لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدید
از بوفه،امکانات،مسیر و....
لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدید
از بوفه،امکانات،مسیر و....
سلام
کسری در حین خدمت رو چطوری میشه گرفت یا به عبارتی به چه دلایلی در حین خدمت کسری میدن؟![]()
به این چیزا ربطی نداره. اگه رو برگه نوشته باشه امریه دار یعنی موافقت شده و اگه ننوشته باشه یعنی موافقت نشده
اول در مورد مسیر پادگان بگم اگه با مترو برین از ایستگاه اتمسفر تا پادگان یکم مسیر زیاده تا پادگان شاید 20 دقیقه پیاده روی داشته باشه تا پادگان راحترین راه اینه از آرادی تاکسی سوار شید رو به رو پادگان پیاده شید.
اگه ماشین شخصی هم دارید اونجا خودش پارکینگ داره شبی 300 تومن.
در مورد تقسیم اونایی که محل پذیرششون مشخص بود که همونجاها افتادن. اونایی هم که پذیرششون نمیدوسنتن کجاست اکثرا همین تهران و حومه افتادن بودن.
مرخصی هم 5شنبه ظهر میدن تا شنبه صبح و اینکه به متاهل ها روزای یکشنبه و سه شنبه مرخصی روزبرگی میدن.( امکانش هست به بقیه هم بدن) میاندوره هم که میدن 5 روز احتمالا.
2 روز اول رو به ما روزبرگی دادن احتمالا چون 2 دی هم تعطیله به شما هم میدن. ولی 100 درصد نیست.
اگه منظورت پذیرشه آره برو جایی که مد نظرته بگو من سپاه افتادم فلان جا میخوام اگه بشه پذیرش اینجا بگیرم.
باز سوال بود در خدمتم
معدل هم تاثیر داره یا نه؟
و اینکه هر ارگان و اداره و سازمانی امریه میگیره یا نه؟ مثلا شرکت های برق و مشابه اون میگیرن؟ اگه اره شرط معدل داره یا نه؟
امکانات:زمین برا فوتبال و والیبال ( البته آسفالته در واقع زمین فوتبالش همون قسمت صبحگاست و والیبالش رو به رو آسایشگاه)،باشگاه بدنسازی،میز پیگ پنگ، فوتبال دستی، بوفه( هر چی مورد نیازه رو تقریبا داره به جز ساندویچ)کنار حسینه قسمت فرهنگی داره میتونید برید عکس یادگاری بندازید، توی حسینیه کتابخانه و فروشگاه محصولات فرهنگی داره روزنامه های هر روز هم موجوده میتوند عصرا برید بخونید، آرایشگاه،حمامش خیلی خوبه آبش همیشه داغه ( کلا وضعیت دستشویی و حمام و سالن غذا خوری خوبه وتمیزه همیشه)، تلفن عمومی هم هر گزدان 5-6 تا داره، وضعیت غذا هم خوبه به خصوص صبحانه، مهم تر از همه رفتاره آدم های پادگان هستش که 20 اه.
دیگه جیزی خاطرم نیست بگید تا بگم
مسیر هم تو پست بالاییم عرض کردم.
سلام دوست عزیز
من امریه خاتم گرفتم و یک دی باس مدرس کرج باشم.چون تکمیلی بسیج داشتم گفتن 10 روز اونجا آموزش تخصصی دارین و بعد میرین سر پروژه
حالا سوال خدمتون داشتم این که چه لوازمی نیازه با خودمون ببریم
واین که من میخوام از شیراز برم مدرس برم کرج بهتره یا برم ترمینال جنوب و بعد برم مترو ایستگاه اتمسفر؟
ممنون از راهنماییتون
حقیقتش اون ما که اونجا بودیم اونایی که تکمیلی داشتنو همون روز اول بهشون جیره میدادن بعدش میفرستادن برن.یادم نیماد کسی بوده باشه ۱۰ روز نگهش داشته باشن. اگه همون روز بفرستن چیزی نیاز نیست اگه هم ۱۰ روز باشه که جیره ای که خودشون میدن خیلی چیزا رو شامل میشه ولی خب مثلا هوا سرده لباس گم داشته باش تنقلات دارو چیزای ضروری درکل
پادگان بیشتر به کرج نزدیکه تا تهران فکر کنم تز کرج برید بهتر باشه حالا باز تحقیق کنید خودتون
خاتم به نظرتون امریه میده .
لیسانس حسابداری با معدل 17.80
بعید میدونم الان بتونید از خاتم امریه بگیرید باید همون قبل اقدام میکردید چون اونایی که امریه خاتم هستند توی برگه سفیده شون یگان به کارگیرندشون به جای سپاه خورده قرارگاه خاتم الانبیا و فقطم همونا قرارگاه ختم هستند و بقیه به هیچ وجه نمیوفتن اونجا.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)