راهی هست که بشه این اس ام اسی که آسیاتک قبل از پایان سرویس هر روز به مدت یک هفته میده رو کنسل کرد؟؟ اعصاب نمیزاره..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
راهی هست که بشه این اس ام اسی که آسیاتک قبل از پایان سرویس هر روز به مدت یک هفته میده رو کنسل کرد؟؟ اعصاب نمیزاره..
شمارش رو بلاک کن
دان استریمم را از 12 مگ به 4 مگ کاهش داده سرعت که زیاد نشده بلکه در حد کیلوبایت شده!
دقیقا درسته از من هم روی 12 بود الان بسته شده روی 4 چند بار هم قطع و وصل شد دیشب و اینجوری شد.
واسه من فرقی نداره حتی روی 20 مگ هم بذارن سرعتم بیشتر از 64 نمیشه.این احمقا پهنای باند کم اوردن فکر کردن کسایی که دان استریمش روی 12 مگ است سرعتشونم 12 مگه)))بخاطر همین دان اسریم رو کم کردند.
نه ولی خیلی پشت کارش خوبه برای من بعد از تمدید نکردن آسیتک تا -90 روز هر روز اس ام اس داد بعد از اون هر چند وقت یک بار اس ام اس میده دیگه
آقا امشب سرعت شبانه رایگان چند برابر شده.برای بقیه دوستان مخصوصا دوستان 10 و 12 مگی هم اینطوریه یا نه؟
سلام بچه ها با سرویس 512 محدود چقدر میشه شبانه گرفت؟
پاک شود..........
Last edited by hossein019940; 11-08-2014 at 07:02.
ما که از آسیاتک رفتیم بعد از درخواست تخلیه که صبح پنجشنبه دادم دیروز نامه تخلیهرو فرستادن البته با شکایت
منطقه ما که سرعت شبانه برای سرویس 256 32هست احتمالا برای 512 هم باید 50 تا 55 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)