تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1908 از 2365 اولاول ... 9081408180818581898190419051906190719081909191019111912191819582008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,071 به 19,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام

مبارکه انشالاه به شادی گوش کنی

ولی کاش کیک پنل برای کامپ درست کنی که صدات خیلی تغییر میکنه
    سلام. مرسی ممنون از شما.
    متاسفانه نمیدونم کیک پنل چی هستش اگه ممکنه توضیحاتی چیزی باشه ارسال کنید چشم حتما براش میبندیم

2. این کاربر از trasilverspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان یه مشاوره میخواستم

سیستم فعلی که برای پرشیا استفاده میکنم این هست:

هد الپاین 145E
    کواک cadence 703
    ساب xbp121 کدنس
    امپ پایونر 6604

از صدای پخشم واقعا راضی ام، صدای نرم و شفاف و کریستالی خوبی داره. از بیس های ساب هم همینطور. چون بیشتر کیفیتی کار میکنم. ولی از باند عقب راضی نیستم. همچنین میخوایم استیج جلو رو بیارم توکار. راجع به تغییرات امپ هم کمکم کنید

ممنون از همگی

در آغاز فعالیت `RAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

عرض سلام به همگی دوستان من تازه به جمع شما اومدم
    یه سوالی داشتم از حمید اقا که تجربیاتشون در اختیارعلاقه مندان قرار میدند وکمک بزرگی هست با این تنوع محصولات نه چندان مرغوب بازاروجای تشکرویژه داره حمید خان
    (ts_c172prs)کامپونت پی ار اس پایونییر چطوره از لحاظ تفکیک صدا و
    قدرت ایا این هم خوانی وکارایی را دارد که هم پای یک کامپونت گلیدن استفاده شود
    با تشکر

5. این کاربر از `RAMIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام. مرسی ممنون از شما.
    متاسفانه نمیدونم کیک پنل چی هستش اگه ممکنه توضیحاتی چیزی باشه ارسال کنید چشم حتما براش میبندیم
    سلام
    حمید جان اینجا کاملا توضیح داده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونی با ام دی اف درست کنی برای استیج عقب
    زیر همون تخته که الان باندت نصبه
    به قول دوستم یه جعبه کیک بزاری زیر هر کامپت

- - - Updated - - -

سلام. مرسی ممنون از شما.
    سلام
    حمید جان اینجا کاملا توضیح داده

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=618723

میتونی با ام دی اف درست کنی برای استیج عقب
    زیر همون تخته که الان باندت نصبه
    به قول دوستم یه جعبه کیک بزاری زیر هر کامپت

7. 2 کاربر از alihadady1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام و درودی دیگر. دوستان عزیز متاسفانه بیشتر از 2 عکس نشد از مراحل نصب بگیریم چون خودم نبودم که ببینم مراحل رو و عکس براتون بگیرم.

واقعا صدای بسیار عالی داره این سیستم و خیلی خیلی عالی هستش. هم کیفیتی هم قدرتی. باز هم همچنان متشکر از حمید اقای عزیز.

سلام و مبارک باشه.
    به نظرم قبل از اینکه جای تویترهای عقب رو، رو تاقچه نهایی میکردی،بد نبود که اونها رو به صورت ضربدری و در گوشه ها و با زاویه های مختلف گوش میدادی و بهترین جای ممکن رو از نظر کیفیت صدا پیدا میکردی.
    اینطوری صدا تقریبا به شیشه عقب میخوره که مسلما تاثیر منفی رو کیفیت صدای تویتر داره

9. 5 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد باند Helix e69x چیه؟؟؟
    بعد تو باند های 718Ex و 6972 v2 و e69x بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و مبارک باشه.
    به نظرم قبل از اینکه جای تویترهای عقب رو، رو تاقچه نهایی میکردی،بد نبود که اونها رو به صورت ضربدری و در گوشه ها و با زاویه های مختلف گوش میدادی و بهترین جای ممکن رو از نظر کیفیت صدا پیدا میکردی.
    اینطوری صدا تقریبا به شیشه عقب میخوره که مسلما تاثیر منفی رو کیفیت صدای تویتر داره
    سلام
    فرارسیدن تاسوعای حسینی رو خدمت همه شما دوستان عزیزم تسلیت عرض میکنم،امیدوارم عزاداریهای همگی قبول درگاه حضرت ارباب اباعبدالله حسین (ع) و ماه منیر قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) قرار بگیره، ان شاءالله
    اتفاقا زءوس جان ،من هم به محمد جان این نکته رو گفتم.منتها ایشون چون کلاس دانشگاه داشتند مجبور بودن ماشین رو دست نصاب سپرده و فراوش کرده بودن به ایشون بگن که توتیر جاش داخل نیست و بیرون و گوشه ها نصب کنه،اما دیگه کار از کار گذشته بوده.حالا در آینده بهتره طاقچه رو عوض کنند و تویترها رو با پایه های زاویه دار در گوشه ها نصب کنند.
    سلام نظرتون در مورد باند Helix e69x چیه؟؟؟
    بعد تو باند های 718Ex و 6972 v2 و e69x بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟
    سلام
    تو 9*6 های بازار یکی از کیفیتی ترین هاس. البته ضعفش در توان کمش هست.
    اگر کیفیت محض میخواهید فقط E69X بعد از اون گلیدن MC609
    اگر کوبش دوست دارید 7158 جی وی سی 6975V2 و 6965V2
    718 رو اصلا نزدیکش هم نرو

12. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    فرارسیدن تاسوعای حسینی رو خدمت همه شما دوستان عزیزم تسلیت عرض میکنم،امیدوارم عزاداریهای همگی قبول درگاه حضرت ارباب اباعبدالله حسین (ع) و ماه منیر قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) قرار بگیره، ان شاءالله
    اتفاقا زءوس جان ،من هم به محمد جان این نکته رو گفتم.منتها ایشون چون کلاس دانشگاه داشتند مجبور بودن ماشین رو دست نصاب سپرده و فراوش کرده بودن به ایشون بگن که توتیر جاش داخل نیست و بیرون و گوشه ها نصب کنه،اما دیگه کار از کار گذشته بوده.حالا در آینده بهتره طاقچه رو عوض کنند و تویترها رو با پایه های زاویه دار در گوشه ها نصب کنند.

سلام
    تو 9*6 های بازار یکی از کیفیتی ترین هاس. البته ضعفش در توان کمش هست.
    اگر کیفیت محض میخواهید فقط E69X بعد از اون گلیدن MC609
    اگر کوبش دوست دارید 7158 جی وی سی 6975V2 و 6965V2
    718 رو اصلا نزدیکش هم نرو
    داش حمید من تو کرمانشاه هستم و ظاهرا باند هلیکس گیر نمیاد شما کسی رو نمیشناسی ازش خرید کنم؟؟
    بعد این امپر نیاز داره؟؟
    یه مدت بودن امپ استفاده کنم ضرری بهش نمیرسه؟
    Last edited by farid3sot; 23-10-2015 at 20:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام و مبارک باشه.
    سلام و درود. مرسی ممنون از شما. اتفاقعا سر همین موضوع با اقا حمید بحثی داشتیم. به نظر بنده اینجوری بسیار بهتره! چون اگر ضربدری باشه، مسلما صدای تویتر ها زودتر از کامپوننت های عقب به گوش میرسند و یک اختلاف نا چیزی خواهند داشت! البته این نظر شخصی خود بنده هستش. اما اینطوری امواج صدای تویتر ها با کامپ ها مخلوط میشن و یه طورایی با هم به گوش میرسن. البته همینطور هم که اقا حمید عرض کردند خود بنده برای نصب متاسفانه نبودم! در اینده هم کلا باید طاقچه رو عوض کنیم و طبق گفته ی یکی از دوستان کیک پنل هم در نظر داریم که ببندیم. بازم ممنون و متشکر از نظرتون.
    Last edited by trasilverspeed; 24-10-2015 at 00:26.

15. این کاربر از trasilverspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

داش حمید من تو کرمانشاه هستم و ظاهرا باند هلیکس گیر نمیاد شما کسی رو نمیشناسی ازش خرید کنم؟؟
    بعد این امپر نیاز داره؟؟
    یه مدت بودن امپ استفاده کنم ضرری بهش نمیرسه؟
    درود.با خود آقا حمید هماهنگ کنید برای تهیه این کالا.میتونید اینترنتی هم سفارش بدید که اگر مایل بودید ادرس فروشگاه رو براتون بفرستم که خودمم از همونجا اینترنتی خرید کردم.اینجا نمیشه ادرس داد.

نه مشکلی هم برای پخش و اسپیکر بوجود نمیاد خیالتون راحت.بدون امپلی فایر که اسپیکر اصلا تحت فشار نیست.

ولی براش امپلی فایر پیشنهاد میشه که ببندید.حجم صداش با امپلی فایر برای طیف گسترده عموم کافیه.صداش کامل اتاق پرشیا رو پر میکنه.با امپلی فایر هم تو ولوم های بالا دیستورت شدن صدا رو نداری هم اینکه حجم صدای بدون دیستورت و کیفیت صدای این اسپیکر افزایش پیدا میکنه. امپلی فایر پایونیر 3602 یا کنوود 527 کافی هست برای این اسپیکر (ارزونترین گزینه های مناسب این اسپیکر)

17. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •