه برای باز کردن این پورت ها شما احتیاج به یک vpn داری که شما رو به صورت مجازی وصلت می کنه به یک کشور مثل المان و شما میتونی از طریق این سرور پورتهای بسته رو باز کنی در واقع یک حفره ایجاد کردی در موردRapid share باید بگم سرعتش پایین هستش و این برای سرور اسیاتک هست که خیلی زد حال هستش همین طور در مورد اپلودش ولی سرعت دانلود درسته و شما در صورتی که از برنامه های مخصوص p2p استفاده کنی میتونی از حداکثر سرعت استفاده کنی در مورد سوال دومت هم باید بگم اره به مادربردت ضرر می زنه چون داره از تغذیه مستقیم مادر بردت استفاده می کنه در صورتی که موس شما هم از درگاه usp هست بهت توصیه می کنم زیاد از کامپیوتر استفاده نکنی منظورم به صورت شبانه روزی هستش

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

می خواهم درباه این سایت یه نظری بدید البته در باره سرویس ای دی اس الش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من حجمیش که اصلا ارزش نداره در مورد بدون محدودیت حجمی باید بگم که زده Share بعدشم با در نظر گرفتن مالیات و عوارض بر روی قیمت هاشون متوجه میشی که قیمتهاش با سپنتا مو نمی زنه در کل بد نیستش تنها یه چیزی توش برام جالب بود که ADSL و ADSL2 رو قیمت زده به نظر من در مورد adsl2 باید تعداد shaer کمتر باشه نسبت به معمولی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته اینو یادم رفت بگم این ماکس نت برای شهرستان تبریز هستش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا کسی نیست به ما جواب بده ؟
    راستی می تونم به نام خونه adsl بالاتر از 128 بگیرم هیچ راهی نداره ؟
    ممنونم دوستان که اینقدر جواب می دید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من تو منطقمون رو چک کردم به غیر شاتل که خودم دارم فقط و فقط پارس آنلاین می ده .
    این سرویس Wireless و Wimax هم چه قدر گرونه پول خون باباشونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •