همون ستاد فرماندهی کل سپاه همون دیگه....
کجا میشه گرفت .البته خاتم اینترنتی ثبت نام کردم .ولی بسیج ندارم قبول نکردن فکر کنم
همون ستاد فرماندهی کل سپاه همون دیگه....
کجا میشه گرفت .البته خاتم اینترنتی ثبت نام کردم .ولی بسیج ندارم قبول نکردن فکر کنم
اگه قبول میشد به جای ستاد فرماندهی کل سپاه توی برگه سفیدتون میزد قرارگاه خاتم الانبیا ولی باز پیگیری کنید ایشالا بشه
همینم راضیم خداییش .حالا اینور اونور یه امار میگیرم ببینم کجا نیرو میخواد. از بچهایی که اومدن اونجا پرسو جو میکنم
شما شرایطش رو داری فقط باید بری تئی سایت خاتم ثبت نام کنی اگه نیاز داشتن باهات تماس میگیرن
البته واسه برج 12 یا 2 هست دیگه
الان من 1 دی اعزامم برای اول اسفند ثبت نام کنم .
..............
سلام من قبلا ۶ ماه خدمت کردم اول دی دوباره میریم آموزشی(ارگان نیروی انتظامی)دوباره بهم لباس و پوتین میدن یا اونایی که تو آموزشی قبل بهم دادن باید با خودم ببرم؟
سلام دوستان
منی که واسه معافیت پزشکی اقدام کردم تو سال 92 اگه معاف نشم و اعزامم بخوره 2/93 باید 24 خدمت کنم؟
من میتونم به شما تضمین کنم که در صورت اعزامی در 93 طبق قانون مصوب 93 شما باید 24 ماه خدمت کنید،چون در صورتی که قانون 24 ماه خدمت اسفند 93 هم تصویب بشه(که با روند سیر نزولی موالید حتما میشه)شما هم مشمول قانون جدید میشید.ملاک اعمال قانون برای مشمول سال اعزام میباشد
یعنی من با این گواهی که دارم میتونم به پادگان بدم که دیگه آموزشی نرم؟؟ آخه شنیده بودم امسال دیگه قبول نمیکنن این گواهینامه هارو
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)