سلام کسی شماره پشتیبانی اسیا تک را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از این شماره 021.1544
این میگه در شبکه نیست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام کسی شماره پشتیبانی اسیا تک را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از این شماره 021.1544
این میگه در شبکه نیست
1544 بدون کد بگیرید یا 02182144000
آقا ما هم حماقت کردیم و همین کار رو کردم. اینترنت پرسرعت!! چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 12 گیگ درماه از شرکت مزخرف آسیا تک زن گرفتم. خیلی داغونه. اکثر اوقات سرعت از 20 کیلوبایتم بالاتر نمیره! بیشتر اوقات حتی سرعتش روی 10 کیلوبایته. تو باز کردن صفحاتم مونده. چه برسه همزمان دانلود کنه و صفحه وا کنه. مجبور شدم شکایت کنم ازشون. گرچه میدونم بی فایده ست تو این مملکت و این ها دم کلفت تر از این ها هستن. الانم مجبورم یه هفته نشده قید اینو بزنم برم یه سرعت بالاتری بگیرم. حداقل منو عذاب نده.
منم می خواستم نامحدود بگیرم آنم 1 مگ ولی نمایندگی بهم گفت نگیر که جالب نیست .گفتم چرا ؟؟؟گفت سرعتت خیلییییییییییی می یاد پایین ما هم نگرفتیم
سلام
من اینترنتی ثبت نام کردم وکلا تمام کارهامو از طرف خود شرکت اصلی برام انجام دادن. الان میخوام تخلیه کنم نگه بیا اینجا ورقه امضا کن!!!!!!!
من که هنوز 5 روز از اینترنتم نگذشته میخوام تخلیه کنم.
راستی میتونم برم MDF شهرمون از اونجا بگم برام تخلیه کنن؟ خط خودمه نمی خوام ADSL داشته باشم![]()
فقط باید از شرکت اقدام کنید.مخابرات وظیفه نداره بدون اجازه شرکت کاری کنه مسئولیت داره براشون.
شماره مشتری داشتی؟یا نماینده؟
سلام
نه نماینده که نداشتم. خودشون مستقیم برام انجام دادن.
به نماینده شهرمون گفتم گفت خودشون انجام میدن کاراشو به ما ربطی نداره.![]()
ازسایت اطلاعاتت رو وارد کردی و ثبتنام کردی؟
خوب اگه اینطوری منم درخواست دادم همزمان تو همون روز که چهارشنبه بود شکایت هم کردم که کارم زودتر انجام بشه ازهر دو طرف به آسیاتک فشار بیارن اوندفعه یعنی پارسال تخلیه خواستم بکنم برگه نخواستن ازم الانم بخوان میدونم باهاشون چیکار کنم.اصلا برگه بهش نمیدم بعد از دو هفته هم درخواست تجدید نظر میدم که خود سازمان بیاد داخل که حسابشونو برسه
Last edited by hossein019940; 08-08-2014 at 10:41.
اره
بابا سگ مخابرات شرف داره به اسیاتک. مخابرات داشتم اصلا انجوری نبود. خدایی داره دیگه میان رو اعصاب. بابا یه هفته نشد adsl ازشون گرفتیم.
من 2.5سال دوران - 2سال کایر- 1.5 مخابرات بودم. اسیاتک هم 7 روز
الان دانلودم تو همه ی فایلها و سایتها اینجوریه!!!!!!
256 نامحدود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)