دوستانی که شاتل دارین چرا speedtest نمیزارین؟
چند تا speedtest بزارین ما وسوسه بشیم از این اندیشه جمع کنیم بیایم شاتل دیگه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که شاتل دارین چرا speedtest نمیزارین؟
چند تا speedtest بزارین ما وسوسه بشیم از این اندیشه جمع کنیم بیایم شاتل دیگه!![]()
شاتل
لاهیجان مشکل پهنای باند داره که سرعت 120 هست
وگرنه تا 250 هم میرفت
تو بقیه شهرستان ها همچین مشکلی نیست !!!!!واسه همه روی 250 هست !
250 KB/s
از یه طرف وسوسه میشم این اندیشه ی لعنتی رو جمع کنم شاتل بگیرم
از یه طرف میدونم که حجمی شاتل رو دو روزه تموم میکنم، نامحدودشم دو روزه محدودم میکنن احتمالا،
قیمت حجم اضافشم خیلی احمقانست، اگه 128 3 گیگ داشته باشی حجمت که تموم شد به جای اینکه 3 گیگ دیگه حجم بگیری (۱۳٫۵۰۰ تومان) میتونی یه ماه دیگه تمدید کنی (۱۳٫۹۰۰ تومان)!!
ساعت رایگان مخابرات از 1 شب تا 7 صبح هستش دوست عزیز
اگه از خود مخابرات گیلان سرویس گرفتی برو به این ادرس البته خود مخابرات نه ضحی کیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی ضحی کیش نداره؟... من 256 محدود گرفتم / یک ماه 4 گیگ/ سرعت دانلودش روزها خیلی خوبه / متوسط 150 هست ولی شبها بین 20 تا 30 هستش فقط من یه مشکلی که دارم احساس میکنم حجمم زود تموم میشه مثلا اگه برم یه مطلبو تو گوگل سرچ کنم دو سه تا صفحه معمولی باز میکنم 7 یا 8 مگ کم میشه ... کسی این مشککل رو داره؟؟؟؟
البته اینو بگم که الان خود مخابرات اینترنت می ده و کیفیتش هم مورد قبول هستشا دیگه نه رو پورت اندیشه نه ضحی کیش می شه مستقیم از مخابرات گرفت
سرویس جدید مخابرات رو چه شرکتی ارائه میده؟ خودشون یا باز یه شرکت دیگه؟
Last edited by sajadgoal88; 28-01-2014 at 22:27.
این نرم افزار رو نصب کن تا بتونی رو ورودی و خروجی هات کنترل داشته باشی: NetBalancer
ممکنه به نظر بیاد زود تموم میشه اما واقعا همینه. حجم صفحه ها بالا هست.
منم همين سرويس دارم 5 /6 مگ براي چند سايت طبيعيه
سرعت دانلود شبانت خوبه من شب تا صب ميزارم 50 مگ دانلود ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)