منم خیلی وقت نامحدود دارم شما برای یوز شماره تلفن با کد وارد کن و برای پسورد هم پسورد adsl که مخابرات داده وارد کن درست میشه میتونی حجم که مصرف کردی رو ببینی
منم خیلی وقت نامحدود دارم شما برای یوز شماره تلفن با کد وارد کن و برای پسورد هم پسورد adsl که مخابرات داده وارد کن درست میشه میتونی حجم که مصرف کردی رو ببینی
ساعت سرور رو مخابرات هنوز تنظیم نکرده برا همین ساعت 3 ریست میشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و گفتن که اگه بیشتر از 25 گیگ در ماه استفاده کنین سرعت شما میشه 128 و این بخشنامه جدیده و منم گفتم شما اینکارو نمیتونین یه طرفه انجام بدید و من پیگیر شکایتم میشم و اونم گفت که به مسایل حقوقی آشنایی نداره و به هر حال این طرح اجرا شده
مخابرات دبه در آورده . آخه 25 گیگابایت در ماه به کجا میرسه . جالبه همون پول رو میگیرن ولی کم فروشی میکنن با ادامه این وضعیت این طرح و این مقدار ترافیک با این سرعت کم به هیچ دردی نمیخوره باید عوضش کنم مسخره اش رو در آوردن .کاش همه هماهنگ اعتراض کنن یا اینکه از مخابرات بکشن بیرون تا حساب کار دستشون بیاد.
داداش شما کدوم منطقه هستید
شرق تهران دوست عزیز
بفرمایید اینم جواب 195
با سلام احتراما طي بررسيهاي بعمل آمده از مركز ناك و مذاكره تلفني با جنابعالي,به اطلاع ميرساند باتوجه به اجراي طرح منصفانه,درهر ماه با رسيدن حجم دانلود خط مورد نظر به سقف معين,سرعت سرويس تقليل يافته,كه مجددا با شروع ماه جديد,سرعت به حالت اوليه بر ميگردد.
و منم درخواست تجدید نظر دادم و متن زیر رو ارسال کردم
سلام سقف حجم دانلود براي سرويس هاي نامحدود توي قرارداد قيد نشده و اين طرح به صورت يك طرفه و كاملا غير منصفانه و يه جانبه و قطعا غير قانوني و البته به سود مخابرات داره انجام ميشه و اين طرح باعث از دست رفتن اعتبار مخابرات در ميان يوزرها خواهد شد و من از شما درخواست دارم كه در كمال منطق و منصفانه به اين وضعيت رسيدگي كنيد چون اجراي اين طرح براي سرويسهاي نامحدود كاملا بي منطقي و دور از انصاف است ممنون
دوستان خواهشا پیگیری کنید اینا دارن این طرحو به ما تحمیل میکنن و این بی انصافیه و حق ما طبق قرارداد سرویس نامحدود هستش
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب رو گفتند. "ظاهرا" از واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات بود (چون احتمال میدم از اپراتورهای خود مخابرات تماس گرفته باشند). به هر صورت، هیچ توجیهی نداره و اتفاقا مخابرات استقبال میکنه از خالیشدن پورتهاش و فسخکردن قراردادهای نامحدود. حتا دارم فکر میکنم برنامهشونه برای کنسلکردن مسالمتآمیز این سرویسها و تشویق کاربرها به طرحهای حجمی و غیره. اگر دقت کرده باشید مدتهاست که دیگه این سرویسها رو نمیفروشند و ظاهرا یه جورهایی براشون دردسرساز شده. اگر از کاربرهای بقیهی سرویسدهندههای اینترنتی هم بپرسید (مثلا برای ساعتهای بهاصطلاح رایگان شبانه) محدودیتهای مشابهی هم اونجا وجود داره و حجم دانلود از یک سقف نانوشتهای که بگذره سرعتشون افت میکنه (اگر اینترنت قطع نشه!). من دقیقا نمیدونم این قانون خود مخابرات هست یا بهخاطر پیگیرینکردن خیلی از کاربرها این اتفاق عادی شده و به خودشون اجازه میدن علنا کمفروشی کنند. مسئول این کمفروشیها ما کاربرهایی هستیم که بیتفاوت از کنار این قضیه میگذریم. من دوباره به واحد پاسخگویی وزارت ارتباطات (یا همون سامانه 195) شکایت خواهم کرد و اگر ببینم ترتیب اثر خاصی داده نمیشه موضوع رو در سازمان بازرسی کل کشور مطرح میکنم (با شکایت الکترونیکی که در سایتشون هم ثبت میشه و بهطور بسیار جدی قابلپیگیری هست؛ موضوع شکایت: کمفروشی شرکت مخابرات - یا شرکتهای مشابه برای کاربرهای دیگه - در زمینهی سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود). بیتفاوت نباشیم. به این قانونهای مندرآوردی - یا بیقانونیهایی - که هدفشون فقط سوءاستفاده از کاربر و مشتری هست واکنش نشون بدیم. از همین مراجع قانونی که در اختیارمون هست استفاده کنیم، اطلاعات کسب کنیم، لااقل تلاش خودمون رو بکنیم. به دیگران هم اطلاع بدیم. برخلاف تصورهامون، و البته با وجود یه سری از واقعیتهای انکارنشدنی، مجراهای قانونی هنوز هم میتونن کمکمون کنند برای گرفتن حقمون.
چه سودی برای مخابرات داره که یوزرها پورتهاش رو خالی کنن و فسخ قرارداد کنن؟
والا همون موقع که سرویس نامحدود رو جمع کردن و به جاش سرویس من دراوردی غیرحجمی رو جایگزین کردن گفتن یوزرهای نامحدود قدیمی هم سال 95 در پایان قراردادشون سرویس نامحدودشون قطع میشه. مثلا اگر در آذرماه سرویس گرفته باشن از اذر قطع میشه که البته برای من که آبان بود قطع نشد و گفتم خوب حتما منصرف شدن ولی نمی دونم چرا نشد و حالا اینجوری بازی در میارن و رسما اعلام نمی کنن
به من در مورد مصرف منصفانه زنگ نزدن ولی صبر می کنم از سوم که وصل شده به سقف 25 گیگ برسه ببینم سرعت میاد پایین یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)