بله. برداشتن
droid4x
بله. برداشتن
droid4x
نمیدونم ایرانسل پیش خودش چی فکر میکنه اول میاد مشتری جذب میکنه بعد با برداشتن تعرفه های مناسب فقط دنبال چاپیدن مصرف کننده است! فکر نمیکردم اینقدر سریع تعرفه های 5 گیگ روزانه و بیست گیگ شبانه رو برداره! اینجا ایرانه و به هیچ جام پاسخگو نیستن! حالا یه سوال دارم دوستان.اگه یه بسته یه ساله فعال کنیم میتونیم همزمان یه بسته سه ماهه یا شش ماهه دیگه هم فعال کنیم.یکی از دوستان که در مورد بسته های روزانه و ساعتی گفت میشه.ممنون میشم جواب بدین.
بله میشه
Sent from my LT25i
از دیشب تا حالا سرعت دانلود افتضاح شده یعنی به یک دهم سرعت قبل رسیده. بقیه همچین مشکلی دارند؟![]()
برای من هم افت کرده
سیگنالم تغییر نکرده از آپلودم مشخصه اما دانلود تا چند روز پیش 25 مگ بود قبلشم که پهنای باند 10 مگاهرتز شد یکی دو روز رفت روی 45 مگ
![]()
Last edited by ak313; 05-02-2016 at 12:26.
خیلی ها از جمله خود من به خاطر همین طرح های شبانه و روزانه 5 گیگ مودم خریدن...![]()
از دیشب سرعت منم افت کرده adsl داشتم که اونم دیشب کلا غیرفعال شد
به محض اینکه سرعت دانلود به بیشتر از 80-100 میرسه خود به خود قطع میشه. تا عصر خوب بود اما حالا اینطوری شده. دو تا طرح 30 دقیقه ای حروم شد.
اه چقد سرعت ایرانسل اومده پایین صفحه ها دیر باز میکنه سرعت لود هم اومده پایینحیف پولم که به مودمش دادم اه اه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس ببخشید
خاستم سوال بپرسم پس فورجی سبزوار به کجا رسید از اواسط بهمن ماهم گذشتیم ولی هیچ خبری نشد ؟قرار نیس هنوز حالا حالاها راه بیوفته ؟
ممنونم مهندس حواب بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)