من زمانی که حجمی بودم همینطوری بود
من زمانی که حجمی بودم همینطوری بود
من سرویس 128 دارم ولی سرعتم 10کیلوبایته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در صورتی که خیلی بیشتر باید باشه
اگه به پشتیبانی بگم میتونن سرعتم رو درست کنن؟!
بالابردن سرعت مربوط به خودشونه یا از مخابرات باید انجام بشه؟!
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشترکين و متقاضیان جدید، اقدام به برگزاری قرعه کشی بی سابقه ای نموده و به برندگان اين قرعه کشی جوايز نفيسی به شرح زير اهدا نمايد :
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشترکين و متقاضیان جدید، اقدام به برگزاری قرعه کشی بی سابقه ای نموده و به برندگان اين قرعه کشی جوايز نفيسی به شرح زير اهدا نمايد : يک دستگاه پژو ٢۰۶
١۰۰ عدد نیم سکه بهار آزادی (طرح جديد)
١۰۰ عدد ربع بهار آزادی (طرح جديد)
اين قرعه کشی مربوط به آن دسته از مشترکين قديمی و کاربران جدید پارس آنلاین در سراسر کشورخواهد بود که در بازه زمانی ١ تا ٣۰ مهر ماه ١٣۹١ اقدام به تمدید يا خرید سرویس های شش ماهه و یا یکساله نمایند.
مشترکين فعلی که از ٢۵ شهريور ماه تا پايان زمان طرح فوق اقدام به تمديد سرويس های شش ماهه و يا يکساله می نمايند، نيز مشمول اين طرح خواهند بود.در این طرح به ازای هر ١۰/۰۰۰ تومان خرید از ابتدای عضويت تا کنون، یک امتیاز و به ازای هر ماه عضويت نیز یک امتیاز به شرکت کنندگان در قرعه کشی تعلق خواهد گرفت.
پس فرصت را مغتنم شمرده و از هم اکنون برای حضور در اين قرعه کشی بی سابقه و افزايش امتياز خود اقدام نماييد.
تاریخ قرعه کشی: ١٣ آبان به مناسبت عید سعید غدیر خم
شما می توانيد به منظور کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نماييد.
خوب باید چه کار کرد از 15 شهریور برای من این طور شده قبلا اینجوری نبود
سلام دوستان
امروز رفتم مخابرات منطقمون و یکم اطلاعات برای نحوه و شرایط ثبتنام گرفتم و فرم رو هم گرفتم و همه چی خوب و آماده بود برای ثبتنام
ولی چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله دارم و هنوز نصفش مونده(هم حجم و هم زمان)،غروب رفتم تا قراردادمو با پارس آنلاین فسخ کنم ولی 26 گیگ و 6 ماه از قراردادم مونده درحالی که برای فسخ قرارداد هیچ مبلغی رو بهم برنمیگردونند،حالا من موندم با پارس انلاین و این 26 گیگ حجم چیکار کنم،منی که الآن میخام بیام مخابرات
به نظر شما راه حل چیه؟چیکار باید بکنم؟
به نظر خودم دو تا راه وجود داره:
1- تمام 26 گیگ حجم رو تو همین دو سه روز بذارم رو دانلود و تمومش کنم که این خیلی دردناکه
2- یا اینکه رو یک خط دیگه سرویس بگیرم و از اونجایی که ما فقط یک خط داریم و اونم رو پارس انلاینه ، مجبورم که از جعبه تقسیم تلفن که رو دیوار خونمون وصله یه انشعاب از یکی از خطوط همسایگان بگیرم و مستقیم وصل کنم رو مودم،که نمیدونم این کار امکان پذیره یا نه و از لحاظ قانونی مشکل داره یا نه و موقع ثبتنام به مشکل برمیخورم یا نه؟
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
دوستان من امروز یه یک ماه 128 حجم 4 گیگ رو امتحانی گرفتم ببینم سرعتش چطوره. این تستی که بالا گذاشتم برای 256 بود و اینی که الان گرفتم برای 128 هست:
در کل فرق چندانی نداره. توی وب گردی هم زیاد فرقی نیست. (یه کم سرعت باز شدن صفحات کم شده که اون هم زیاد محسوس نیست)
عزیز من شما الان دو تا سرویس رو تست کردی. کدومش به نظرت به صرفه تره ؟
شبانه رایگان هاشون چطوره ؟ شبها سرعت و میزان دانلود چطوره ؟
شما مثل اینکه تهران هم هستید . کدوم سمت یا منطقه تهران هستید ؟
ممنون از توجهت.اما علت داره که من این سوال رو پرسیدم.یک ماه پیش تو ساعت رایگان دانلود کردم به اشتباه از حجمم کم کرد.بعد کلی تماس و اثبات اینکه مودمم رو ساعت دو نیم روشن کردم حجم رو برگردوندن.میگم اگه دوباره همچین اشتباهی سیستمشون بکنه.هیچ راهی برای اثبات اینکه دانلود در ساعت رایگان بوده ندارم.پس لطفا اگه کسی بلده چطور مودم ساعت دو خاموش روشن بشه بگه.تی پی لینک
بابا یه خط ADSL میخوای بگیری دیگه
انقد سخت نگیر
یه ماهه داری تحقیق میکنی
ولش کن بابا نهایتش ده بیست کیلوبایت اینور اونور میشه دیگه
پارس آنلاین کلاً شانسیه. اصلاً معلوم نمیکنه. یه نفر با 1 مگ ممکنه کمتر از یه نفر دیگه با 128، دانلود داشته باشه. من دانلود شبانه زیاد ندارم با 256 تقریباً روی 40 بود فکر میکنم. الان هم با 128 شب اوله امتحان نکردم هنوز ولی فکر کنم همین باشه یا 10 کیلوبایت کمتر![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)