ممنونم حمید جان.از ساب باکس فابریک گلیدن هم عکس گرفتم که مشاهده می کنید.![]()
ممنونم حمید جان.از ساب باکس فابریک گلیدن هم عکس گرفتم که مشاهده می کنید.![]()
Last edited by mehransep; 19-10-2015 at 19:33.
درود خدمت تمامی کاربران عزیز
اون پخش 145 ای که دیدید مدل 145e نبوده.مدل CDE-SXM145BT بوده (دو مدل مختلف هستند).بله پخش های آلپاین چه قدیمی و رده پایین چه رده بالا همشون دمو دارن که فکر کنم فعال کنی ببینیشون سریع غیر فعال میکنی
------------------------------------------------------
چندتا نکته در مورد پخش های آلپاین:
در مورد ریموت پخش آلپاین اگر فرامین رو به خوبی انجام نمیده: باتریشو در بیارید و روی موکت هر دو طرفش رو یه خورده مالش بدید بعد دوباره ببندیدبعدش ببینید ریموت چقدر عالی عمل میکنه.اون عمل نکردن درست به خاطر باتری هست.
همچنین علاوه بر محدودیت 100 موزیک در هر فولدر در حالت USB تعداد کل فولدر ها هم محدودیت داره فکر کنم حدود 100 تا باشه مثل موزیک.یعنی بیش از 100 فولدر رو نمیشناسه (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم همین 100 بود).تو حالت DISC این محدودیت ها وجود نداره.
تو حالت USB هم ترتیب خوندن بر اساس زمان رایت اون دیتا روی فلش هست که هر کدوم زودتر روی فلش ریخته شده باشه خونده میشه و بر اساس ترتیب حروف الفبا نیست (بر خلاف حالتی که CD بذاریدب خونه) که فکر کنم تو خیلی از پخش های دیگه هم همین حالتی هست حالا بعضی ها تنظیم دارن برای این مورد ولی الپاین تنظیمی براش نداره. یه برنامه هست به اسم FatSorter که با این میتونید ترتیب فولدر ها رو بر اساس الفبا داشته باشید.
دوستان گل تشکر بابت عکس های زیبا از قطعات سیستمون.مبارکتون باشه.![]()
Last edited by SaЁeD; 19-10-2015 at 20:58.
سلام و درودی دیگر. دوستان عزیز متاسفانه بیشتر از 2 عکس نشد از مراحل نصب بگیریم چون خودم نبودم که ببینم مراحل رو و عکس براتون بگیرم.
واقعا صدای بسیار عالی داره این سیستم و خیلی خیلی عالی هستش. هم کیفیتی هم قدرتی. باز هم همچنان متشکر از حمید اقای عزیز.
![]()
ماشالا عالیه عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه و یه عمر بکوبه براتون
- - - Updated - - -
ماشالا عالیه عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه و یه عمر بکوبه براتون![]()
سلام دوستان عزیز.من چندسال پیش آقا حمید گل لطف کردن و ست زیر رو برام تهیه کردن:
Head Unit: Kenwood 8019 bt
Amp : Jvc ar-8004
comp:mxc165 برای استیج جلو
و co 609 برای استیج عقب
کیفیت صدای واقعا خوبی داشتم.امروز بعد چندسال ساب گلیدن rs 12 رو باز زحمت دادیم به حمید جان و واسمون تهیه کردن تاخیر در خریدمم بیشتر بخاطر مسال تحریم بود و قاعدتا محصولات گلیدن موجود نبود.باکسشم آقا وحید زحمت کشیدن که همتون میشناسینش.باکسو با حجم 55 لیتر و تیون 37 درست کردیم.حجم صدا بقدری بالاست که آینه جلو ماشینم ده سانت بالا پایین میشه.واقعا گلیدن حرف نداره...دست آقا حمیدم درد نکنه که دلسوزانه مشاوره میدن همیشه و زحمت تهیه ی این ست رو کشیدن.جاداره همینجا ازشون تشکر کنم.چندروز دیگه ایشالا چندتا عکس و یه کلیپ از سیستمم میزارم حتما...
بدرود
خیلی خیلی ممنون از شما ❤
سلام امیر حسین جان
اگر ممکنه اسم قطعات و مشخصات قطعاتی که واسه سیستمت تهیه کردی رو یه توضیحی در موردش بده ممنون![]()
سلام (با اجازه حمید آقا مدیر انجمن )
این باند هلیکس e69x رو 2/3 ماه پیش از خوده حمید آقا خریدم ولی الان چون کامپونت بستم دیگه لازم ندارم.
اگه کسی لازم داره توی pv اعلام کنه.
![]()
سلام
مبارکه انشالاه به شادی گوش کنی
ولی کاش کیک پنل برای کامپ درست کنی که صدات خیلی تغییر میکنه
سلام
البته بنده از نمایندگی هلیکس براشون تهیه کردم خودم که فروشگاه ندارم.اشتباه برداشت نشه.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)