همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم
همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم
به نظرم اتفاقن هنوز هم همون 128 ملاک عمله. یعنی هدف اینه که ضمن حفظ دسترسی واقعی مردم عادی به اینترنت با متوسط حداکثر 128 کیلوبیت، سرعت دسترسی مردم به شبکه رو بالاتر نشون بدن. اینم تو اهداف وزارت ارتباطات و برنامههای توسعه به شکل ضمنی وجود داره. از یه طرف یه قانون گذاشته شده که دسترسی مصارف خانگی (بخونید «مردم»)به اینترنت حداکثر 128 کیلوبیت باشه، از طرف دیگه هدف برنامه توسعه ایجاد دسترسی متوسط 2مگابیت برای مردم اعلام شده. نکته در اینه که تو این دومی بر خلاف اولی صراحتی درباره مورد دسترسی عنوان نشده ولی از شواهد امر اینه که دسترسی فقط به شبکه داخلی مبنای عملشونه. یعنی پهنای باند اینترنت رو ثابت نگه دارن و همزمان شبکه داخلی (اعم از adsl و موبایل) رو گسترش بدن تا هر دو هدف با هم محقق بشه.
بنابراین تمام توسعههایی که همین جنس که اتفاق افتاده تو این یکی دو سال گذشته فقط ظرفیت دسترسی به شبکه داخل کشور رو داره گسترش میده.
من حس می کنم ( البته نمی دونم چقدر درسته ) ایرانسل داره سرعتها رو محدود می کنه تا کیفیت شبکش بالاتر بره. چند روز پیش سرعتم کلا حول و حوشه 25 الان شده دور و بر 16.
سرعت تک کانکشن مایکروسافت رو ببینید حدود 16 مگه برای این تایم روز غیر مترقبه هستش. معمایی شده چون از سایت اپل این سرعتو نمیده ( نکنه ایرانسل cdn راه انداخته برای خودش و این فایل رو داره از سرور داخلی میگیره به جای سرور خود مایکروسافت)
![]()
ورژن کاستوم چه تفاوتی با ورژن اصلیش داره؟ چه قابلیتهایی به ورژن مد شده اش اضافه یا کم کردن؟ یا واسه سازگاریش با اپراتورهای ایرانه؟![]()
ربطی به سازگاری با اپراتورهای ایران نداره، اگر آنلاک شده باشه با همه اپراتور ها کار می کنه بدون نیاز به آپدیت
دانلود منیجر چی هستش؟
با idm هم تست کردید؟
^^^ یعنی حداکثر سرعتی که دکل مخابراتی منطقه و گوشیتون میتونه ساپورت میکنه.
---------------------------
دوستان لطف میکنید سرعت سرور خارجی انگلیس یا آلمان رو بزارید؟
آخ چه حالی می ده این اینترنت به صورت ماهوره ای بشه و از کنترل این شرکت های مثل ایرانسل و همرا ه خارج شه و این دقل بازها و اون عوضی های پشت پرده برن گرشونو گم کنند وهمه مردم بتونند دسترسی راحت وبدون دزدی و از این جنگولک بازی ها نباشه
اوفففففففف![]()
این free download manger هست که کلا گذاشتم روی تک کانکشن،
سرعت تک کانکشنم رو با این تست می کنم
idm هم برای مالتی کانکشن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)