تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1908 از 3195 اولاول ... 908140818081858189819041905190619071908190919101911191219181958200824082908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,071 به 19,080 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

حالا کسی آپدیتشو برای دانلود سراغ نداره . چون من نمی تونم بدم بیرون . مشکل پول نیست . یه چیزدیگست . در ضمن حجم آپدیتم مهم نیست
    دوست عزيز آپديت كنسول ونصب firmware جديدتر بصورت نرم افزاري انجام نميشه و و در واقع منظور از آپديت فلش كردن درايو دستگاه شما بصورت سخت افزاريه كه كنسولتون بايد باز بشه و درايوش رو توسط كامپيوتر و با نرم افزارها و روش هاي مربوطه فلش كنيد.اگه خودتون توناييش رو داريد آموزشهاش روي سايتهاي مختلف هست(ارزش ريسك كردن نداره چون در صورت اشتباه به كنسولتون آسيب ميرسه و كار مشكليه)
    اگه نه بديد بيرون ويه جاي مطمئن كه براتون ورژن جديد ixtreme firmware رو بريزن كه هزينه معقولش هم 10 ت هست.

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

ممنون از اطلاعاتون.
    ما هم مرض نداشتيم ولي خميرش خراب شد كه از نو زديم.
    پيچها رو هم شل و سفت كردم ولي نشد.راهنمايي نداريد؟
    heatstink ها رو هم سفت نبستم.احتمالش هست كه بردم خراب شده باشه كامل؟مرسي.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    كممممك...!

2. این کاربر از TFK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتون.
    مگه ماستهاي شما كپك ميزنه؟
    احتمالیو که میدم اینه که شما زمانی که میخوای یک heatSink رو از یک Chipset جدا کنی به خاطر چسبندگی ای که این سیلیکون ها داره میتونه کمی جدایی بین Board و چیپست انداخته باشه.

راستی نگفتی Error دستگاه چیه ؟
    حالا کسی آپدیتشو برای دانلود سراغ نداره . چون من نمی تونم بدم بیرون . مشکل پول نیست . یه چیزدیگست . در ضمن حجم آپدیتم مهم نیست
    این Update خیلی کاره سختیه و ریسک بالایی هم داره. بیرون بدید خیلی بهتره.
    Last edited by SamGun; 04-10-2010 at 19:59.

4. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه من چند بار سیستممو خودم آپدیت کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آخه من چند بار سیستممو خودم آپدیت کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد

دوست عزیز منظور دوستامون اپدیت داشبورد نبوده اپدیت فریم ویر هست
    که کار شما نیست
    هزینش هم ۶ تومن هست

ممنون از اطلاعاتون.
    مگه ماستهاي شما كپك ميزنه؟
    موقه باز یا بسته کردن خیلی فشار نیوردی؟ که برد تاب برداشته باشه؟
    Last edited by joykiller360; 04-10-2010 at 22:30.

7. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

دوست عزیز منظور دوستامون اپدیت داشبورد نبوده اپدیت فریم ویر هست که کار شما نیست

موقه باز یا بسته کردن خیلی فشار نیوردی؟ که برد تاب برداشته باشه؟ هزینش هم ۶ تومن هست
    چرا فکر کنم دلیلش همین باشه....چیکارش می کنن اگه بدم بیرون برام درستش کنن؟
    خودم نمیتونم کاریش کنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چرا فکر کنم دلیلش همین باشه....چیکارش می کنن اگه بدم بیرون برام درستش کنن؟
    خودم نمیتونم کاریش کنم؟
    معمولا اول میان با اهم متر مسیر های مختلف رو تست میکنن که ببینن ترک موئی نداشت باشه یا BUS اش قطع نشده باشه بعدش هم

فکر میکنم با سشوار صنعتی با گرما صافش میکنن. که البته تاپ برداشتن بورد هم تو مدت زمان طولانی اتفاق میوفته نه در 5 دقیقه !!

چون مثلا شما میای پیچ یک قسمت رو سفت میبندی و جای دیگه رو شل و همین در مدتی که کار میکنه و سیستم گرم و سرد میشه باعث

میشه بورد کمی انحنا پیدا کنه.

بد بختی بورد های 360 هم همگی 3 لایه هستن و استحکام کافی ندارن.

10. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

معمولا اول میان با اهم متر مسیر های مختلف رو تست میکنن که ببینن ترک موئی نداشت باشه یا BUS اش قطع نشده باشه بعدش هم

فکر میکنم با سشوار صنعتی با گرما صافش میکنن. که البته تاپ برداشتن بورد هم تو مدت زمان طولانی اتفاق میوفته نه در 5 دقیقه !!

چون مثلا شما میای پیچ یک قسمت رو سفت میبندی و جای دیگه رو شل و همین در مدتی که کار میکنه و سیستم گرم و سرد میشه باعث

میشه بورد کمی انحنا پیدا کنه.

