تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1908 از 3347 اولاول ... 908140818081858189819041905190619071908190919101911191219181958200824082908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,071 به 19,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم

2. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این 4g با آنتن پره؟ حداقل سرعت 3g باید این باشه. یه چیز دیگه در مورد سیاست گذاری کلان مملکتمون اینه که انگار توی رودروایسی گیر کردن! یعنی سیاست اینه که حداکثر سرعت کاربر خانگی رو 128 تعیین کردن! و از اونور خود مخابرات که دست خودشونه سرعتای یه مگ و دومگ رو راحت میدن.همین باعث شده دست شرکتها در تضییع حق مردم باز باشه و اگه اون سرعت استانداردی که باید بدن ندن به مردم پاسخگو نیستن.یعنی خانه از پایبست ویرانه.آخه تو این عصر اطلاعات مردم قراره چه کاری با سرعتای بالاتر انجام بدن که با سرعتای پایینتر انجام نمیدن! شرکتام بخاطر حرف و آبروی خودشون نباید سر مردم کلاه بذارن که میذارن!
    به نظرم اتفاقن هنوز هم همون 128 ملاک عمله. یعنی هدف اینه که ضمن حفظ دسترسی واقعی مردم عادی به اینترنت با متوسط حداکثر 128 کیلوبیت، سرعت دسترسی مردم به شبکه رو بالاتر نشون بدن. اینم تو اهداف وزارت ارتباطات و برنامه‌های توسعه به شکل ضمنی وجود داره. از یه طرف یه قانون گذاشته شده که دسترسی مصارف خانگی (بخونید «مردم»)به اینترنت حداکثر 128 کیلوبیت باشه، از طرف دیگه هدف برنامه توسعه ایجاد دسترسی متوسط 2مگابیت برای مردم اعلام شده. نکته در اینه که تو این دومی بر خلاف اولی صراحتی درباره مورد دسترسی عنوان نشده ولی از شواهد امر اینه که دسترسی فقط به شبکه داخلی مبنای عملشونه. یعنی پهنای باند اینترنت رو ثابت نگه دارن و هم‌زمان شبکه داخلی (اعم از adsl و موبایل) رو گسترش بدن تا هر دو هدف با هم محقق بشه.

بنابراین تمام توسعه‌هایی که همین جنس که اتفاق افتاده تو این یکی دو سال گذشته فقط ظرفیت دسترسی به شبکه داخل کشور رو داره گسترش می‌ده.

4. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من حس می کنم ( البته نمی دونم چقدر درسته ) ایرانسل داره سرعتها رو محدود می کنه تا کیفیت شبکش بالاتر بره. چند روز پیش سرعتم کلا حول و حوشه 25 الان شده دور و بر 16.
    سرعت تک کانکشن مایکروسافت رو ببینید حدود 16 مگه برای این تایم روز غیر مترقبه هستش. معمایی شده چون از سایت اپل این سرعتو نمیده ( نکنه ایرانسل cdn راه انداخته برای خودش و این فایل رو داره از سرور داخلی میگیره به جای سرور خود مایکروسافت)

6. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم
    ورژن کاستوم چه تفاوتی با ورژن اصلیش داره؟ چه قابلیتهایی به ورژن مد شده اش اضافه یا کم کردن؟ یا واسه سازگاریش با اپراتورهای ایرانه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ربطی به سازگاری با اپراتورهای ایران نداره، اگر آنلاک شده باشه با همه اپراتور ها کار می کنه بدون نیاز به آپدیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من حس می کنم ( البته نمی دونم چقدر درسته ) ایرانسل داره سرعتها رو محدود می کنه تا کیفیت شبکش بالاتر بره. چند روز پیش سرعتم کلا حول و حوشه 25 الان شده دور و بر 16.
    سرعت تک کانکشن مایکروسافت رو ببینید حدود 16 مگه برای این تایم روز غیر مترقبه هستش. معمایی شده چون از سایت اپل این سرعتو نمیده ( نکنه ایرانسل cdn راه انداخته برای خودش و این فایل رو داره از سرور داخلی میگیره به جای سرور خود مایکروسافت)
    دانلود منیجر چی هستش؟
    با idm هم تست کردید؟

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

سرعت رو زده نامحدود یعنی چی؟؟؟؟

مرسی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

^^^ یعنی حداکثر سرعتی که دکل مخابراتی منطقه و گوشیتون میتونه ساپورت میکنه.

---------------------------

دوستان لطف میکنید سرعت سرور خارجی انگلیس یا آلمان رو بزارید؟

12. این کاربر از smit.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morteza_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من همون موقع شروع این طرح ها هم گفتم هدف از ارایه طرح هر گیگ صد تومن و دویست تومن فقط جذب مشتری و ترغیب خرید مودم هست وقتی هم چند صد هزارتومن دادی مودم دیگه مجبوری مشترک بمونی. پای خودشان بیشتر از این قیمت‌هایی که در طرح های شبانه میدانند در میاد که بخوان به منو شما بدن اینها چیزی جز سیاست های جذب مشتری و بازار یابی نیست.
    آخ چه حالی می ده این اینترنت به صورت ماهوره ای بشه و از کنترل این شرکت های مثل ایرانسل و همرا ه خارج شه و این دقل بازها و اون عوضی های پشت پرده برن گرشونو گم کنند وهمه مردم بتونند دسترسی راحت وبدون دزدی و از این جنگولک بازی ها نباشه
    اوفففففففف

14. 5 کاربر از morteza_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دانلود منیجر چی هستش؟
    با idm هم تست کردید؟
    این free download manger هست که کلا گذاشتم روی تک کانکشن،
    سرعت تک کانکشنم رو با این تست می کنم
    idm هم برای مالتی کانکشن

16. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •