فردا 256 نبود .
یه چفیه مشکی گردنم هست بچهای اونجا شناختن یه گرا بدن اشنا شیم .
فردا 256 نبود .
یه چفیه مشکی گردنم هست بچهای اونجا شناختن یه گرا بدن اشنا شیم .
اقا من دانشجوی کارشناسی هستم .
لطفا با شماره لطف کنین به سوالاتم جواب بدین ممنووووووووووووون
1- از حالا عضو فعال بسیج دانشگاه شم . 2 سال فعال باشم چقدر از سربازی کسر میشه ؟
2- کارشناسی ها شرایط بهتری دارند در اموزشی و خدمت ؟
3- اگر کارشناسیت مرتبط با کامپیوتر باشه و تخصص در زمینه ICDL و .. داشته باشی چقدر احتمال داره اداری بیفتی ؟
4- ایا مرخصی در سربازی جزو خدمت محسوب میشه ؟
5- اگه مرخصی نری امکان داره سربازیت زود تر تموم شه ؟
6- چقدر احتمال داره تو شهر خودت بیفتی ؟
7- و مهمترین سوالم اینه که میشه به جاری رفتن به سربازی 2 سال در یک جایی بدون حقوق کار کرد ؟؟؟؟؟؟ اینو چند جا دیدم یارو سرباز معلم هست یا اصلا تو بانک ها ی مربوط به نیروهای نظامی و .... کار کنید ؟؟؟؟این خیلی مهمه یکم توضیح بدین .
دوستان میدونم سوالاتم احمقانستاما به بزرگری خودتون ببخشیدددد......
سلام
از همه بابت راهنمایی هاشون ممنونم .
فردا باید برم اردکان یزد![]()
سلام دوستان
یک سوال مهمی که برام پیش اومده می خوام بپرسم راستش من دی 91 رفتم خدمت الان درست یک سال هست که خدمت می کنم 2 ماه هم کسری گرفتم و ثبت شده و در حال حاظر من در مرداد سال 91 ترخیص میشم حالا سوالی که اینجا پیش میاد اینه که اگه سال 93 خدمت رال 24 ماه بکن به ما هم شامل میشه یا نه خواهشا یک توضیح دقیق می خواستم در این زمینه
سلام.
۱. اینطور که بوش میاد قرار از سال ۹۳ کسری و اینجور چیزا رو جمش کنن، یعنی شما باید ۲۴ ماه فیکس خدمت کنی.
۲. آره، تو آموزشی باهاشون با احترام رفتار میکنن، مثلا افسرای با ادب تر و نرمال تر بهشون آموزش میدن. (البته خود دانشجو به این حد از شعور رسیده که هر جور رفتار کنی همونجور رفتار رو هم میبینی). توی یگان خدمتی هم چون درجه دارن باید مسولیت قبول کنن که این خودش برا بعضی ها سخته (البته به شانست هم بستگی داره که چه مسولیتی به تو بیافته)، ولی غالبا کارای یه سرباز عادی رو انجام نمیدن (که بیشتر فعالیت جسمی هست).
۳. اکثرا بچه های کامپیوتر توی قسمت های اداری میافتن ولی بسته به نیاز پادگان ممکن که جاهای غیر مرتبط هم بیافتن.
۴. بله.
۵. آره، همه رو جمع کنی بندازی ماه آخر یه دفعه استفاده کنی، اینجوری میشه گفت که زودتر تموم میشه.![]()
۶. بستگی به شرایطط داره (مثلا: متاهلی ،پدر نظامی یا فوتی، تحت پوشش کمیته، تک پسری و ... )، اگه شرایط هم نداشته باشی اون دیگه با خداست.
۷. آره. اصطلاحا به این میگن امریه. فقط کافیه تو همین فروم یه سرچ کنی.
نه خیر.
هر قانونی که وضع میشه فقط برای اون سربازانی که توی همون سال به بعد دفترچه پست کردن اعمال میشه.
یعنی شما غصه نخور. از خدمتت لذت ببر.![]()
میدونی چیه رفیق کاملا مطمئن هستی دیگه ما همون 21 ماه هستیم دیگه؟؟؟؟
من داره یک جاییم پاره می شهار پس خدمت کردم البته الان جای خوبیم ولی خدمت هست دیگه
![]()
اینم لا به لای جواباتون یه نگاهی بندازینتو تاپیکم سرچ کردم چیزی نیومد
![]()
آره داداش. نترس.
امروز برا یه بدبختی رفته بودم نظام وظیفه، این مدت که اونجا بودم n نفر اومدن همین سوال رو پرسیدن، نظام وظیفه میگفت اگه این داستان قطعی بشه از اعزامی های ۹۳ به بعد اعمال میشه. پس خیالت راحت. بقول معروف: شل کن و لذت ببر (نکته کنکوری).
Last edited by Open-Source; 21-12-2013 at 20:21.
بچه ها دیر شد لططفا جواب بدید شماره 4 یعنی چقدر کچل؟
Last edited by howhow; 21-12-2013 at 21:37.
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)