بد بختی بورد های 360 هم همگی 3 لایه هستن و استحکام کافی ندارن.
    ممنون.
    در واقع ايكس باكس مال يكي از دوستانم بود كه مي خواست براش سرويسش كنم و كاملا سالم بود كه البته منم سرويسش كردم!!!!!!!!
    به اسم جاسپر خريده بود منم اول دقت نكردم ولي بعدش فهميدم كه بردش جاسپر نيست و با يه دسته دو عوضش كردن و بهش انداختن.
    الانم كنسول ارور 0110 ميده (سه چراغ چشمك زن) كه فكر كنم به خاطر رم باشه ومنم راجع بهش اطلاعاتي ندارم....ممنون ميشم اگه كامل راهنماييم كنيد .
    كه اصلا ميتونم كاريش بكنم يا نه!

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قیمت بهترین نوع XBOX در داخل ایران الان چنده ؟
    مدلی که اکثر شماها دارید رو میگم...

راستی دوستان یکم از لحاظ فنی برام عجیبه یه کنسول که سال 2005 ساخته شده یعنی انقدر چیپست گرافیکیش قویه که میتونه جدیدترین بازیهای روز رو اجرا کنه ؟ و دیگه اینکه دقیقا کنسولها چطور عمل میکنند .. بازیهای روز رو چطوری با گرافیک واقعیشون میتونند نمایش بدند؟

سوال بالا با توجه به عدم آگاهی من به کنسولها و عدم تجربه کاری باهاشون پرسیده میشه (جز PS2 )

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

راستی دوستان یکم از لحاظ فنی برام عجیبه یه کنسول که سال 2005 ساخته شده یعنی انقدر چیپست گرافیکیش قویه که میتونه جدیدترین بازیهای روز رو اجرا کنه ؟ و دیگه اینکه دقیقا کنسولها چطور عمل میکنند .. بازیهای روز رو چطوری با گرافیک واقعیشون میتونند نمایش بدند؟

سوال بالا با توجه به عدم آگاهی من به کنسولها و عدم تجربه کاری باهاشون پرسیده میشه (جز PS2 )
    مدلهاي ايكس باكس از نظر سخت افزاري با هم هيچ تفاوتي ندارند و اختلاف قيمت انواع مدل هاي ايكس باكس به خاطر وسايل جانبيشونه(مثل هارد.كابل HDMI و ...) بهترين مدل اليت Elite هستش كه قيمتش بين 310 تا 330 هستش و به صرفه ترينش هم مدل آركيد Arcade هست كه تقريبا 270 قيمت داره.
    كنسول هاي بازي مثل ايكس باكس و پلي استيشن 3 پردازنده هاي گرافيكي نسبتا قوي اي دارن. اما دليل اصليش اينه كه اين كنسول ها فقط براي بازي ساخته ميشن و هماهنگي لازم بين قطعات مختلفشون وجود داره و بازيسازها با توجه به ظرفيت اين كنسول ها بازيها رو طراحي ميكنند.بازيهايي كه شايد در كامپيوتري با پردازنده گرافيكي با قدرت دو برابر هم به بهترين نحو اجرا نشه.

براي اعداد و ارقام دقيق به اين پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه كنيد.

14. 5 کاربر از TFK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

بهترین مدل که همون Elite باشه حدود 350 تومنه!

راستی دوستان یکم از لحاظ فنی برام عجیبه یه کنسول که سال 2005 ساخته شده یعنی انقدر چیپست گرافیکیش قویه که میتونه جدیدترین بازیهای روز رو اجرا کنه ؟
    والا این برای خودمون هم عجیبه!!

و دیگه اینکه دقیقا کنسولها چطور عمل میکنند .. بازیهای روز رو چطوری با گرافیک واقعیشون میتونند نمایش بدند؟
    من با یه سری مقایسه جواب سوال شمارو میدم :

ببینید اگر بخوایم بازیهای کنسول را با PC مقایسه کنیم باید گفت از نظره گرافیک معمولا فرقی باهم ندارن ولی از لحاظ رزلوشن بازیهای کنسولی اکثرا رزلوشن 720p دارن که خوب در یک PC در اصطلاح High End رزلوشن به مزاتب بیشتر ازین خواهد بود! همچنین سرعت فریم در بازیهای کنسولی معمولا از 30 فریم شروع و به 60 فریم محدود میشه ولی در یک High End PC با توجه به سخت افزار قدرتمندش بحث فرق میکنه!

در کل بازیسازان با توجه به سخت افزار کنسول ها که محدودیت دارن میان و با کاهش رزولوشن و بافتها سعی میکنن استخوان بندی گرافیک بازی را حفظ کنن و با کلک رشتی های مختلف از سخت افزار کنسول ها بهترین استفاده را ببرن.
    Last edited by shab_2008; 05-10-2010 at 00:00.

16. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •