@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس ببخشید
خاستم سوال بپرسم پس فورجی سبزوار به کجا رسید از اواسط بهمن ماهم گذشتیم ولی هیچ خبری نشد ؟قرار نیس هنوز حالا حالاها راه بیوفته ؟
ممنونم مهندس حواب بدین![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس ببخشید
خاستم سوال بپرسم پس فورجی سبزوار به کجا رسید از اواسط بهمن ماهم گذشتیم ولی هیچ خبری نشد ؟قرار نیس هنوز حالا حالاها راه بیوفته ؟
ممنونم مهندس حواب بدین![]()
کرمان نیم ساعتی هسته که وارد عصر حجر شده 2g هم کلا قطعه
من این طرح هارو استفاده نمی کنم که شکایت کنم از ایرانسل ولی واقعا چرا شما و دوستان شکایت نمی کنید توی سایت .ir195 واسه این آنتن پریدن و قطع شدن روی بسته نیم ساعته؟؟ بی تاثیر نیست مطمن باشید
کلا ایرانسل از دیشب تو کرمان قاطی کرده. دیشب که حتی برنامه ایرانسل من هم از دسترس خارج بود و حتی با کد دستوری هم نمیشد بسته خرید چندین بار هم تا حالا آنتن خود به خود برای من پریده که به زور روشن خاموش کردن گوشی و ... وصل میشه ولی دوباره میپره در کل فعلا که امکان تماس و اس ام اس هم از بین رفته دیگه اینترنتش بماند!
سرعت 4g و 3g ایرانسل در بروجرد هم افتضاح شده. کلا تا دو سه روز بعد انتخابات باید قید اینترنت رو زد!!![]()
من همون موقع شروع این طرح ها هم گفتم هدف از ارایه طرح هر گیگ صد تومن و دویست تومن فقط جذب مشتری و ترغیب خرید مودم هست وقتی هم چند صد هزارتومن دادی مودم دیگه مجبوری مشترک بمونی. پای خودشان بیشتر از این قیمتهایی که در طرح های شبانه میدانند در میاد که بخوان به منو شما بدن اینها چیزی جز سیاست های جذب مشتری و بازار یابی نیست.
تا اونجایی که من یادم میاد همیشه بهمن ماه اینترنت ایران زباله میشه !! البته دم انتخابات هم همینطور !!
سلام دوست عزیز.این 4g با آنتن پره؟ حداقل سرعت 3g باید این باشه. یه چیز دیگه در مورد سیاست گذاری کلان مملکتمون اینه که انگار توی رودروایسی گیر کردن! یعنی سیاست اینه که حداکثر سرعت کاربر خانگی رو 128 تعیین کردن! و از اونور خود مخابرات که دست خودشونه سرعتای یه مگ و دومگ رو راحت میدن.همین باعث شده دست شرکتها در تضییع حق مردم باز باشه و اگه اون سرعت استانداردی که باید بدن ندن به مردم پاسخگو نیستن.یعنی خانه از پایبست ویرانه.آخه تو این عصر اطلاعات مردم قراره چه کاری با سرعتای بالاتر انجام بدن که با سرعتای پایینتر انجام نمیدن! شرکتام بخاطر حرف و آبروی خودشون نباید سر مردم کلاه بذارن که میذارن!
Last edited by pooya777; 06-02-2016 at 09:41.
اینارو باید استفاده کرد یا اونایی که صفحه 1900 گفتین؟ شماره ورژنشون با هم فرق داره.باید قبل از آپدیت آنلاکش کرد؟ بهتره آپدیت کنیم یا نه؟ بخاطر مشکلات احتمالیش؟
آخرین ورژن اینه اما ظاهرا مد شده و کاستمه اما اینی که نقل قول کردی کاستم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم ترین ویژگی ورژن 22 مشاهده پارامترهای سیگنال داخل خود مودمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)